Atar mısınız ya da
Uzaktan bir akrabalık var. O kişiyi de sayılı görmüşümdür. Yıllardır görmüyordum da. Bu aralar denk geldik. İlgimi çekti. Sosyal medyada var doğal olarak. Çekindim de yazmaya. Ne yapabilirim
Atar mısınız ya da
Uzaktan bir akrabalık var. O kişiyi de sayılı görmüşümdür. Yıllardır görmüyordum da. Bu aralar denk geldik. İlgimi çekti. Sosyal medyada var doğal olarak. Çekindim de yazmaya. Ne yapabilirim
Merhaba derim ne yapıyorsun falan filan var mı derin takıldığın birileri ciddi düşündüğün ya da yoksa benimle tanışır mısın düşünür müsün derim o da evet veya hayır der sen bilirsin dedim ben de öylesine söylemiştim zaten diyerekten devam ederim yoluma 😀
Birden pat diye. Tanıdık biri yani ailesi falan
Tamam işte daha iyi olur tanıdık olunca zaten o tanıdık olduğu zaman olmaz çünkü herkes herkesin bok*nu biliyor ya o yüzden o kız zaten kabul etmez seni seni beğense bile 🤣🤣
Neden kabul etmiyor
Şimdi atıyorum sana hatan vardır yanlışın vardır biliyorsa niye kabul etsin
Yok öyle bi hatam bişeyim yok. Ki bendeb bahsettilerse ona iyi şekilde duymuştur
Cevap
4Cevap
ben tanıdık olan birini beğenmem
Atmam. Neden riske arayım ki?
Risk mi diyosun
Diyosun. Kız adına da risk yok mu
Kendini belli et bir şekilde ilk adımı o atsın
Ben de öyle düşündüm de ne yapabilirim. Normelde denk gelmeyiz. Sosyal medya var işte sadece ordan da ne yapabilirim ki
Öyle onla görüşen güvendiğim biri yok. Kuzrnim var ama drdikouducu çocuk. Tüm şehir öğrenir
Ekli zaten
Yorumları nasıl bulcam ki instada. Öyle pek paylaşım yapmıyor. Aktif ama arada giriyo
İnstagramda öyle bir yer var mı
Kısaca dimi😀 uğraştırma beni diyosun
Teşekkürler yine de
atılmaz mı
Nasıl yani
sevmenin başka türlü
şekli warmı demiş
?
o kim
Şaka mı yapıyosun😀
ne şakası
bu dediğin kim