Rus kızları ama böyle güzel olursanız, erkekler size tapmaya başlar <3 Hepimizin aklını çeliyorsunuz
Sıcak denizler size feda olsun canlarım benim :D

Güzeldirler elbet ama benim hoşuma gitmiyor böyle tipler, çok yorucu, çiğ geliyor sarışın, renkli göz, beyaz ten ben hemcinsim de daha çok Kocaman kara gözler, Kara kaşlar, beyaz veya buğday tenli seviyorum daha buğulu, masum bakıyor bu açıdan Arap, İranli kadınlar daha güzel geliyor 😇
Ruslar ve slavlar sarışın renkli gözlü diye bizim erkeklerin ilgisini çekiyor zaten.
Onlardan sonra aklımıza iranlı ve araplar gelmez kendi hatunlarımız varken :D
Bu konuyu açtım diye Türk kızlarını beğenmiyorum sanma ben bir Türk kızından başka biriyle evlenmem zaten bizim hatunlar en iyisi ama karakteri güzel olanları
Ben bu kızı beğenmedim, "Güzel tabiki" ama Sarışın, Renkli göz olarak Sadece Amber heard, Doutzen kroes favorim ama onlar Rus değil 😊 Bende de önceden Renkli göz hastalığı vardi Hatta "Renkli gözlü olmayan kız, güzel olamaz" diyecek kadar abartmistim ama bir Spor hocam vardi. Boyle kocaman kara gözlü, dudakları hafif dolgun, burnu kemerli ama öyle güzeldi ki ondan sonra fikrim değişti kara ve iri göze takintiliyim resmen Ela gözlü olarak gerçekten herkesin Estetik algısı farklı
Amber Heard onu çok seviyorum ya küçüklüğümden beri sadece o var diye izlediğim filmleri vardı :D
Ben seviyorum sizi ya Türk kızları da iyidir. Bakımlı olurlarsa bence bizim kızlar ve erkekler ülkede abartıldıgı gibi çirkin değil bence hem
Ama işte bu ruslar sarısın renkli gözlü ve bizde cok yok oyle kız ondan ilgi çekici oluyor :D
Katılıyorum, Gereksiz gömme çabası ayrıca bu kızımız da çok makyajlı, Antalya da gördüğüm Rus kızları hiç bunun gibi değildi hepsi dop doğaldı, hele biirinin yüzüne değil de fiziğine hayran kalmistim kalemle ciiziilmis gibi, gözlükte takmis baya seksi bir Rus kadınıydı ama evliydi 😁Her Irktan çok güzel de çıkar, Çok cirkinde diyelim noktalayalim
Antalya deme ya aklıma orada ruslarla yaşadığım anılarım geldi :D
Canlarım severiz rus kızlarını :D :D
Şimdi ben bu karıyı nasıl kötüleyem. Adam akıllı kıskançlıkta yaptırmıyorsunuz.
Dimi hatun çok iyi yiğidi öldür ama hakkını ver diyecek bişey yok her şey ortada :D
Şunları gördükçe bizim 1.65 lik makyaj güzel kezolara simit atasım geliyor
hhaha :D
Kardeşim okadar da abartmadan beee
Demek isterdim
ama diyemezsin dimi çünkü haklıyım reis :D
Cevap
21Cevap
Dunyanin en guzel. ve yatakta en iyi sevisen kadinlar bizede komsulae😂😂😂
Antalya'da benimde deneyimlerim oldu severim rusları :D :D
Rus kızları insan değil birader. Şu güzelliğe bak vay anasını
Offf çok güzel beeee 😍😍😍😍 Birden aklıma Deliha geldi "Çok güzelim beeee"
Görseldeki insan mı yahu :D O nasıl güzellik.
Genel anlamda kadınlar evet öyle. Kadınsız dünya çekilmezdi kanımca.
Kadın tümüyle zahmet ve baş ağrısıdır. ondaki en zahmetli şey ise onsuzluğun mümkün olmayışıdır.
Hz. Ali
yani ne kadar ibadet edersen o kadar huri felan ayak alıştıma bunlar. cennetten spoiler veriyor rabbim sjsdjfkdsnoılfd
bende aynısını düşündüm bu hatunu görünce kardeşim :D
Güzeller de tapmak ne abi? Mal mısınız nesiniz. İnsan işte hepsi. bir 20 yıl sonra bu güzellikte olmayacak sonuçta. Samimi degiller.
Cidden öyleler ama ya..
Böyle bir sevgili hayal değil.. Sadece Rusça öğrenmek yeterli!
Bundan daha güzellerini tavlayan Türkler var
Rus Ukraynalı Polonyalı afet gibi hatunları tavlıyor bizim erkekler :D biraz işi bilmek lazım
Tamam da sana bana denk gelmiyor ama işte mesele orada amgg...
Geliyor buna benzer Rus, Ukraynalı, Polonyalı ayarlayan Türk çok var kardeşim :D
Çok dediğin memlekette toplasan bir milyon erkek ya vardır ya tyoktur bakma sen ayarlıyorum alayı kolpa...
Yoktur...
...
Diyenlere...
Aman yareppim , bunlar kadın ise türk kızları ne 😄
Ne kırıcı, aşağılayaci bir laf bu. Cahil erkek sözü Yabancı erkekler de kadına çok saygılı en azından hiç biri kızlara kezban, bu kızsa sen nesinn? Demiyor onların tırnağındaki kir edemezsin
@Yalnızmutluolabilen bu sitede aynısını kızlarda yapıyor :D
Bu kızı övmeniz umrumda değill, istersen kız için intihar et banane 😂Amma velakin yoruma sadece "Çokk güzel ya" deyip geçmek yerine kroca Kendi Irkının kadınları aşağılayarak aklınca sinir etmeye çalışmışsin. Yemin ederim sinir olmadım sadece acıdım, acıyorumm seni doğuran da Bir Türk kadını, Cephe den cepheye koşup şehit, gazı olanda bu Türk kadını. O Rusların bu kadar cesur olduğunu hiç sanmam onlar için cesaret onun bunun koynuna girip, sekste özgür olmakk. Kusura bakmayın asla öyle olamayız. Türküz, Türkk
Tabi ki hediye bize. Katyamiro diye kız var çok güzel
Tripleri yok egolari yok tr kizlari gibi bu guzelliklerine ragmen ne sansli rus gebenler
Bunu nereden buldun kardeş uykumuz kaçtı
gözünüz gönlünüz açılsın diye paylaştım kardeşim :D
Ben kedicikleri makyajsız gördükten sonra hiç bir kadının güzelliğine inanmıyorum.
bunların genler sağlam hocam bu slav hatunlarında ayrı bir güzellik var
Sıcak denizler feda olsunmuş. Ülkenin emanet edildiği tiplere bak mk.
onu şakasına dedik ya ciddiye alma :D
Ama sıcak denizlerimizde böylesine güzel bir hatunla evlilik hayatı yaşamak isterim
Rus hatunlara bayılıyorum.
Bayılmayan Türk erkeği tanımıyorum bro :D
Tapın o kadınlara sizi sövüşleyip kaçsınlar ahahahaha
sanırsın siz sövüşlemiyorsunuz sjdbndsknds sıçtıgınızın parasına kadar ödüyoruz. en azından 50 dolara daha masrafsız ahahhahaa
Yok ne kaçması benim çok arkadaşım rus ve polonyalı slav kadınla evlendi hepside çok güzel
kaçıp gittikleride yok
Saçları ne güzel
Sadece saçları mı? Her şeyi güzel ya :D bacak boyuda 1.80 falan sanırım çok uzun kadın :D :D
Rus bir oda arkadaşım vardı sabahları bir saat makyaj yapıyordu. onların suratları komple boya badana😂
Kıskanma
@NickBırakmadınız yoklukta giderler görürüm o malzemeler olmazsa orjinal hallerini
Bence genel konuşma ama seçme şansım olsa rus kızlarını seçmem yine
Kıskanma rus kızlarını Allah için çok güzeller aklımızı çeliyorlar ama yinede evlenince Türk kızı isterim ben çoğu erkekte öyle
Şimdi gereksiz yere b. k atma güzel kızlar yiğidi öldür ama hakkını ver
İyi dedin reis
Nihat Hatipoğluna sormak gerek 😂
¿SyberClone
Hayır şeytanın hilesidir
Kimse de sormamış bu kızın instası var mı diye
alenakryukovaa
Teşekkürler
Sevmiyorum ben sarı sarı.
Çok güzel 😘
Bence Savasma sevis diye ruslar icin soylemisler
size yok ama
var neden olmasın
150 binden fazla rus gelin var ukrayna polonya belarus vs buna benzer bebek gibi yengelerimiz çok :D
Evet galiba
galibası fazla
Aynen yani size hediye bunlar biz de sabır denemesiyiz
yok ben öyle demedim bizim kızlardan da güzelleri var
Armiye sor @rubbers
@Rubbers saka yapıyosn
@Rubbers allah allah neyse yine bana bısey demiyo 😂
Sana bana gelmez bunlar. 😂
sen bizim Türklerin tavladığı rusları ukraynalıları polonyalıları görsen böyle demezsin kardeşim :D
Çok güzel slavlarla takılan baya erkek var dil bilmek ve özgüven lazım gerisi olur
Ukraynalı tavlamışlığım var ama böyle değildi be. 😂
valla benim cevremdeki arkadaslar hep güzellerini denk getiriyor :D
Bu Almanya'daki gurbetcilerde hep alman ya da polon kızlarla cıkıyor bu slav hatunları gorunus olarak seviyor bence ama davranıslarda onemli etkilemek için
Evet. Ne zaman defolup gideceksiniz?
niye defolup gidelim böyle bir hatunla Antalya'da karı koca olarak yaşamak isterim
Derhal gerçekleştir. Has türk erkekleri bize kalsın♡
Niye biz has Türk erkeği değil miyiz? :D
Sen öyle olduğuna gerçekten inandın mı bebeğim?
ablacım kusura bakma ama has türk erkeği olarak rus kızını seçiyorum sdjakjfdnsjfs hani sizi seçmek için bir neden bulamıyoruz
Valla bende seni seçmemişim ki üstümde değilsin
ha işte sende seçme fırsatı olsa bizi mi seçersin yoksa yakışıklı italyan erkeklerini mi?
İkiside gerçekten kendi milletini temsil edip iyi görünümlüyse türk erkeğini seçerim
Ben tam has Türk erkeğiyim her anlamda görünüş, karakter vs
Ama bu rus kızları aklımızı çeliyorlar yapacak bişey yok ama yinede Türkle evlenirim muhtemelen
Ya zaten bizim kızlar sevmiyor Türk erkeklerini pek hepimiz ruslara gidelim işte sizde kurtulursunuz :D
Kaybolabilirsin aslan ne diyim ya
@Sekersizcikolata
kardesim italyanların görünüs olarak türklerden üstün oldugu falan yok
biscolata reklamlarında 3-5 manken gorduler bütün italyanları yakısıklı yaptılar basımıza oraya giden herkes biliyor görünüş olarak Türklerden önde falan değiller.
Yav 18 yaşında veledin erkekliğinden ne olur? Olur o yaşlarda böyle hayranlıklar
başkan kusura bakma da nasıl türk kızları bir halta benzemiyorsa türk erkekleri de bir halta benzemiyor sokağa cıkınca bu tipler ne mk diyorum şimdi burda kadınları kötüleme. ha bu arada italyan erkekleri dünyada rus kızları kadar ünlü
18 yasında velet dıye bana mı dedin?
@Sekersizcikolata ben Türk kızlarına çirkin demedim ki hiç bir yazımda
Hatta bence güzeller
Bro Türk erkekleri çirkin değil bakımsız mk bakım, spor, iyi giyinme bunları yapan arkadaslarım hepsi model gibi dolanıyor
Almanya'da o kadar milletten insan var git bak en cok bizim erkekler dikkat cekiyor ama oradakiler bakımlı ve spor yapıyorlar. Kaldı ki İtalyanlar Almanya'da da var
Ben orada gözlerimle gördüm bebek gibi alman ve polonyalı kızların yanında hep Türk erkekleri vardı :D
Susun lan
@Sekersizcikolata
İtalyanlar overrated başka bişey değil.
Zaten akdeniz insanı görünüş olarakta benzer. Benim oraya giden kız arkadaslarım dedi o kadarda abartılacak gibi değil diye
@LadyAngela
sakin ol abla :D
şuna bak mk profiline bakıyorum bir halta benzemiyor bize burda tatava yapıyor velet diye mk. tabi onları seçeceğiz mk su tipıne baksana profilden gördüğüm kadarıyla şişman göt göbekli bir kadına benziyor kusura bakmada ben 18 yaşımda her gun spor yapayım kendımı gelıstırmek ıcın kıtap okuyayım sonra sızın gibi kezbanlara mı bakayım oldu mk. ne vücut var ne zeka ne güzellik ondan sonra bizi secin diyorsunuz. kusura bakmada nah seceriz. agzımı actırma sımdı benım daha yazardım da üşeniyorum
Bak ablacım benim. Senin ne kadar soytarı olduğun resmin dahi olmamasından belli ki eminim asosyallikten spor bile yapmıyorsundur. Cahil olduğun, sporla alakalı sorularımı görmemenden bakar slak olduğundan belli her neyse. Sana bakan zaten gerçek bir kadın daha yoktur 18 yaşındaki erkeğin erkekliğinden ne olsun. Anca asılarak çekersin evde. Bizi seçin demedim sen seçsen ben senin o küçücük bamyanı koparır sokarım sana sonra i*bxne oldum diye gezersin. Sçtığım dünkü b*ok seni
tamam abartmayın ya gereksiz yere tartısmayın bosuna
hahahahha
sitede yeniyim pis moruk senin sorulrını o yüzden göremiyorumdur belki. burda önemli olan soru sormak oldugu için profile takılmıyorum ben eger sen profilde kendini gösterme amacı taşıyorsan yanlış programdasın. ha bu arada özelden sana vücut fotoğrafı atabilirim. 14 yasımdan 16 yasıma kadar kıck box la uğraştım. ve şu an yaklaşık 1 .5 yıldır fıtness la uğraşıyorum. 18 yaşındaki bir erkeğin erkekliğini ağzına alınca anlarsın sübyancısın galıba kendınde 6 7 yas kucuklerle cınsel birliktelik yasıyorsun. ulan sanırsın alexsıs texas da bana bamya dıyor mk 13 cm ıcınıze alırken canınız cıkıyor 18 yasımda 16 cm. ha bu arada fizyolojik olarak 20 yasından sonra uzama olmuyor ablacım bunu da belırtmek isterim 40 yaşına gelince 40 cm olmuyor. sımdı erkeklıgımı sorgulayacgına bıraz bilgi edınmenı tavsıye ederım sana bu gunluk bu kadar yeter dıye dusunuyorum ıstersen devam edebılırım 30 yasındakı cahıl. hemen profılı de degıstırmıssın bu arada hala bır boka benzemıyorsun yaşlııııı pisssss kljdafnldanfdwfd kart seni
21 yaşındayım sen tür bir idiotsun arkamda bıraktığımın evladı. 25 dese anlıcam 30 nedir eşşeğin tükürüğü. Birde kendini kanıtlamaya çalışıyor bebekken başladığı şeyleri anlatmış sirk maymunu löl.
Yetersiz erkekliğinide al kaybol burdan
hahahahah kendimi kanıtlayacak birşeylerim var 21 yasındaysan hayat sana cok vurmus menepozlu bır kadınn gibi görünüyorsun sorsan idiotun anlamını bilmeyen cahil cühela insan musvettesi. ha bu arada bebekken başladığım şeylere hala devam edıyorum 19 yasındayım benden 2 yas buyuk olup velet demen de tuhaf sbdksfbakdjfadf. yetersiz erkeklik nedır mk 16 cm dıyorum sen ne arıyorsun. esek felan arıyorsan o baska. sen anca bır ev kadını olursun erkek parası yersın. haftada 4 5 defa skerler senı. kesın okumuyorsundur da sen
Öyle bir kudurdun ki zevkten dört köşeyim. 16 cmlik bamyasın ağla eşşeğin tükürüğü
Ananda Rus 😄
yeter lan sıktınız mk
niye naptık
git rusyaya o zaman mk
Onlar geliyor Türkiye'ye tavlıcam bir tanesini bende :D
Sanki öyle beee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar