Her anını st atmaya başlayan erkekler baya komik duruyorsunuz yapmayın 😂

Yeni avlar peşindeler
Hayatıma devam ediyorum havaları
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Her anını st atmaya başlayan erkekler baya komik duruyorsunuz yapmayın 😂

Sevgili ayağı g. ött ayagi olan seyi mi diyon seni s.. ikiyorr sonra gidiyor başka s.. kecekk kiz ariyorlar bunda bir sey yok sadece s.. ikiyorrr olan bu türk kızları buna anlam yüklemeyi sevdigi icin kendilerini öyle tatmin ediyorlar beni seviyordu aşıktı s.. iktttiiii sonra ayrıldık şimdi başkalarını sevip s.. ikecekkk senin gibi ortalikta böyle sacmalarlarrr
Normal bi sevgiliyi kast ediyom icinde cinsellik olmayan türden ciddi biseydi bu aile tanismasi felan olacaktı ta ki geçmişinin fazla kötü olduğunu öğrenene kadar videolari felan varmış bende bıraktım
Hayatıma sensiz de devam ediyorım senin yokluğun bana koymadı istesem başkaları ile de olurum düşüncesi ile
Eig bu cevabın olmali
teşekkür ederim 🌸
Cevap
3Cevap
Zavallı insan göstergelerinden birtanesi kızlar içinde aynisi geçerli sevgiliden ayrılır ayrilmaz kendini sunmaya bayılıyorlar hem kızlar hem erkekler buda benim gözümde zavalli insan davranışı oluyor
Hepsi aynı değilki 😂
Burdaki soruları görmüyosun ya da cevrenden de duymuyosun o zaman çoğunluk ayni hareketi yapıyo 😂
Biliyorum baya ama inanki erkekler bir noktadan sonra dikkat çekmeyi umursamaz hale geliyor 😂
Yeni peynirler arıyorlar
E tabi ayrilir ayrilmaz arasınlar geç kalmasınlar 😂
Jsjs gel dmyedrdikodu yapak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?