Yakından tanımak istediğiniz birini tanımak için ne gibi yollar izlersiniz? Birini tanıma yollarınız nelerdir?

Arkadaşlarını gittiği geldiği yerleri öğrenirim sonra eğer basarabilirsem birkaç arkadaşıyla arkadaş olurum sonra bir şekilde onun benimle muhabbet başlatmasıni sağlarım ve hazır arkadaş da olmuşken onun hakkında bir çok şey öğrenmeye fırsatım olur hem çevresinden hemde kendinden tanırım onu...
Kademe kademe diyorsun..
Tabi tabi önce arkadaşlarını bı gozlemlerim sonra kendisini tanırım arkadas ortamında belli eder zaten çoğu kendi karakterini
Mantıklı:)
Direkt gider söylerim tanımak istiyorum diye. :D İmalar, alttan alttan yapılan şeyler bana göre değil.
Net olmak güzel bir şey 😅
😎
Arkadaş çevresiyle yakın olurum, yavaş yavaş tanırım.
Bizzat konuşabilecek biri değilim. Fıtrat olarak da yapımda yoktur gidip konuşmak.
Ama gözlem yolu her daim iyidir. Arkadaşları, muhatap oldukları kimlerdir kendisi hakkında net bilgiler sunar bana. Sonrası nasiptir.
Cevap
5Cevap
Rakı içerim
Bir sırrımı veririm
Tartışırım
Mümkünse seyahat ederim
Bunlar bir insanı tanımak için güzel ortamlar yaratır
Çok kritik değerlendirmeler bunlar..
Çok doğru..
Birini yakından tanımak istiyorsan
onunla zaman geçirmek.. lazım..
Birlikte bir seyahat
ufak tefek sırları paylaşma..
Birlikte alkol alma gibi bir çok seçenek mevcut
Kendini anlat dinliyosa ilgileniyodur ya da ayıp olmasın diye dinliyodur anlarsın zaten neden dinlediğini tavrından
Strateji bana göre değil, meraklı bir yapım da yok zaten insanlara karşı. Hele bir de karşımdaki mıymıntının biriyse hiç uğraşamam
Direkt sevdiğim şeyleri söylerim o da söylemiş olur bu şekilde :)
Uzunca gözlemlerim önce uyuşacağımı düşünürsem sohbeti başlatırım
Arkadaş olmaya çalışırım. Arkadaşlarıyla tanışırım, yakın çevresine dahil olurum.
Yakından tanışmak istediğim insanlarla tanıştım gerisi bi dursun yaa şimdilik
Arkadaşlarına bakarım nelerle zaman geçirdiğine bakarım
Taktik arayan soru, düşersen... Ama yanıtım herşeyi...
Ne demek istediğinizi pek anlayamadım?
Tanımak için sorular soruyorum.
Küçük bir sohbetle başlar her şey. :D
Kulağına tanışma cümleleri fısıldarım.
Stalk skendjdj
Doğrudan söylerim ben ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?