Günümüzde ki çoğu aşk, aşk değil alışkanlık diyorum ben de.

#inci🌸
Günümüzde ki çoğu aşk, aşk değil alışkanlık diyorum ben de.

#inci🌸
Yanlış bu aşkın süresi sınırı yoktur.70 yıllık evli olup hala birbirlerine aşık olan teyzeler amcalar var. Bu tamamen kişilere bağlı olan bir şey.
Aşk ve vefa başka seyler ama
Vefa hiç geçti mi cümlelerimde :D Demek ki sen daha aşkı yaşamamışsın arkadaş, dilerim yaşarsın :D
Aşk kısa sürüyor demek istedim yerini sevgi ve vefa alıyor Aşk baska sey
Söylediğim gibi incitanesi bu tamamen kişilere ve eylemlerine bağlı
İlk aşık olduğum bir erkek vardı 3 ay sürdü. Mecburen ayrılık oldu onada aşık oldugumu orada anladım Çünki ayrılık acısı çektim tam bir yıl. Sonrada bir daha kimseye aşık olmadım 21 yıllık evliyim eşime aşık olarak evlenmedim. Ama şu sıralar hayatımda ilk defa başka birisine ilgi duymaya keşke bu adam olsaydı dediğim olmaya başladı. Eğer ona aşıksam ne kadar sürer onuda bilemicem
Daha fazla süre aşık olduğum insanlar oldu bence yalan
Aşka inanmıyorum.
Cevap
14Cevap
Benim aşkım yok çünkü inancım kalmadı öyle şeylere.
Doğru aşk takıntı bir hastalık halidir kısa sürer max 2-3 yıl sürüyormuş ki bence bu karşılıklı olması durumunda böyledir daha sonra ilişkiye bağlı olarak sevgiye dönüşür ya da tamamen biter
evet bence de takıntı haline ya da alışkanlık haline geliyor. bence böyle bir duyguyu yaşamamızın hormonlarimizin ötesinde bir nedeni var..
Aşkın o kadar uzun sürmeyeceği doğru. Fakat gerçek bir ilişki ise, takıntıya değil sevgiye dönüşür.
Hikayeden nağmeler. Uyumlu çiftler için geçerli değil, hayalinde yarattığı karakteri gördüğü ilk kişiye zerk edenler için geçerli
benim aşkım yok ama olursa karşımdaki kişi hata yapmazsa sonsuza kadar sürer
En son çocuktum 3-4 yıl sürmüştü onun haricinde mantığım daha ağır basmaya başladı.
Olunca söylerim ama bu çok mantıksız bir duygunun belirlenmiş bir ömrü olamaz
Aşk zaten geçici bir şey. Sonra sevgiye bırakmalı kendini
Aşksız yaşayamaz insan eğer gerçekse ahirete gider seninle.
Bu aşkı yaşayamamışların uydurduğu hikaye ,🤣bir insan aşık olup sevince bunun süresi olmuyor arkadaş .
Sanmam o kadar kısa süreceğini tabi bir süre sonra eskisi gibi olmaz hiç bir şey. Sonrasında saygı, sevgi, sadakate yerini bırakır.
Hayır katılmıyorum doğru kişiyi bulduğun zaman aşk sınırsızdır
Bilmiyorum ki 1 yılı doldurmadım hiç jxndmd
Bilmiyorum üç yıldır aşığım
19 senedir takıntısıyım 😅
Denemek lazım 🤠
Aşk geçici sevgi baki
Bir bulabilmem ömürlük olur herhalde 😅
Aşka inanmam ben
Sen? Jdjdjs
Aynen inanmıyorum her aşkım dediğimiz aşkımız mı oluyor sjdjdjd
aşık olunca söylerim 😄
Benim aşkım bir buçuk sene sürer ya