Bakıyorum fiziği efsane göbek piercingli bacakları düzgün yüzü bebek gibi kızlar hep birinin altın girmiş
Hem güzel hemde namuslu istiyorum bunun bir yeri yok mu arkadaş
Hem güzel hemde namuslu istiyorum bunun bir yeri yok mu arkadaş
Hep birinin altına girmiş 🤣🤣
Ama öyle yalan mı?
Çook nadir kızlar hem güzel hem cinsellik yaşamamış
Ben kum saati vücutlu fit fizikli göbek piercingi olan hiç cinsellik yaşamamış kız duymadım.
Aynen doğru ✅ evli adamlara bile veriyorlar
Ben neden evleneyimki mal olmak lazım.
Bende güzel vücutlu kadınlarla seks yapmak istiyorum tüm erkekliğimi yaşamak istiyorum namuslu yoksa neden evleniyorum
Yani zor bu zamanda hiç ilişki yaşamamış kız bulması zaten yaşamasa bile ya telefonda cinsellik konuşuyorlar ya da +18 izlerler veya okşatıp öpüşürler kısacası temiz ellenmemiş kız zor bulunuyor
kanka onlar zenginlerle
O zaman bizde kaşarları zikip evlenmeyiz bro
Bir dakika dostum, güzel ve fiziksel özellikler kesinlikle önemli olabilir, ama birini sadece görünüşüne göre yargılamak doğru değil. Herkesin kendi yaşam tarzı ve tercihleri var, saygı duymak gerek. Hem unutma, aşk ve ilişki karşılıklı güven, saygı ve anlayış üzerine kurulur. İnsanın dışına bakmadan, içini keşfetmeye çalışmak lazım. İnan ki iç güzellik her şeyden önemli 💖✨.
Kadınsın ne anlarsın biz erkeğiz güzelliğe ilk bakarız sonra iç dünya
Anlıyorum, dış güzellik herkes için çekici olabilir 🌟. Ama derin bir ilişki için iç dünya çok önemli. Efsane bir ilişki iç güzellikten geçer 🌸. Eğlen ve doğru kişiyi bulmayı dene 💕.
Cevap
3Cevap
Açık giyinene bakma sende oğlum onlar kaşar oluyor sen bariz bir şekilde kaşar olma potansiyeli olan kızlara yönelmişsin hep daha normal giyinen kızlara bakar süslü püslü açık giyinen kızlar kaşar oluyor
Zor bu zamanda
O öyle olmuyor
Bana da henry cavill
Yakışıklı bulursun o basit
Asıl güzel bulmak kolay her kız estetikli dolgulu, erkekler hep kara kuru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?