Rus kızlarının namuslu ve güzel olmalarından dolayı evliliğe en uygun kızlar olmaları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Çok doğrudur
Katılmıyorum
Ruuuuusss
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dip not: Rusların çoğu namusludur eşlerine çok sadıktırlar bu fazla bilinmesede doğrudur. Türkiye'de paralı asker olarak çalışanlar gerçekten çok geçim sıkıntısı yaşayan veya zorla askerlik yaptırılanlardır. Bunun nedeni geçim sıkıntısının nedeni rusların çok iyi eğitim almalarıdır hepsinin emin olunmalı ki bir mesleği vardır avukat mühendis doktor vs. rusya eğitim sisteminde devlet okulu sistemi yerine özel okul mantığı vardır parayı basan istediği diplomayı alır yakında bizim kızlarımızda başka ülkelere paralı asker olarak giderse şaşırmayın.
maddi sıkıntıları boşnak kadınları da çekti, onlar niye bedenini satmadı? neden çeçen erkekleri fahişelik yapan bir çeçen kızı gördüğü an çekip vuruyor? (doğru olduğu için söylemiyorum, bir milletin namus mefhumunu anlatmaya çalışıyorum) nasıl oluyor da bu kadar KOLAY gelebiliyor bir insana bedenini satmak? ve sen, nasıl bu kadar rahat, olağanmış gibi bahsedebiliyorsun bundan?
eslerıne cok bağlı cok sadıklar nerdeyse geyşalar cocuklarını da cok ıyı yetştryolar
çifte standart var, iş namusa gelince rus kızının yaşanmışlıkları göz ardı ediliyor, el mahkum ;) kolaysa hesap sor bakalım o kızdan. bizim gariban türk kızı yapsa direkt "vurun kahpeye" durumu. yine de destekliyorum türk erkeği-rus kızı evliliklerini, bulmuşum dalyan gibi sarışın alman herif, bana ne :D
enişteye selamlar.
yine bir genellemeyle daha karşınızdayız. çok doğrudur dedim. rusları övüp övüp sonunda burun büktüğünüz türk kızlarıyla evlendiğiniz gerçeğinden bahsetmeden geçemeyeceğim yalnız. daha koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi denmesi durumu mu bilemiyorum.
Bir Türk kızıyla evlenip beni aptal yerine koymasına izin vermeyeceğim
kime göre neye göre dar? ben gerçeklerden bahsediyorum kendi kişisel fikirlerimden değil.
Cevap
16Cevap
öyle şey olurmu dünyada tek namuslu kızlar türk kızları.. zaten ben eve hep rus alman fransız getiriyorum hiçbiri türk değil sadece türkçe konuşuyorlar..
:DD
rus kızları bazı türk kızlarına göre kat kat daha daha dürüsttür, sadıktır. bizimkilerin kafasında 40 tilki dolanır hiç birinin kuyruğu birine değmez, ne patlak olup diktirip bakireyim diye milleti kandıranlar var, ne evlenene kadar her haltı yiyip elime erkek eli değmedi diyenler var
Tamam güzelliklerine tek lafım yok. Bazıları var ben bile kız halimle dönüp bakıyorum. ama ne namusundan bahsediyorsun. Gelene geçene veriyorlar :D
öyle yapan Türk kızı sayısı da çok fazla ne yaparlara yapsınlar yaptıklarının arkasında duruyorlar seni kandırmıyorlar Türk kızı gibi oral. anal yapıp veya kızlık zarı diktirip kendini namuslu diye lanse etmiyorlar.
daha ''namuslu'' hiçbir kızı kirletmedim.
Dip not: Rusların çoğu namusludur eşlerine çok sadıktırlar bu fazla bilinmesede doğrudur. Türkiye'de paralı asker olarak çalışanlar gerçekten çok geçim sıkıntısı yaşayan veya zorla askerlik yaptırılanlardır. Bunun nedeni geçim sıkıntısının nedeni rusların çok iyi eğitim almalarıdır hepsinin emin olunmalı ki bir mesleği vardır avukat mühendis doktor vs. rusya eğitim sisteminde devlet okulu sistemi yerine özel okul mantığı vardır parayı basan istediği diplomayı alır yakında bizim kızlarımızda başka ülkelere paralı asker olarak giderse şaşırmayın.
Kadin kadindir ya guzeller tabii ama onlarinda cirkini var her irkin kendi ozgu insani var. Hepsi cesit cesit namuslusu namussuzu. Ayrica namissuz kelimesine karsiyim kendi dogru buluyorsa namusludur herkes namuslu bence.
Güzeller evet fakat namus konusuna gelince etrafımda görüp gözlemlediğime göre pekte namuslu değiller. Yeni tanıştıkları, beğendikleri bir adam ile tereddüt etmeden birlikte olabiliyorlar.
Armi bu sefer gizli geldi =DDDD Evet Armi Rus kızları heykelimsi taş misali fizikleri ve bebek yüzlü olmalarından ötürü ahlak bakımından da üstün olmalarından dolayı evliliğe uygundur^^
Bizim burada BİM de çalışan bir abi var. Karısı rus 5 dil biliyomus. Ama yalan da değil gerçekten biliyo evine çağırmıstı. Adamın hiç bir özelliği yok kadın şaheser. Iste bazıları da böyle şanslı olabiliyolar.
şu an antalyada rus otelindeyim abi sakin bulasma boynuzlu boynuzlu gezersin etrafda kendini adam sanarsin :d burada benim görduklerim yetti bana :) yazdigin herseyin tam tersi
namuslumu :) kişiden kişiye değişir ama zaten din yok onlarda dolayısıyla namusu takan da yok
biz çok dindarız sanki.
Tamam tamam haklısın sen , gidin evlenin o zaman biz napalım
Namuslu dediğin kızlar şu çırıçıplak tvlere çıkan polisler tarafından sürüklenen hatunlar mı zuzu ^^
Onlar lezbiyen tipi feministler.
Guzeller laf yok da rus bir kiz birer gun arayla 3 arkadasima da vermisti tatilde :d
1 günde 3 arkadaşımla olan Türk kızı da tanıyorum ben.
:DD
Güzellik konusu sana hak veriyorum ama namus konusunda haksızsın bildiğiniz halde böyle konuşabiliyorsanız size dicek sözüm yok inşallah çocuklarınızda rus kızları gibi olur.
en azından kendini namuslu-temiz diye tanıtıp karşısındakini aptal yerine koymuyorlar. Türk kızları gibi olmasınlarda.
güvenim kalmadı artık psikolojimi bozdular resmen.
evlenmek isteyen bir rus kiziylada evlenebilir sorun yok
oyle mi
iyi de ruslarin gunahi ne? seviyorsa ne yapsin adam
Namuslu kismini dogru mu okudum, tamam bende erkegim ama bu kadarda kör olunmaz. rusda namus ne gezer ya 200 dolar demeyi ogrenen turkiyeye geliyo
şöyle birşey var rusların namuslusu çok namuslu, namussuzuda fahişe oluyor,
Namus sadece türkülere özgü birşey
Ama Rus kızları gerçek ten yaratılış harikası
Namuslumu? O dedigin bir meyve cesidi falan mi? Ruslarda namus ne arar la
Türklerde de pek kalmadı gibi artık el mahkum biz ne yapalım
uzakdogulular daha ıyı bır secım. kadınının köle olmasını ısteyenlerı uzakdoguya davet edıyorum
Evlenince cok namuslu oluyolarmis diye duydum kadının dibi onlar :)
Namuslu? Rusya'da gördüklerine sürtüyorlardır. Ama güzeller, ona katılıyorum işte.
sandığınızın aksine gerçekten çok namuslu/sadık kızlardır.
Ya siz Rusların bahsetmiyorum ya da ben Rusları tanımıyorum Füsun en yaygın olduğu yee
Sen ne dıyosun degısık?
Rus kızları asıl bızım turk erkeklerının akıllarını celıyo
ruslarmı namuslu mk
bir rusla evli turke sor bunu gizli kullanıcı. tum rusları tr'ye gelen hayat kadınları sanma
yaw he hee sızde bızı o* sanmayın mk neyınıze yetmyoruzkı anlamıyorum
yemin ederim dış görünüş olarak değil kişilik-karakter olarak beğenmiyorum Türk kızarını
Parkına gururumuza
Heralde sadık olacaklar bulmuşlar zengin kocayı...
Gerçekten rus kızları namuslu mu?
evet.
rus kızları namıslı derken?
Saçmalık kadın kadındır ırkçılığa gerek yok!
namuslu olanı varsa iyidir rus kızları
armi'ye sormak lazım, konunun uzmanı sonuçta.
sadıklar falan ama 18inde hepsi usta. bakire yok
git bir rusla evlen boynuzlanda görüşelim :D
karım beni niye aldatsın ki? ben her ihtiyacını gideririm. sanki Türkler aldatmıyor. s
haha :D daha iyi yapan kesin vardır der. amcam kaç kez boynuzlandı bir bilsen bir sürüde para kaptırdı
Rus kızları gerçekten kolay kolay aldatmaz. evlilikten önce rahat tavırları olduğu doğrudur ama sonrasında aldatmazlar Türk kızı gibi bakirelik vermeden her haltı yiyip sonra namusluyum ayağına yatmazlar kızlık zarı diktirip seni aptal yerine koymazlar bu yüzden seviliyor zaten onlar sadece fiziklerinden değil. benim kiracım ve abimde rus ile evli çocukları var ve çok mutlular ama tabii ki senin yaptığın gibi genelleme yapmamam lazımdı.
hem ben penisime çok güveniyorum
kolay kolay aldatmaz mı :D bence en iyisi italyan falan bul rus bulma onlar afedersin s. k delisi
Yunanlar hakkında ne düşünüyorsun peki?
yeterince güven evlenmeden önce seviştikleri için yeryüzünde hep daha iyi erkeklerin olduğunu biliyorlar ve evliliği sevgili olmak sanıyorlar :D haa gider rusyanın köyünden alırsan sadık olur bak
Türk kızları evlenmeden önce sevişmiyor mu yani?
şu dünya üzerinde ünlü p*rno yıldızları hariç benim yetemeyeceğim karı-kız olduğunu sanmıyorum bu kadar kötüleme bence onları
yaşadık gördük şu an 5 parasız amcam herşeyini götürdü kadın :) rustu ve çok güzeldi. Yunan olabilir bak
amcana çok üzüldüm kadın nasıl soymuş ki amcanı? destek veriyor musunuz amcana?
şu an babamın yanında çalışıyor. bankacı karı herşeyi düşünmüş :D
geçmiş olsun zor bir durum bende çok tanık oldum böyle olaylara sadece eşleri Rus değildi.
boynuzladı ve herşeyini aldı kadın çok kötü bir durum hala çok pişman
Biz onlar kadar namuslu olsak kaşar dersiniz mk
dsadsa +1
onlar kadar eşine/sevgilisine sadık olan yok.
çevremde örneği çok
Namus mu?
Haklisin kanka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar