Burnu hokka olmayıp da güzel olabilen kız yok mu?

arkadaşlar karadenizli değilim. önce onu söyleyeyim. burnum önden belli olmamakla birlikte küçük bir kemere sahip. aldırsam kemeri kimse fark etmez. aslında küçük fakat hokka olmayan bir burun.. ucu biraz daha kalkık olsun vesaire sebeplerden doktora bile gidip sordum. o da makul bir fiyata güven verici şeyler söyledi. vazgeçtim ameliyattan. korkuyorum. yapmacık durmasından çekiniyorum. lakin içim de rahat değil. vardır benim gibi insanlar, kafasına taktı mı kurtuluşu yoktur. bir de hoşlandığım kişinin başkasından hoşlanıyor olması, o kızın da burnunun hokka ve diğer yerlerinin de mükemmele yakın olması falan... esmer taş gibi bir kız. kıskanıyorum. mutlu olsunlar istiyorum ama bende yarattığı özgüvensizliği de affedemiyorum. normalde de uzun olduğum için kambur yürüyen bir insandım. sarışım olduğum için makyaj yapmazdım. giyim kuşam nedir bilmezdim. zaten üniversiteye gelene kadar erkeklerin varlığından haberdar değildim. ama aşk diyemeyeceğim, hoşlantı beni bu hale getirdi. depresyon... hani arıyorum ünlüleri filan, en sıradan olanının bile burnu düzgün. bildiğiniz kötü burunlu ama güzel bir ünlü var mı sizin?
Burnu hokka olmayıp da güzel olabilen kız yok mu?