Üşenmeyip okuyacak ve yorumlayacak biri var mıı?

Aynı fakülteden bir çocuk bana yazdı ilk başta yüz vermedim sonra bir şekilde sevgili olduk (ilk başta yüz vermemem onu inada bindirdi egosu zedelendi çünkü şuana kadar istediği tüm kızları elde eden bir tipmiş) güvenmediğimi söylediğimde tüm geçmişini anlattı hızlı bir geçmişi varmış ne olduğunu tahmin edersiniz ama şimdi değiştiğini düzgün bir ilişki istediğini söyledi. Sevgili olduk, ilk kez birinin beni öpmesine izin verdim (ilk sevgilim olduğundan değil ilk defa birine çekildiğimi hissettiğimden) sonra sınırlarım olduğunu belirttim eğer beklentileri varsa şimdiden bitirmemiz gerektiğini söyledim ama saygı duyduğunu söyleyip konuyu o anlığına kapattı. Önce mesajlarda tepkimi yokladı ki ilk denemesi başarısızdı sonra istediği oldu konuştuk sonra normal laf arasına eve çağırma muhabbeti yaptı şakayla karışık olmaz dediğimde ciddi şekilde ısrar etti. Yine istemeyince konuyu kapadı normal konuştuk ama o günden sonra soğuk yapmaya başladı. Ben bir kızla konuştuğundan şüphelendim ve bu mevzu aklıma bile gelmedi. Fake hesaptan yazdım ve fake hesaptaki kızla buluşma bile ayarladı :d aldatma potansiyeli vardı ama sözde benim olduğumu anlamış o yüzden öyle konuşmuş sonra benim güven problemlerim olduğunu kafamda kurduğumu söyleyip ama bu olmasa da zaten konuşmak istediğini belirtip ara verelim ben yoruldum dedi. (1 ayı yeni tamamlayacak ilişki onu yormuş :d) nerdeyse iki ay olcak ben onu unuttum ama bu sefer o sürekli beni gördüğünde bakıyor direkt hani öküz gibi bakıyor çaktırmadan falan değil

Geri dönmesini istediğimden değil sadece anlamaya çalışıyorum ki dönse de şu saatten sonra gözümden o kadar düştü ki olmaz Manipülatif olduğunu çok geç anladım mesela bir gece dışarı çıkıyordu bana haber vermeden ve saatlerce telefonuna bakmıyordu sorun etmiyordum neden çünkü öncesinde ablasıyla kavga ettiğinde bana alttan mesaj veriyordu ben sıkıntıya gelemiyorum bak gibisinden otomatik ben de onu sıkacağımı düşündüğümden soramıyordum bile.. ben mi saftım o mu profesyoneldi🙂
Üşenmeyip okuyacak ve yorumlayacak biri var mıı?