HER KADIN GÜZEL SADECE bazı genç 18-30 yaş arası ERKEKLERİN (günümüz teknolojisine ayak uydurup felsefe yapamayan erkekler dahil) baskısıyla ya da sapıklık yapması yüzünden kılar güzelleşmek istemiyor, güzelleşincede sadece dışı oluyor biraz daha felsefi yönde kendini sorgulamaya adasa, iyi GÖZLEMLER yapsa (ki biraz olgunluk gerek bunun için) günümüz konularının (siyaset, futbol) dışına çıkıp Uzayu bilmi, türkiyede ki sinema dizilerin gerçeği gibi konularda yorumlar yapsa bizim kızlarda güzelleşicek gerçi rus kızlarını epside felsefe yapmıyor ama güzellikleri var
bu ne allasen boya küpü, doğallıktan uzak, tanrı bunu böyle yaratmamış, illüzyon yani, bak dogal guzel gercek guzel, bak tanrının özene bezene yarattıgı hatun https://i.hizliresim.com/mEkmQy.jpg
Makyaj yapan allah taraftan lanetlenmistir. Allah kadınlara örtünün emri vermiştir. Bunlar dinsiz. Dinsiz icin Allah adını o agzına almayacaksın! Kâfirler lanetlenmistir. Türk kızları ortunuyor diye kâfirin yoluna koşmayı bilirsiniz. Guzellik degil bu. Cekememezlik degil. Lanetlenmiş bir köpeği kimse sevmez! Rus ırkını sevmiyorum. Sen daha kendi kadınına sahip çıkamıyorsun be adam! Pardon erkek.
Makyaj bebesi istersen boya dolu kazana batar çıkarız sorun degil. Valla tam bir ml. Siniz ya evinde çocuğuna bakmayı size olduğu gibi görünmeyi kabullenen Türk kızları yerine boyuna kadar makyaj yapıp gece hayatına akan sizi sadece erkek olarak kullanan kızlara bayikiyorsunuz ya bravo
Neden yani anlamıyorum ve artık ve çok sıkıldım. Seviyorsanız rus kızlarını sevin ama artık uzakta sevib çok uzakta mesela Rusya da böylece bizde günde 10 tane rus yabancı kız konusu okumayalım. Çünkü gerçekten çok sıkıldım
İyi de, makyaj var? Yani doğal değil ki. Canlı yakından, hiç makyaj olmayan birini gör, güzelse kabul ederim. Bu kız tamamen boyanmış. Elbette bu şekilde güzel olacak.
Yüzünde ki makyaj uygulamadan yapılmış, daha gerçek ve yapay makyajı ayırt edemiyorsunuz. Ayrıca güzellik anlayışı yüzeysel olmamalı makyajla herkes değişir ne yazık ki.
Tamam aşlah özene bözene yaratmış olabilir rusları belki de bu kızı değil çirkin ki bu kız ve tamamen makyaj o kadar makyaja ben bile rihanna olurum zjjxjxjd
İşte ksnin gözbebeği olan armi reiz.. Reiz özel olacak ama bisi sorucam , sanki çok sevmissinde bir yara almissin gibi bir his var içimde senle ilgili , doğruluğu var mıdır?
Arz talep meselesi. Ülkemizde renkli gözlü beyaz tenli kız sayısı az bizim Türkler rus rus diye bitiyor, ruslarda da esmer yok onlara da esmer kızlar güzel geliyor.
2 Yil moskowoda yasadim Allah belami versin cok asiri guzeller photosoplu gibi sokakta geziyodular hayvan gibi bakip annee ben niye boyle degilim diye bagiriyodum :(
En İyi Cevaplar