Rusya ukrayna belarus hepsi genel konuşursak
Evet öyle
Hayır değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Rusya ukrayna belarus hepsi genel konuşursak
Evet biblo gibi kızlar fiziken çok güzeller diye demiyorum. . Aile veya eş olsun bizdeki sahiplenme olayı onlarda yok. Değerli oldunu hissettirmen , sahiplenmen hoşlarına gidiyor. Kendi erkeklerinden veya ailelerinden bu tarz şeyleri gören kız sayısı çok az. Birde Rusya olsun , Belarus olsun bizdeki gibi bir aile yapısı yok, Kocalarına vericen votkayı sabahtan akşama kadar içececekler Kadına karşı bir ilgi bir sevgi çok az O bölgeyi bildiğim için söylüyorum. Türkiyeye gelcek olursak küçük dünyaları ben yarattım havası , komplex , kapris diz boyu şahsen benimde evlenmeyi düşüne bileceğim anca ya Belerus o ya da Rus kapris ve çekemem
Ve de çok zekiler. Bence tek kusurları herhangi bir sorunda fazla agresif davranmaları. Siz bunu farkettiniz mi
Cevap
1Cevap
Rus kızları türk kızları gibidir karakter olarak evlilikte biraz daha sadıktır fakat
Kesinlikle. Çocuklarına bağlılıklarına da hayranım
Karaktere bağlı bilemeyiz ama yetiştirilme tarzı da önemli daha rahat yetiştikleri için sorumluluk kaldırmayabilirler ve evlilikte daha dominant olurlar (Rus kızları için diyorum diğerleri hakkında bilgim yok
Bayılırım öyle kızlara
Umarım bulursun
Buarada Kürt kızları da sadıktır türk kızı için aynısını diyemicem çünkü Kürt kızları ve rus kızları genelde erkekleri tarafında bukadar egoya maruz kalmadığı için evliliklerinde daha sadık olabilirler
Kürt kızları ve aile yapısı Türk erkeklerini kabul etmez
Neden öyle düşündün ki buzamanda öyle bişey mi kalmış? Bende kürdüm:)
aynen aldatandır
Bence her yönden mükemmel ler
evlenebilirsin
Bulsam takcam gerdanı direk
Rus kızı nerden bulalım
Bilmem keşke bulabilsek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?