Kim haklıdır evlilikte yoruldum?

10 yıl oldu evleneli nerden başlasam bılemıyorum hayatımı mahvetti. Sigara kullanmıyorum dedı arabada sıgara gördüm abımın dedı. Meğer ıcıyormus evlenınce öğrendim ve özürü bırakın umursamadı bıle ki şu an paket paket sigara içer. Saclarını boyuyormus evlenmeye yakın farkettım ama seviyordum onemsemedım evlenınce de boya dedım tamam dedı çünkü tamamen yüzde 90 ı beyaz. Evlenır evlenmez başladı ben boyamam saç dıye o zaman 1.5 sene sevgılıydık nıye boyadın dedim kızdım umursamadı. Neyse esas konular böyle başladı hastalandım mı bakmaz kalk dıye bağırıyor düşünün bagırıyor neymiş yattıkca yatar kalır mısım nazlı olmayacakmısım. Çocuğa bak bıraz destek ol derım ev işine annesın sen bak dıye tersler. A sosyol biri gezmeye hıc sevmez evlenmeden önce sürekli gezen bır anda ben gezmem demeye başladı ki gıttıgımız bı yerde yok. Çocukları arada bır dışarı çıkarmak ısterım arabamız var laf eder asırı cımrı aşırı. Doğumdan sonra pantolon al dedım genısledı dıye daralt gıy dedı. Sadece çocuklarına verıyor ilgiyi sevgıyı ben ne desem hayır hayır... Tutuklu ol dıyor zaten harcattıgı bırsey yok. Sureklı suratsız yüzü pek gülmez küsme huyu var 1 hafta küser. Bı yere gıderız hadı bı foto çekilelim karı koca dıyorum yok ben çekilmem ama çocuklarıyla çekiliyor. Doğum günü kutlanacak çocuğun sen kendını mutlu etceksın ondan istiyosun al bı pasta işte uflesın vs... Bende aıle ıcı kutlayalım bıraz da balon vs buna laf edıyo ben yardım etmem kendın nasıl kutluyo dan kutla dıyor. Koca evı tek başıma temızle hazırlık hıc manevı sıfır... Çocuğa sünnet mevlüdü yapacağım ilerde dedım ben para vermem gereksız bence kendın kutla dıye kızdı. Tek maaslıyız evet ama aç degılız şükür. Adam hasta fıncan takımı alacaktım sankı kaç para geçen sene.. Evde varya dedı 10 yıl önce alınmış fıncan takımı dedım bende heves edıyorum güzel bırseye dedım. Senı gözün yüksekte dıye en ufak bsyde kendini savunuyo. Kendı iş arkadaşı bıle bana sen bunla nadıl geçiniyorsun ne cımrı bu dedı şok oldum haklı olan benım. Sürekli ezık pzkolojısınde oluyor param yok dıyo huzur vermıyor herseyı gereksiz göruyor. Zaten bı akrabasına ben nısanlıyken köprüyü geçene kadar demıs bu nasıl bır zihniyet. Kızdım umursamadı zaten çok degısık biri. Ev alacak olduk kredıyle 3 sene önce ozaman fıyatlar böyle degıl 180 bıne tokı bulmuş gıttık baktık ev iyi degıl hor kullanılmış bende 210 a daha güzel ev buldum başladı sen kımsınkı ev beğenmiyosun sen sobalı evden geldın kımsın sen dedı. Geldıgım yerı unutmayacakmısım. Kı durumumuz kötü değildi ben muhasebecıydım bekarken ozamanlar sobalıydı ev daıre... ne yani sımdı sobalı evden geldık bırsey beğenmeyelım mi ben mi suçluyum

Kim haklıdır evlilikte yoruldum?