Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıldim az önce hala inkar ediyor ve beni sucladı neymıs bana da sarkmıslar Ben de konuşmuşum erkeklerle Ben dedim ki sen benimle bir mısın dedim ben kadınım ayrıca cok guzel buluyorlar benı dedim senı kimse beğenmiyor ki dedım
Güncellemeler
+1 yıl
Ben konuşmadım bu arada erkeklerle resmen üste cıkıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bazı kızlar hariç evli sevgili olunca daha çok sarkintilik yapıyorlar bence ego tatmini olabilir . Ben kendime yakıştırmam
Bazı kızlarda erkek görünce ne olursa olsun yürüyor sevgili için hemcinslerimden utanıyorum
Hemcinslerim bazıları cıdden yollu Of of bu devirde evlenesi gelmiyor insanın yaşım 25
Benim de 25 adamı elinden kaparlar valla hepsi koca peşinde
Böyle yollular yüzünden erkeklerin gotu kalkıyor senden ilgi bekliyorlar ilginç şekilde daha ilk konuşmada isve cilve bekliyorlar
Kapamazlar o kadar kolay deıl de öldürürüm hepsini cok kinliyim daha önce de cok zarar verdım
Ama artık yoruldum huzurlu Bı evlilik istiyorum
Insallah sevgilinden güvenilir birisidir seni üzmez ortam kotu çünkü
İnşallah saol canim sen de cok mutlu ol ben de ortam evet cok kotu ve isin kotusu erkekler artk o. Pu kızları sevıyor
Bak bana dunya guzelı diyor tum erkekler ama sadakatlym baskasına yuz vermiyorum sadece sevglme veriyorum diye sevglılerım sımarıyor cepte goruyorlar
Aynen benim yalnız olmamdan belli oluyor canm biliyorum maalesef :(
O hatayı bnde yaptım flört döneminde . Sonra çocuk dalga geçer gibi konuşmaya başladı sanki benden iyisini bulacak tamamen kestim iletişimi
Tepkini görmek icin yapiyor. Gratiste kimse kimseye sarkmaz. d
Tepkimi biliyor ne kadar kıskanç olduğumu zaten Bı bucuk senedır
Tamam iste kiskanc oldugunu bildigi icin yapiyor
Soğutuyor ama
Hem de ben kızınca üste çıkıyor sana da sarkıyorlar sen yüz veriyorsun diyor
Dogrudur
Şeytan tüyümüz var. Bende de o kadar tip yoktur ama gözlerime bakan gözlerini alamıyor.
Yalan söylüyo olmasın
Ben de öyle düşündüm
Demekki konuşması güzel
İyide konuşmuyorum bakmıyorum kimseye diyor ben de bakmazsan nasıl senın yanına yanasıyorlar dedim yeminler ediyor
Yalan söylüyor ozaman var bişi bunda
Ben de öyle düşünüyorum
Bende de aynısı oluyor. Yakışıklı değilim ama etrafımdalar. Şeytan tüyü her halde
Ben dedim ki sen bakmazsan kimse cesaret bulamaz dedim bakmadım sg dedim kıza diyor
Öküz mu la bu
Bana benziyor mu arkadaş
Sen gizlisin
E bakmkyon ki Allah Allah
Sen yakışıklısın bu aşırı tipsiz
Hangi ildeki bu peki. İzmir falan mı
Mardin
Yalan söylüyor ya kafa buluyor. Hem muhafazakar şehir hemde ilişkiniz bitsin falan mı istiyor söylenir mi bu kızlar bana asılıyor garip yani
Bilmiyorum zaten hastanedeyim ben bu haldeyken böyle şeyler söylemesi zoruma gidiyor ben başka şehirde yaşıyorum o kürt Ben yabancıyim
O kadar psikolojimi bozdu ki kendime zarar veriyorum benı mahvetti
Aa sktr et halimi bilmiyor musun neler söylüyorsun öyle de
Erkekler sarkiyosa o erkek değil demekki
Bana da oyle geliyor gay gibi davranıyor bazen
Ama inkar ediyor cok yıprandım Bı bucuk senedir
Oyle olmasa erkekler bakmaz ondan ayril
Nasıl yani gayler nasıl oluyor ki yani nasıl erkeklere bakıyor
Erkek arkadaşın belki kandırıyordur seni.
Ben de öyle düşünüyorum ama hastane de kadın doktor buna tanışalım arkadaş olalım demiş erkek doktor elını tutabilir miyim demiş gay çıkmış o hastanede kaç kişi buna sarkmış anlattı ve gratiste kız buna ben de kullanıyorum o kremi deiyip yanaşmış Ben de inanmadım ama yeminler ediyor
Bıdaha gitme dedim gitmem zaten dedi
Senin yanındayken neden olmuyormuş böyle şeyler?
Hıc bulusmadık ki uzak mesafe ilişkisi buluşacaktık haftaya ama vazgeçtim uzattım süreyi
Erkek arkadaşın garanti yalan söylüyor. Bunu unutma.
Ben d öyle düşünüyorum ayrıldım az önce
Ayrılmakla abartmışsın.
Üste cıkıyor cunku benı sucluyor
O tarz tipler de korkunç oluyor.
Evet
Atıyor yalanı gibi geldi fkfkdk
Adam piyasa değerini arttırmaya çalışıyor
Kandırıyordur seni
Kandırılıyorsun hfhdhf
Umarım öyledir ya yoksa başımı belaya sokar hemcinslerimle hep kavgalı olurum bunun yüzünden katıl olurum
Ya aga en yakisikli erkeklere bile bu kadar sarkmiyorlar hani tanimadiklari oglana neden sarksinlar cidden sacma bilmiyorum oyleysede o yuz vermezse kimse yuz bulamaz agzinin payini vermeyi bilecek yoksa birazda kiskanc biriysen delirirsin
Aynen deliriyorum ve soğuyorum haklısın ben de oyle dedim sanki. Kıvanç tatltuğ musun dedim
Ama tiplede alakali degil ya bir sevgilim vardi bana tipsiz zart zurt neyiyle cikiyorsun diyorlardi oglanin pesinden kiz eksik olmuyordu yuz vermese benim icin sorun yoktu yuz verdi hep deliriyordum (Biz ayrildiktan sonra bir kiz bulmus sozde 'yobaz degilmis' kiz eski sevgilisiyle benimle konusmasina bile izin vermisti (sevgilisi oldugundan 1 ay sonra haberim olmustu) bacim soylelerine inan degmiyor
Şerefsizler ya 🥺
Ettiklerini bulsunlar neysem enerjimizi dusurmeyelim😽
Saol teşekkür ederim canim❤️
Rica ederimm
Yaaa yalan sıkıyor panayır maymunu
Ayrıldim
Nasıl iş la buu
Ben de anlamadım görsen hıc yakışıklı değil çirkin dersin hatta
Ne erkek beww
İllaki yakışıklı olması gerekmez ki.
yapacak bir sey yok
Hemen ayrıl
Seni kiskandirmaya çalışıyor ayrıl knk
Ben de öyle düşünüyorum ama yeminler ediyor zaten ayrıldim
Seni kıskandırmak için kandırıyor
Soğutuyor ama
Çünkü zeki biri değil o ve eğer sen ona bu saatten sonra inanıp kiskanmaya devam edersen enayi durumuna düşersin
Ayrıldim
Sorduktan sonra mı ayrildin
Evet
O ne dedi ayrılmana
Benı sucluyor
Zaten sorunlu biri olmasa herkes beni beğeniyor demez
Bence de
Ben de boş biriyle kavga ettim gerildim
Kimle anlat dınlerım
Bu sayfadan biriydi hem de
Kim kı
Sen bana mesaj atsana oradan konuşalım