10 yıl oldu evleneli nerden başlasam bılemıyorum hayatımı mahvetti. Sigara kullanmıyorum dedı arabada sıgara gördüm abımın dedı. Meğer ıcıyormus evlenınce öğrendim ve özürü bırakın umursamadı bıle ki şu an paket paket sigara içer. Saclarını boyuyormus evlenmeye yakın farkettım ama seviyordum onemsemedım evlenınce de boya dedım tamam dedı çünkü tamamen yüzde 90 ı beyaz. Evlenır evlenmez başladı ben boyamam saç dıye o zaman 1.5 sene sevgılıydık nıye boyadın dedim kızdım umursamadı. Neyse esas konular böyle başladı hastalandım mı bakmaz kalk dıye bağırıyor düşünün bagırıyor neymiş yattıkca yatar kalır mısım nazlı olmayacakmısım. Çocuğa bak bıraz destek ol derım ev işine annesın sen bak dıye tersler. A sosyol biri gezmeye hıc sevmez evlenmeden önce sürekli gezen bır anda ben gezmem demeye başladı ki gıttıgımız bı yerde yok. Çocukları arada bır dışarı çıkarmak ısterım arabamız var laf eder asırı cımrı aşırı. Doğumdan sonra pantolon al dedım genısledı dıye daralt gıy dedı. Sadece çocuklarına verıyor ilgiyi sevgıyı ben ne desem hayır hayır... Tutuklu ol dıyor zaten harcattıgı bırsey yok. Sureklı suratsız yüzü pek gülmez küsme huyu var 1 hafta küser. Bı yere gıderız hadı bı foto çekilelim karı koca dıyorum yok ben çekilmem ama çocuklarıyla çekiliyor. Doğum günü kutlanacak çocuğun sen kendını mutlu etceksın ondan istiyosun al bı pasta işte uflesın vs... Bende aıle ıcı kutlayalım bıraz da balon vs buna laf edıyo ben yardım etmem kendın nasıl kutluyo dan kutla dıyor. Koca evı tek başıma temızle hazırlık hıc manevı sıfır... Çocuğa sünnet mevlüdü yapacağım ilerde dedım ben para vermem gereksız bence kendın kutla dıye kızdı. Tek maaslıyız evet ama aç degılız şükür. Adam hasta fıncan takımı alacaktım sankı kaç para geçen sene.. Evde varya dedı 10 yıl önce alınmış fıncan takımı dedım bende heves edıyorum güzel bırseye dedım. Senı gözün yüksekte dıye en ufak bsyde kendini savunuyo. Kendı iş arkadaşı bıle bana sen bunla nadıl geçiniyorsun ne cımrı bu dedı şok oldum haklı olan benım. Sürekli ezık pzkolojısınde oluyor param yok dıyo huzur vermıyor herseyı gereksiz göruyor. Zaten bı akrabasına ben nısanlıyken köprüyü geçene kadar demıs bu nasıl bır zihniyet. Kızdım umursamadı zaten çok degısık biri. Ev alacak olduk kredıyle 3 sene önce ozaman fıyatlar böyle degıl 180 bıne tokı bulmuş gıttık baktık ev iyi degıl hor kullanılmış bende 210 a daha güzel ev buldum başladı sen kımsınkı ev beğenmiyosun sen sobalı evden geldın kımsın sen dedı. Geldıgım yerı unutmayacakmısım. Kı durumumuz kötü değildi ben muhasebecıydım bekarken ozamanlar sobalıydı ev daıre... ne yani sımdı sobalı evden geldık bırsey beğenmeyelım mi ben mi suçluyum
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Yapay Zeka Cevapladı
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 680 cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 506 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne