Hiç evlenmemeye karar verdim?

ben hiç evlenmemeye ve kimseyi sevip bişeyler hissetmemeye karar verdim artık zaten güven duygum bitmişti şimdi iyice bitti hep üzülen ben oldum karşı taraf hiç üzülmedi vicdan azabı çekmedi hep ben üzüldüm hayal kırıklığına uğradım bi sevgilim oldu o artık sevmediğini söyleyip bıraktı bi tane daha konuştuğum oldu bulusmamistik ama bişeyler hissetmistim baya sevmiştim sevgilim sandım beni sevgili yerine bile koymadı denedim onu arkadaşımla konuştu ben hiç yokmuşum gibi davrandı sonrada dönmeye kandırmaya çalıştı diğerlerindede hep bişey çıktı bi kaç zamandır bi çocukla konusuyodum eskisi kadar baglanmiyorum kapılmıyorum öyle artık ama hoşuma gitmişti oda birden hesabını kapatmış ya da dondurmus bilmiyorum kısacası iyice ümidimi kestim artık 24 yaşına geldim ev kızıyım ama gerçekten karşıma iyi insan çıkmıyor hiç sosyal medyadan tanışıp evlenen insanlar nasıl evleniyor bana neden hep çürükler denk geliyor çok tipsiz biride değilim giyime bakıma makyaja elimden geldiğince önem verir yaparım niye böyle oluyor çok üzülmeye başladım artık
Hiç evlenmemeye karar verdim?