Resimdeki bence eski olarak görmüyor yani çünkü bir insan bir kere birisiyle birlikte oluyordur eskiyse olmuş bitmiş tamam mı yani bana ne ya da benim yaptıklarımdan ona ne çünkü biz bir evet güzel bir ilişki yaşamış olabiliriz ama bitmiş yani geleceği yok anlatabiliyor muyum bittiyse bitmiştir benim istediklerimi yaptıklarıma yorum yapamaz ben de onunkine yapma bana ne gitsin başkasını sesin başkasına karışsın
bu yazı bana şeyi hatırlattı okulda sevgili olma teklifini kabul etmediğim birisi bi gün sınıftan diğer erkek arkadaşlarım ile konuşuyorum gülüşüyorum diye beni yanına çağırıp ters yapmaya çalıştı -bak canımı sıkıyorsun gülüşme başka erkeklerle düzgün dur delirtme beni? bende -pardon sen kimsin de bana karışıyorsun seni ilgilendirmez sanane! gene o elimden bi kaza çıkacak geberticem o çocukları okul çıkışında.. ahahahahha ya mal ya bak gene aklıma geldi
Benim eski sevgilim bana neden karışıyormuş anlamadım hayatımdaki yeri ne YAni hayret bir şey saçmalık yani delimidir nedir boşversene kafana taka taka bunumu taktın kuzum işine baksın o ya
Eski sevgili ile beraber uzun soluklu bir yaşam olmuşsa bir müddet akılda dolanır ki bu hep kötü yanları üzerine olur. O da böyle derdi, o da şunu yapardı ühhüü diye uzar gider. En sonunda eskir.😅
Ahaha Turkiye de olsaydı ve karşılaşma ihtimalimiz olsaydı detayın aynısını yaşardım kesin Paronayak birisiydi.. Eski eskide kalır kalmasaydı zaten eski denmezdi.. off yine kimsenin demediği şeyler dedim))
Mevzu eski sevgili ise bitmişse ona dair her şeyi kapatmak gerekir dava dosyası gibi. Numaranı değiştirmen, yolda görsen selam bile vermemek lazımdır. Çünkü beyin zaten anılar depoladı ne gerek var hatırlatacak şeylerin o anıları tazelemesine. Zaman zaman hatırlasa bile canlı değil bayat olacağı için anılar duygusal etkisi fazla olmaz.
Kalır veya kalmaz. Bu ne yaşadığına bağlı olarak değişir. Eğer senin kalbinde iz bırakan birisi ise geri de kalması asla mümkün olmuyor. Herkeste onu arıyorsun, o olsa böyle yapardı böyle kıskandırdı vs gibi sürekli karşılaştırmalar yapıyorsun kendi içinde. Yani en azından ben sanırım öyle yapmıştım. Kalbinde iz bırakmamış birisi hiç olmamış gibi bitiyor zaten.
Benim için kalır, ki her türlü iletişim yolunu kapattığım için önüme çıkmasına izin vermem. Bazen geride bırakmak fazla zaman alsa da bir şekilde oluyor...
Kimse kimsenin tapusunu almıyor. Eskinin eskide kalması konusunda herkes hemfikir de hali hazırda sevgilinde karışamaz. Kadın veya erkek sevgilinizin her şeyinize karışması sizi çok sevdiğini ve kıskandığını değil psikolojik sorunları olduğunu gösterir. Psikolog değilseniz böyle kadın veya erkekten uzak durmanizi tavsiye ederim.
Evet benim için öyledir. Eski eskide kalır biter gider, asla unutmam iyi ya da kötü. Çünkü mutlaka o ilişkiden de bir ders almışım bir tecrübe edinmişimdir. Heveslik ilişkiler kurmadığım için zaten istesem de unutamam silemem öyle. Tabiki bir anı olarak. Çünkü benim için eskiden yeni olmaz.
Gerçekten sevdiğiniz biriyse geride kalmıyor aslında. Yeni tanıştığınız insanın her hareketini ona benzetiyorsunuz, yanınızda o varmış gibi davranabiliyorsunuz bazen ama geri kalmalı hemde kesinlikle kalmalı.
Şu zamanda maalesef hayır. Yapmam, etmem diyenler çok fazla olmasına rağmen çoğu kişi hala eski sevgililerini takip ediyor, stalklıyor, soruşturuyor, dedikodusunu yapıyor vs…
Kalıyor ama geçen bir resmini gördüm, o gün boyunca akşama kadar ara sıra açıp açıp baktım. Duygusal bir zamanında belki de o yüzdendir. Şimdi umrumda değil.
Kalmıyor. Yaşanmış iyi, kötü hiçbir duygu geride kalmıyor. Ya aklında kalıyor ya da kalbinde. Bitmiş gitmiş bir ilişkide olsa, insanın içinde bir yerlerde geçmişin izleri mutlaka kalıyor.
Böyle insanları pek sevmem. geriye bakarak yaşayan insanlardan uzak dururum..: ) Hayır gelmez.. İnsanın kendine hayrı yoksa karşısındakine hiç olmaz.. Ama ben çök sövöyödöm önöööö hahahah
Ne olursa ne yaşanırsa o an bittiyse arkani dönmeyi bileceksin. Kader belki tekrar bi araya getirir ama o güne kadar tavır ve hissetiklerine yani kendine saygısı olmalı insanin