Sevgiliyken iyiydi, hoştu da ayrılınca mı kötü oluyor?
2 ay
İnsanlar niye eski sevgililerine tü kaka diye bakar?

Sevgiliyken iyiydi, hoştu da ayrılınca mı kötü oluyor?
İnsanların bir zamanlar aşkla baktıklarını insana kötü gözle bakmaları muhtemelen yaşadıkları kötü olaylara dayanıyor. Ancak o kişiyi birilerine kötülerlerse işte bu kendi karakterlerindeki sıkıntıyı gösterir. Her zaman iyi anmak ve arkasından iyi şeyler söylemek gerekir bana göre yaşananlara saygı şart
Aynı şeyi düşünüyorum
🙏☺️
😊
Cevap
10Cevap
Tü kaka olmasalardı ayrılık da olmazdı.. Tabi her zaman suç karşı taraftadır diyebiliriz.. 😄
Evet ayrılınca kötü oluyor. İğrenç bir şekilde aldatan sevgiliyi iyi bir şekilde mi anmam lazımdı
Onu iyi an demedim ama hiç mi iyi anın olmadı yani? Birlikte hiç mi güzel vakit geçirdiğin olmadı?
Elbette oldu. Ama bazı kötü anılar iyi anıları bastırır. Aldatmak bunlardan bir tanesi. Güzel bir şekilde ayrılsak güzel anardım. Ama aldatarak ayıldığı için iyi anıların hiç birini özlemiyorum. Tam tersine onunla geçirdiğim her saniyeden pişmanlık duyuyorum. Vaktime yazık oldu kısacası.
Aşağıdaki birine de dediğim gibi öfke de bir duygudur. Çoğu ilişkimde ben de aldatıldım ama biri harici içimde şu an öfke yok. O biri harici hatta hepsi de geri dönmeye çalıştı. Konuştun ama benim içn bir şey ifade etmedi. Çok istersen arkadaş kalalım dedim. Şimdi böyle diyene de çoğu kişi aklı ondadır diyor, yan cebime koy diyor ama ben de onlar için şunu düşünüyorum :Demek ki onun kafası karışmaya müsait. Yerimde olsa bir yerden sonra kafası bulanacak. Ben, kolay silen biri değilim ama silersem de muhatap olsam da bir şey ifade etmez. O biri de geçecek. Sadece çok olmadığı için ayrılalı böyle. Zaman...
Aldatmasına öfkem geçti sadece geçirdiğim zamanların önemi kalmadı. Keşke hiç o kadar zaman onla geçirmeseydim diyorum sadece. Düzgün bir şekilde ayrılmak istese zaten ayrılırdım. Nolcak başka kız mı yok. Ama o aldatmayı seçti hem de beni aldattığı kişiye benden ayrıldığını söyleyerek sevgili olmuş onla. Yani o adamın bile haberi yok benle sevgili olduğundan adam bizi ayrı sanıyordu.
Anlıyorum. Çok da iyi anlıyorum ama o kaybetmiş.
Bu ayrıldığın kişiye göre değişir ama gelen evet canımızı yakmış olsa da güzel yaşanmışlıklar da katmıştır hayatlarımıza ama gittiği andan itibarinde acı katabilir
Genelleme yapıyorum.
Artık ait değilsindir. İnsan kendisine ait olmayan birşeyi istese de güzel göremez.
Bu biraz bir vitrinde elbise görüp aslında çok beğenip fiyatı pahalı olduğu için alamamak gibi oldu.
Gibi gibi 😅
😂😂
Bu sorunun tek yanıtı
Karakter eksikliği
Ve bir insani en öfkeli olduğu süreçte tanırsınız
Bu yüzyıllardır hiç değişmeyecek bir gercekliktir
Kötü ayrıldıklarında her şey öyle kötü oluyoy
çok büyük bir karaktersizliktir, karşıdaki insanı değil kendini anlatıyordur aslında O
Eski telefon gibi görüyorlar. Kullanıldın mı eskiyor gibisinden
Ahmaklik işte terbiyesizlik kadın bir güldür kabahat gülün değil onu tapragindan dalından etrafından havasından koparanin madem bakmayacaksin ilgilenmeyeceksin güzel iken iyiydi kokluyordun bakıyor dun inceliyordun ne oldu
👏👏
Demekki neymiş etinden butundan fayda sağlamak imiş olmayınca hadilen diyorlar erkekse sonuna kadar sev ilgilen ayrilirsada tamam saygılar hakkım helal olsun sende helal et bitti
Olması gerekrn o.
Sen seni ömür boyu bırakmayan seninle mutlu sende onunla mutlu olacağın kişiler olmasi dileği ile hayatinda
Bu yüzden sevgili olmamak gerek
Artık cidden ilişkilerden soğumaya başladım. Aynı fikirdeyim.
Ya herkes için geçerli değil şimdi pislik birisinden ayrildiysa öyle bakar ama öyle birinden ayrilmadiysa başka türlü bakar
İste fıtrat böyle.. akıllanmayız biz..
Eskidi çünkü
Madem kötüydü niye sevgili oldun?
Aldattığı için kendisinden ayrılmış olmam yeterli bir cevap mı.
Kısmen
Bu arada yakalanınca cevabı da neden birtanesiyle yetineyim ki oldu.
Kısmen mi
Ama şunu da diyeceğim. Öfke de bir duygudur. Kafanda tamamen bitince o da kalmıyor. Nötr oluyorsun.
Yok arkadaş nötr filan olamam aldatan kişi kadın da olsa erkek de olsa ahlaksızdır. Sevmiyorsa beğenmiyorsa ayrılacaktı.
Yakalanana kadar hep canım cicim ayakları. Bir tanesiyle yetinemiyorsa hepsi onun olsun ama benden uzak olsun.
Zamanla dediğime geleceksin. Belli ki yeni olmuş.
Bu dediğim yaşanalı 5 yıl oldu.
Beni de çoğu ilişkimdeki kişiler aldattı. Biri harici kimseye şu an nefret hissetmiyorum. Aslında ona da tam hissediyor değilim. Çok sinirliyim ama duygularım da devam ediyor. Ha o da geçecek zamanla. Bende daha yeni. 1.5 ay oldu. O yüzden bu durumum. Diğerleri umurumda değil. Ara ara yazıyorlar hatta. Yanıt veriyorum ama eskisi gibi göremiyorum. Anlamını yitirmiş bir cümleler.
En İyi Cevap