Gizli Üye(30-35)+1 yılERKEKLERDE REDDEDİLMEK NORMAL OLUP KAFAYA TAKMAMAK LAZIM. KAFAYA TAKANLAR, TEHLİKELİ ERKEKLERDİR. BU TÜRK ERKEKLERİN, RED PİL ALIP KADINLARI UMURSAMAMASI LAZIM. BÖYLECE , TEHLİKELİ OLMAKTAN ÇIKARLAR.
Şöyle ki erkeklerde, reddedilmek normaldır. Çünkü kadınlar, azınlıkta olan ve en iyi erkek olarak tanımlanan alfa erkeklerin bilmem kaçıncı partneri olmayı tercih ediyor. Ortanca erkek olarak tanımlanan sigma ve en kötü erkek olarak tanımlanan betaların, partneri olmak istemiyorlar. Kınamıyorum, çünkü talep çok olunca elbette seçiçi olacaklar. Cinsellik olmayınca da sevgili olmanın anlamı yok. Bu yüzden seks yapacak kadınlardan , Red pilden önce hep red yedim. Ama ben de ''evlenmeden vermem ''diyen ve kendini akıllı ama beni canım sananları reddettim.
Nerede sevgilisi olmamış kadın , evli veya bana kendini yamamak isteyen benden büyük çirkin kadın varsa; beni buluyor. Bir senede, beş kadın böyle denk geldi ve ben de bunları , kibarca reddettim. Seks yapacak kadınlarda olduğu gibi aşık edip reddetmedim. İlk haftada , iletişimi kestim. Ya alfa erkek olacaksın ya da reddedilirsin.
Her kadına ulaşamayan erkek, Red Pil kuramını bilmeli ve alfa evrimi geçirmelidir. Ben bu yıl tanıştım ve '' evlenmeden vermem ''diyenler yazmaya başladı. Yoksa bunlar da yazmıyordu. Red Pili benimseyen erkek, şiddete meyilli ise; kadınlara zarar verir. Çünkü umursayan erkek, kendine yediremez. Red Pil, umursamamayı öğretir. Kpss den sonra, evlenmeden önce seks yapacak kadınlar üzerinde çalışmalara başlayacağım. Ortalama iki sene sonra, başarılı olmaya başlarım diye tahmin ediyorum. Zira başarıya giden yol, başarısız olarak taktik geliştirmeye bağlıdır. 35 den önce de kesin evlenen. şu an 28 im. Zira seks yapan kadınlar, evlenmeden önce sana cinsellik vermiyorsa; hanımın seni hiç arzulamaz. Zira kadınlar, aynıdır..
Red pil kuramı nedir?
Red pil, kadın ve erkekler arasında ilişkileri düzenleyen temel kurallardır Red pil kuramı, kadınların hoşlandığı erkekleri doğru olarak tanımlayıp eksik erkekleri tam erkek etmeye çalışır. Red pil kurumlarının tamamının doğru olduğunu, gerçek hayattan görüyoruz. Zira red pil kadınların; güçlü, özgüvenli, kendisine fazla değer vermeyen , böylece sıradan erkek izlenimi oluşturmayan erkeklerden hoşlandığını belirtir ve böyle erkek olmayanların da nasıl böyle erkek olacağına dair tavsiyeler verir. Böyle erkek olmayı beceremeyenlere karşı da seksi odak noktasından çıkarmaya uğraşıp dikkatlerini başka yönlere çekmeleri gerektiğinden bahseder. Böylece tecavüzleri , azaltıcı etkisi mevcuttur. Tüm bu tavsiyeler kadına ulaşamayan erkekler, kadına karşı umursamaz yapar. Bu yüzden de Red Pilcilerden, sapık olmaz. Zira kafaya takan erkek, sapık olur; umursamaz erkek kafaya takmadığından sapıtmaz. Yani Red pili benimsemeyen abazalar, sapık olur.Ayrıca Red Pil beta erkeklere, sadece kendisiyle aynı kazanan kadınlarla evlenmelerine dair tavsiyeler verir. Çünkü bir kadın, kendisiyle aynı kazanan erkekle sadece severek evlenir. Severek evlenen kadın ise, sadık kalır.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok anlamasamda ana konuyu ve sonucu anladım😅
En İyi Cevaplar
Tam açılma olmadı ama o da biliyordu ona karşı birşeyler hissettiğimi ve sürekli bastırarak biz arkadaşız dedi ama arkadaşlığa dair yaptığı bir şey yoktu elimi tutuyordu bana sarılıyordu annesiyle bile el ele oynaöışlığım var (horon) ve eminin ki hiçbir arkadaşı böyle değildir ama o bana bunu yaptı ve ardından unutamadığı biri olduğunu öğrendim çok kötü olmuştum değişik hissediyordum ama şu an ona sanki yokmuş gibi davranıyorum gözümün önünde ama benim için artık yok bilmiyorum belki bu onun umrunda bile değil ama yaptığını bulacak buna eminim
10 Yorumla
Birine açıldım ilk başta beni reddetti senden hoşlanıyorum seni istiyorum diye ısrar ettim kendimi boşlukta ve sevilmeyecek bir insan gibi hissettim sonra benim çabamı görünce ve beni sevdiğini hissetti ve şimdi sevgiliyiz😇😅
318 Yorumla- +1 yıl
Bazen oluyor öyle ani geliyor ya acaba olurmuydu diye düşünürken dönüyor.
- +1 yıl
YA bir arkadaş vardı Oda hayır dedi kıza kafası çok karışmıştı belliydi hiç beklemiyordu. Ara ara sormaya başladı Ya knk olurmuydu acaba gibilerinden sonra gitti konuştu böyleyken böyle diye sevgililer şu an
- +1 yıl
Umarım herkes istediğine kavuşur ama bir tahminim var. Bence sende düşünüyorsun cesaret toplamak için soruyor olabilirmisin.
- +1 yıl
ama bu emin olma hali seneleri bulur bak derken çocuğu kapmasınlar
- +1 yıl
Git söyle ne olcak sanki bitmez bu baş ağrısı varsa kısmetin geçen zamanla onuda kaçırıyorsun
- +1 yıl
YOk onun kaçmasından değil acaba oda hoşlanıyor mu derken belki başka bir yerde ki kısmetin elinden gidicek anlamında söyledim. Ama neyse tercih senin Umarım istediğin olur.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlgim olmayan çocuğun teki sabah günaydın dememden kendini nimet sanıp karşılıksız aşk yaşıyon demişti 😂😂 Alakam olmadan reddedildim bunun daha üstü gelmez 😂
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiden beslenen bir insanım ben, seviliyor isem sevmeyi öğrenirim.. Bu yüzden açılıp reddedilme ihtimalim yok..
42 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılReddedilmedim hiç ama kimseyede öyle açılmam
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır hayatımda bir kere bile kimseye açılmadım.. ya da kimse ban açılmadı :D
13 Yorumla- +1 yıl
Cok sevdiğin ve sevgisinden emin olduğun biri olursa sen açıl bazen kızlar çok sevsede çekinir. En güzel sekilde olur insaallah 🍀🍀
- +1 yıl
Teşekkürler 🙏🙏
- +1 yıl
Ben tesekkür ederim🌿
+1 yılBen üniversite okurken aşık oldum, ondan önce hiç sevgilim olmadı aşk nedir bilmezdim. Yakışıklı olmama rağmen kızlarla. hic konuşmadım normal bile olsa utangactim konusamiyordum. Neyse fotoğrafını gördüğüm bir kıza aşık oldum. 6 ay sonra görüştük. Hiç etkilenmedim hayalim boyu uzun sacalri düz kalçası biraz büyük ve dolgu bir kızdı aşık olduğum kız ise tam tersi. Vazgeçmem lazımdı ama aylardır o yaşadıklarım neydi kıza usulünce söyledim baya azar işittim bana küstü ben bunu kendiem yediremedim erkekliğe sigmaz tekrar yazdım konuştuk filan tekrar birşeyler yeşerir gibi oldu ve 3 sene sonra ciddi sorunlar yaşamamıza rağmen evlendik ama pişman oldum hata yaptım benim istediigm kız o değildi. Nasıl bu hatayı yaptım. bilmiyor. buyu gibiydi ondan ayrılmaya çalışınca ölecek gibi oluyordum
14 Yorumla- +1 yıl
Ya evlenmeden önce ayrılmaya çalıştım çok acı çektim garip. birseydi..
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Lise 1 de olmuştu bu başıma gelmişti ama reddedilme durumum farklıydı kafası karışıktı aylar sonra benimle konuşmak istese de bu sefer ben kabul etmemiştim her şey zamanında güzeldir..
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2015 senesinde yengemin yeğenine açılmıştım ve reddetmişti o günden sonra da hiçbir kıza açılmayacam diye kendi kendime söz vermiştim.
2017 senesinde Kpss için dersaneye gitmiştim orada bir çok kız arkadaşda edinmiştim ama bir tanesi var onunla arkadaşlığım 5 sene sürmüştü ve bana karşı hisleri olduğunu biliyordum o benden adım bekliyordu ama atamadım.
Daha sonra bana konuştuğu birisi olduğunu söylemişti bende mutluluklar dilemiştim hayır konuşma ben varım diyemedim. :( ve evlendi artık tüm iletişimimi kestim onunla.
Daha sonra bu siteden tanıştığım bir kız var o da bana karşı duygular beslemeye başladı ve bana sonunda bana karşı olan hislerini açtı ama bu seferde maalesef ben reddetmek zorunda kalmıştım.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÜzülmüyorum artık akışına bıraktım.
Gizli Üye(25-29)+1 yılEdildim yazlık bir evimiz var orada eve yakın Bi zincir markette çalışan kasiyer kız çok hoşuma gitmişti hergün markete gidip bişeyler alıyordum 😂 artık dikkat çekmeye başlamıştı bi türlü cesaret edemiyordum birgün teyzenin biri kasada poşetleri taşıyamıyordu teyze evine bırkaaym istersen dedim biraz çekindi ama kabul etti sonra ben arabayı marketin onune getirene kadar teyze kıza sormuş binsem mi falan diye kız güvenilir insanlar teyze bişe olmaz demiş ( bunu arabada teyze anlattı) sonra kız teyze ile beraber poşetleri getirdi arabaya kadar bana tebessüm ederek baktı bu olayın üstüne ben. Bi cesaretlendim teklif ettim ama reddedildim
21 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılReddedilmek denir mi bilmem ama kırıldığım bir durum başıma geldi. Bir adamla tanışmıştık internet üzerinden, kendisi benden 17 yaş büyük. Sadece dış görünüşüme aldanıp yabancı ülkeden geldi benimle görüşmek için. Fakat benim ilişkilerimi bitiren sebep neredeyse her zaman aynı. Aşırı utangaç sessiz ve pasif biriyim. Adamla da tek kelime konuşamadım. Yüzüne bile bakamıyordum. Soru sorarsa cevaplıyordum sadece ama ben ona soru bile soramıyordum. O da ülkesine döndükten sonra tüm bunları yüzüme vurup beni bir ilişki partneri olarak göremeyeceği söyledi. Belki de hevesini almıştır, başından beri niyeti bellidir bu da bir ihtimal tabii ama bana aynı şeyleri söyleyen 12. Kişi falan olduğu için pek de şaşırmadım açıkçası ve doğru olduğuna ikna oldum. Aşık olduğum için değil de, hayal kırıklığına uğradığım ve umutsuz hissettiğim için üzüldün. Bunun gibi şeyler birçok kez başıma geldi ama yakın zamanda yaşadığım durum bu olay olduğu için aklıma bu geldi şu an.
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHaklısınız
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler 😊❤️
Gizli Üye(30-35)+1 yıl'' Senden başka '' güzel filmdir, sevdim ama müthiş abartılı ve alakasız sahneler mevcuttu, nedense son dönemde moda aşk filmlerine böyle absürd sahneleri eklemeleri...
Daha iyilerini kesinlikle izlemiştim.
Yine de güzel bir aşk filmiydi, soru kapağınızdaki görselden ziyade ben burasını sevmiştim :

Sorunuza gelecek olursak da, hiç birine '' açılmadım '' ama karşılıklı birbirimize resmen mıknatıs gibi çekildik bir hanım efendi ile, maşaAllah. Sonu ne olur bilemem, Rabbim hayırlısını versin.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet site ekliyor biliyorum.
Amin aminnn
Gizli Üye(25-29)+1 yılHoşlandığım kimse ile konuşmadım konuşamadım Aaaa yaptım ses çıkmadı ama onun dışında iddia ile falan konuştuğum oldu. Bazıları sıradan kız yalanı; Yeni bir ilişkiden çıktım düşünüyorum ayrıca seni tanımıyorum. Ya da Blr tanesi şey demişti CHP gençlik kollarıma üye olur benimle seçim için çalışırsan olur demişti 🤪🤪🫣 Hadi len demiştim Yolda yürüyen 2 kız vardı konuştum kız kabul etti yanındaki canım mısın kızım yalan söylüyor sende düşüyor musun falan dedi sonra tatlı bir tartışma oldu. Kız numarasını verdi. Sonra ben kız arkadaşını dinle haklı dedim numarayı almadan gitttim falan filan inter milan
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGülün deyu yazdım zatı😂😂😂 Benim yaşamım saçmalıklarla dolu bir sürü kız 0 sevğili 😢
Cevap sahibi+1 yılBunlar sadece küçük bir kısmı daha çok var ama hoşlandığım tiplere yaklaşmaya korkuyorum neyse ve çok talihsizim neyse yahu uzatmayayım iyi dilekleriniz için teşekkür edeim😊
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Lise 2 ye giderken tüm günü birlikte geçirdiğim, eve geçince msn den, facebook tan sohbete devam ettiğim biri vardı. Başkalarıyla konuştuğumu görünce bozulan, onsuz biryere gidersem küsen hanım efendi beni "arkadaş" olarak gördüğünü söylemişti :) Oysaki bizi tanıyan gören herkes bizim birlikte olduğumuzdan emindi.
Henüz 16-17 yaşında olmama aşırı etkilenmiştim, baya baya dünya durmuştu benim için. Ogün bugündür reddedilme fobim var. Bir başkasının "arkadaş gibi gördüm" deme ihtimali yüzünden olası birçok güzel ilişkiyi kaçırdım :D
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ben şimdiye kimseye açılmadım başkaları beni açıldığı oldu. Bu rahmetli Doğan Cüceloğlu'yu çok seviyorum.. Kendisine minnettarım onun sayesinde hayatım değişti. 10 tane kitabını okumuştum bu adama asla unutmam.. onun imzasını bile aldım, birlikte çekildiğimiz resimler duruyor.. Mekânın cennet olsun canım hocam.🙏🏻💐
23 Yorumla
+1 yılBenim hayatım genelde reddedilmekle geçti, yani genelde karşılıklı sevdim karşılıksız sevdim hep böyle sevgiler yaşadım o yüzden çok da dert etmedim açıkçası nasibin kısmetin olduğundan öteye gitmiyor sen ne kadar uğraşsan dahi, artık kafaya takmıyorum çünkü günümüzde Aşkın samimiyetim ve sadakatin olduğuna inanmıyorum O yüzden kafam rahat yalnızım.
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok defa yaşadım.
Kimisi, "ben seni arkadaşım olarak görüyorum" dedi.
Kimisi, " şu anda bir ilişki düşünmüyorum" dedi.
Kimisi, "teşekkürler ama hayır" dedi.
İlk etapta bir burukluk hissediyor insan ama sonra alışıyor ve unutuluyor.11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılAçıldım aşko. İlişkisinin yemi bittiğini ve şu an onun için uygun olmadığını söyledi. Uygun olsa kabul eder miydi bilmiyorum..
Sonra bana açılanlar da oldu. Gizlemeye gerek yok gayet normal bir şey olarak görüyorum birini beğendiğini söylemeyi. Cesaret işi. Ama maalesef bazı insanlar cepte gibi görüyor biri onlara açıldığı zaman22 Yorumla- +1 yıl
*yeni
+1 yılEvet aramızda iki yaş vardı ben onuncu sınıfa gidiyordum 12 böyle görünce aklım çıkıyordu nerede görsem takip ediyordum konuşmaya sınıfına gidip ona soru soruyorduk 12. sınıf diye çalışıyordum o hep benden kaçıyordu sonra zaten okula gelmemeye başladı ben de dayanamadım yazdım DEDI BANA HIÇ KONUŞMADIĞIM BIRIYLE BÖYLE YAZAMAZSIN KENDINE IYI BAK GÖRÜŞMEK ÜZERE ozamandan beri hayat durdu kendimi o kadar değersiz hissetmedim sonra üniversiteye gitti beni sev bir daha yazamazdm ama onla karşılaşmak için her gün dua ediyordum sonra evimin önünde gördm onu sevgilisyle Başka şehirde okumasına rağmen benim için hayat bitti aşk bitti ruhsuz özgüvensiz birine dönüştüm kimseyi bu kadar sevmeyin değmez
14 Yorumla- +1 yıl
Ben o bakışı o kaşı gözü Allahım nası unuturm o insan üstü bişiydi
- +1 yıl
Neyse yakısöaz bana böyle seyler yazmak sevgilisi var beni tanımıomus zaten
Çok uzun zaman oldu sağlıkçı bir kız vardı, aslında çok üzülür bozulurdum ama kız o kadar kibarca konuştu ki
Hayatında ciddi düşündüğü biri varmış hatta ailesiylede tanıştırmış, çok teşekkür ederim, hakkımda böyle düşündüğünü bilmiyordum ama geç kaldın, Allah gönlüne göre versin dedi.
Şansıma tüküreyim dedim gülmüştü.
Onun dışında hiç reddedilmedim.
Bir kelimede bu kadar çok "d" harfi olduğunu da yeni fark ettim. 🤔11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl17 yaşımda birinden hoşlanıyordum bir arkadaşımın baskısıyla açıldım çocuğa hayatımda daha önce hiç sevgilim olmamıştı başta olumsuz konuştu sonra anlık ve boydan foto istedi bende saf anlayamadım niyetini ben sana neden fotoğraf atiyim neyimsin ki demiştim anında çıkma teklifi etmişti nasıl mutlu olmuştum sal*k gibi attım ondan sonra arkadaşıma yazmış niye numaramı verdin yok ben seni seviyorum yıllardır bilmiyor musun ben senden başkasını istemiyorum diye çocuk bana yazmayınca kıza mesaj atmıştım kız da bana o konuşmalarını atmıştı iki taraftan da kullanıldım sanırım hala olayı anlamış değilim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİki defa açıldım ama farklı kişilere
İlki sekizinci sınıftı ve korkudan çocuğun cevap vermesini bile istemedim hemen gittim ki galiba çocukta istemiyor gibiydi. (Aynı sınıftaydık bide çok kötü yaa)
İkincisi lise üçtü ve bana numarasını bile verdi hatta ilk gün ona yazdım sonra konuşamadım utandım nedense. Zaten kendisi de çok çapkın ve sürekli kızlarlaydı. Bide bir süre sonra okulda bile hiç görmedim onu. ( Benden büyüktü o son sınıftı ).11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sosyal medyadan açılmıştım, cevap vermeye bile tenezzül etmemişti y... mın antifrizi. Sanki bana Brad Pitt snsnsnsn. Neyse, o an çok çok üzülüyorsun tabii. Ben muhatap bile alınmayınca daha da çok üzülmüştüm. Kalbimi ayaklarının altında çiğnemiş gibi hissetmiştim. Bugün bile aklıma gelince içim ister istemez sızlar. İlk ve tek aşkımdı çünkü kendisi. Ama zamanın iyileştiremediği, en azından hafifletemediği hiçbir acı yok.
16 Yorumla- +1 yıl
Alsında bazen kırmak istemediği için cevapsız bırakanlar olur.
- +1 yıl
Evet muhtemelen kız böyle algılayabilir Ama ya acaba ne desem en iyisi susayım diye düşünmüşte olabilir.
- +1 yıl
yok cidden bu sçeeneklerden biri
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılGeçen sene ramazanda 5 aydır sevdiğim market çalışanı vardı hergun gidip görüyordum kızı neyse bakisiyiruz filan bakıyorsa uzun uzun ramazan dan sonrada asker yerim brlli olacakti dedim bende ramazan bitmeden acilacagim diye neyse işte gittim müşteri gibi musaid bir zamanda izniniz olursa tanışabilir miyiz diye kız direk hayır dedi 😂 bende k b yin deyip terk ettim orayı
114 Yorumla- +1 yıl
Yav tamamda bakışlarına aldandım uzun uzj. Bakıyor arkadaşları gelince filan o reyona geliyordu
- +1 yıl
Knka dediğim gibi cahiliz bu konuda uzun uzun bakıp kaçırıyordu gözlerini filan
- +1 yıl
Ya böyle işte 😂 29 yaşındayım. Sıfır sevgili ile devam ediyoruz
- +1 yıl
Nie beeee
- +1 yıl
Haklısın galiba ya
- +1 yıl
Taktik ver bari 😂 sende denerim hrmn
- +1 yıl
Bellimi olur eğleniriz belki
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok taş bir hatuna onu gözüme kestirdiğimi söylemiştim. Ben ilgimi belli etmekten çekinmem, erkek kadın fark etmez açık sözlüyümdür.
Bu olayın ne öncesinde ne de sonrasında hiç reddedilmedim ama o gün kocaman bir ret yiyip ilginçtir gafil de avlanıp dumur olmuştum.
🥲10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılYıllar önceydi. Beni reddetmesi sorun değil. Sorun bunu kalp kırarak yapmasıydı. Kasıtlı olarak soğutma yöntemleri. Aşağılamak. O zamanlar çok kırılmıştım.
27 Yorumla- +1 yıl
Neyse ki o yaralar kapandı.
- +1 yıl
Umarım. Teşekkür ederim güzel dileğin için.
- +1 yıl
Rica ederim. Ne demek 😸.
+1 yılReddedilme ihtimalimin olduğu birine zaten açılmam. Hoş ben genel olarak açılmam, ilk adımı atmam. Hoşlanırsam ilgimi hafifçe belli ederim, gerisi karşıya kalmış.
15 Yorumla- +1 yıl
Neden böyle bir soru pekii, reddedildin mi 🥺
- +1 yıl
Karşıdaki insanı iyi ölç tart, reddedilmekte türlü türlü. Kibarca yapsa tamam belki insan hazmedebilir ama bazı erkekler çok acımasız olabiliyor, aşağılayıcı bir üslup takınabilir.
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kimseye açılmadım, ama hep terledikten oldum.. Kötü bir his heleki davranışların ve sözlerin kırıcı olduğu bir konuşma geçiyorsa.. Ölene dek unutulmuyor..
12 YorumlaSana bi şans vericem demişti. Hassiktir ulan senin neren şans. Medeni dişüncelerimizi belirtiyoruz sen şans diyorsun dedim. Bi bu var başka yok
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlk red edildiğimde kafaya baya takmıştım, sonrasında gerçekleşen red edilmelerde hiç bir şey hissetmedim normal seyrinde devam ettim ve umursamadim
13 Yorumla- +1 yıl
Evet bu yüzden artık kimseye bişi teklif etmiyorum :D
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Bahanelerle reddeddi yok şu yok bu diyerek ama yılmadım en son bitti diyim dedim baktım bi yorum da takıntılı demiş bende o zaman takip filan her şeyi bıraktım.
14 Yorumla
+1 yılSırf bu reddedilme korkum yüzünden , 21 yaşındayım , bir kişiye bile açılmışlığım yoktur. 6 sene platonik sevdiğim bile oldu nanajsksdk
15 Yorumla- +1 yıl
Haklısın da zor benim için bunu yapmak. Hep gururlu oldum 🥹
- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılÇoğunlukla reddedildim.
Şimdi birine öyle değer veriyorum ki?
Olmayacak ve hatta red yiyeceğim yine.
19 Yorumla- +1 yıl
Benimki platonik.
Olmayacağı o kadar belli ki var ya..
Onun tarafından bakıyorum.
İkimiz asla olamayız. Rabbim bilir yine de ! Ne yazarsa o.. - +1 yıl
İnşallah.
Bol duaya ihtiyacım var.. Sağolasın. - +1 yıl
Senin için dua ederim.
Benim dualar benim icin tutmaz. - +1 yıl
Amin. Seninde öyle inşallah.
Bende reddedildim ama başta üzülmedim. Reddedecegini tahmin ediyordum. Sonradan hatırlayınca şükrettim. Çok bilmiş çok ukala biriydi canım sıkılırdı.
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİki kişiye açıldım ikiside reddetti. İlki yedeğe almaya çalıştı müsaade etmedim diğeri de arkadaş ayağı çekti ama ikiside umut vermişti. Daha da kimseye açılmam.
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUmarım çok teşekkür ederim 🌸
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır ama biri zamanında açıldı ve devamını getirmedi. Cesareti yoktu korkakti. Açıldı ve geri çekti kendini. Sonra mı herkes evlendi barklandi..
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYürüyecek yol bile yoktu. Ama bazen insan acaba ya da keşke diyebiliyor. Bilmiyorum özellikle evlilikten yana yüzü gülmeyincr insanın aklina gelmiyor değil
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim 🖤
Umarım öyle istiyorum ama duygusal olarak tamamlanacagim biriyle evlenmedim maalesef. Keşke evlendiğim insan benim isteklerime uygun olsa işte o zaman geçmiş bazen hatırıma gelmez
Cevap sahibi+1 yılYa ne kadar içten ettin duanı çok teşekkürler amin. Senin içinde inşallah
Ben hissedersem otobüs duragında bile söylerim farketmez
17 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Lise 3 de bir kızı sevdim ama cesaret edemedim açılmaya okul bittikten sonra 1 2 sene geçse de unutamadım onu en sonunda dayanamadım faceboktsn mesaj attım kendisine aşık olduğumu söyledim bana beni arkadaşı olarak gördüğünü söyledi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Evet reddedildim ve hırs yaptım daha güzellerine ulaşmak için 😅😅😅
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu zamana kadar kimse tarafından reddedilmedim çünkü kimseye açılan taraf olmadım
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz hayal kırıklığı, biraz pişmanlık, biraz üzüntü sonra hayat devam ediyor
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet sevgilisi varmış. Gayet normal bir histe oldum, daha sonra tabi ki başkalarına açıldım.
12 Yorumla- +1 yıl
:) :)
Hiç açılmadım ilk defa deniyorum..
Benimle çıkar mısın?114 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 26,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet. Mantıken olmaması lazımdı zaten ama gönül bu
13 Yorumla- +1 yıl
Çizgiyi koruyamamanin üzüntüsü. Çünkü bu durumda evveldeki samimi diyaloğun da sonu geliyor.
+1 yılEvet. Üzülmüştüm. Daha da üzüldüğüm, bazı şeyleri sonradan kendi de anlamış olması, iş işten geçince. beni reddeden 3 5 kişinin ortak özelliği zaten
10 Yorumla
+1 yılReddedilmeyi ihtimali olsa en ufak bir şüphe duysam Bundan asla ve asla teklif etmem bir kıza teklif edeceksem ondan bana gelecek bir bakış bir yakınlık görmüyorsam teklif etmem asla
10 Yorumla19 yaşımda üniversitede oldu. Çok takmadım zaten, "Peki teşekkür ederim kibarlığın için" diyip gittim. 5 ay sonra, kapımdaydı, bu seferde ben kabul etmedim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılOrta okul 3. Sınıfa gidiyordum birine asildim red etti seni idareye veririm bilmem ne dedi bende üstelemedim aradan zaman geçti o kendi kendine kabul etti
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılherkes illa ki reddedilmiştir reddedilmedim diyen de yalan söylüyordur daha geçen gün reddedildim kaç gündür ağlıyorum mahvoldum :(
18 Yorumla- +1 yıl
Ağlayacak bir şey yok tüm dünya reddetmedi geçer gider büyütme 👍
Cevap sahibi+1 yılelimde degil mahvetti beni :(
- +1 yıl
İlgimi çekiyor çünkü Kadınlar genelde açılan taraf olmazlar ne düşünüyorlar merak ediyorum sadece hepsi bu "Cevap sahibi Mahfolacak bişi yok Tüm dünya reddetmiş gibi algılama bence veya rezil oldum düşüncesi vardır buda alakasız o değilse Değersizlik duygusu galiba ama oda saçma çünkü herzaman beğenmek veya beğenmemekten ibaret değil. Geçen bir çocuk video izliyordum şey diyordu Kadınlara olan güvenimi tamamen kaybettim bir kız açıldı bana kabul edemedim diye
- +1 yıl
Dogru ister istemez üzülürsün ama kendine çok yüklenme sevilmek nasip işi kalbinde sana olan sevgisi yesermediyse kabul etse ne olur insanın elinde olmaz bazen istese de sevemez bu yüzden seni seve seve kalbinde taşıyacak insan için kendini fazla üzme kalbini yorma canım. İnşallah daha iyi biriyle çok mutlu olursun🤲🌹
Cevap sahibi+1 yılinşallah allah razı olsun <3
Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Arkadas ortamında değil iş yerleştirilmede reddedilme durumları olabilmektedir.
11 Yorumla
+1 yılOlmaz olur mu liseden kurstan ve universiteden hoslandiklarima ve begendiklerime acildim ama red ettiklerinden dolayi artik biraktim bu saatten sonra onlarin bana acilmalarini bekliyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenden kucuksun demişti arada 5 yaş vardı ama muhtemelen beni iyi gördüğü için istemedi. 33 yaşında kendisi.
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet. Kursa gidiyorduk. Bir ara gelmedi kursa. Gelmiyorsun bayagidir kursa dedim, gel bugün güzel oluyor sen gelince yazdım, kursa geldi o gün
Kursta "birakayim seni çıkışta" dedim. Olur dedi. Arabaya gectik. Dudağından öpmek istedim izin vermedi. İnstamı gördü telefonda müzik açtım.
Dudağından öpmek isteyince "böyle şeylerin olduğunu bilmiyordum" dedi. Yolda giderken de sen benden küçüksün olmaz dedi.
Eve geçince de instadan takip isteği atmış, madem ilgin yok niye takip edersin dimi 🙂 kadınları tanıdıkça bir kadinla asla uzun ilişki gibi bir şeyin kurulmaması gerektiğini anladım
Cevap sahibi+1 yılKadınlar hoşlandıkları erkekler için kuralları yıkarlar. Bu kız da her kız gibi yedeğe almak istedi.
Ben de artık kadınlarla ciddi ilişki düşünmüyorum, para, kız çevresi ve sosyal çevre. Bundan sonra hedeflerim bunlar ve sadece seks ilişkisi kuracağım kadinlarla, yedegim olacak her kadın gibi
Gizli Üye(25-29)+1 yılHoşlandığım birinin fake hesaptan ağzını aramıştım ergenlik aklımla o dönem. Sevmediğini öyle öğrendim sayılıyorsa o var işte
11 Yorumla
+1 yılHiç açılmadım ama açılsaydım reddedileceğimi sanmıyorum. Ancak görüş yargılarımız çok farklıysa olmazdı belki. Görüş yargılarımızın farklı olduğu birine de açılmam zaten.
10 Yorumla
+1 yılHayır ama isterdim dolu dolu duygularla gidip açılmak fakat buna değecek kimse yok diye düşünüyorum 🙂
10 Yorumla
+1 yılEvet reddedildim 23 yaşındaydım evliliği düşünmüyorum demişti sanki hemen evlencekmisiz gibi iyi ki reddetmiş
10 YorumlaEvet, çok üzülmüştüm başta. Reddedilmemin altında yatan sebepten ötürü de kişiliğine hayran kalmıştım.
10 Yorumla
+1 yılReddedildilten sonra sevgili oldugumuz icin sikinti yok 😀Sevgili olmadigim da toy zamanlarima denk geldi diyelim 😀
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnka hiç sevgilim olmadı zaten 4-5 defa reddedildim herhalde
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHiiiç bakmıyorum kimseye evden işe, işten eve
Boşu boşuna gerek yok
Cevap sahibi+1 yılBeni kim ne yapsın ya
Cevap sahibi+1 yılÜniversite sınavına mi hazırlık yapıyoruz ya kendimi geliştirmek ne oluyor, bende bekar kalırım kendi halimde takılırım ne yapayım
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
+1 yılHayır hiç olmadı zaten karşı tarafın hal ve hareketlerinden anlarım hoşlanmıyorsada söylemem kendi bilir
10 Yorumlabir kere reddedilmiştim , exime barışmayı teklif etmiştim kabul etmemişti ğoasdjpjkbfs ağlamıştım :'))
10 YorumlaKimseye açılmadım ama reddedilme ihtimalini göz önünde bulundurarak insan açılır zaten. Üzülürdüm ama fazla takılmazdım buna.
10 Yorumla
+1 yılAnlık olarak üzülmüştüm hatta dünyanın sonu gibiydi. Ama zamanla geçiyor. Komedi eşittir trajedi artı zaman 😃
10 Yorumla- Devamını Gör (80)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat