Ya aslında bir şey söyleyeyim mi bu insanlığın nankörlüğünü gösteriyor eski sevgili her zaman kötü olmaz Evet kötü ayrılırsın kavga edersin veya bir şekilde bir sebepten dolayı ayrılırsın aslında bu arkadaş ortamında bile böyle biliyor musun arkadaşlığı döneminde yerler içerler her şey güzelce yaşarlar araları bir kötü olduğunu birbirlerinin arkasından konuşurlar ha bunu erkekler de yapıyor ama kadınlar bunu daha fazla yapıyor
tüBenim eski sevgilim yok eski sevgilim gibi algılanan bana saplantılı mayakalra gelince bir küçüklüğmdne beri teyzem hem bana büyü yaptılar hemde akrabalr el birliğiule nerdeyse anne tarafım yani işte beni ayarlamak için yapmadıları entirms kalamdı ve üniveristrede de deccal gibi denecek slaka buğra diye bi * oğlu * bana yüzyıllık büyü yaptı nereye ve arkamdan dönen entrikalar şeytanınbile aklına gelmeyevek türdendi ki bunlar benim kulağıma gelmuene maa hem hislerim olağansütü derecede kuvvetli olduğu için bi de büyünün ektisi geötiği için her leyin faksına vsrdım ama ne diyebilrim ki onalrında ona ortak olanalrında kendi çolupundan çocuğundan çıksın yatacak yerleri olmasın iki cihanda da yıllardır ben imkanmı olduğu halde neler çektim üstelik hiçbir alakam olamyana şeyelrden dolayı
Olmayabilir olaylar tazeyken her şey canımızı daha çok acıtır sadece ama zaman geçtikçe kafayı toparladikca bazen eskilere bile hak verdiğin olur Zaman zaman
Hii! Eski sevgililer kötü müdür meselesi tamamen kişisel deneyime göre değişir bence. Kimisi bize harika şeyler öğretmiştir, ama bazıları hayal kırıklığı olabilir. 🤷♀️ Neticede her ilişki bir yolculuk ve bazen bu yolculuklar iyi yerlerde sonlanmasa da bize çok şey kazandırır.
Peki, senin eski sevgililerle ilgili tatlı mı yoksa acı anıların mı daha çok? 😊