Kaç gün yalnızlık senfonisinden şarkılar dinlediniz, kaç hafta aşk dolu kalbinizin kuyusundan kimse bir kova bile su çekmedi, kaç ay her nefes alış verişinizde bekarlık vergisi verdiniz, kaç yıl boyunca sevgi kıtlığı ile yaşayıp yüreğinizin bir deri bir kemik kalışını izlediniz?
Kısaca ne kadar süredir sevgiliniz yok? Bu yokluk size iyi mi geliyor yoksa kötü mü? Pamuk eller tuşlara :)
Hocam benim kalpte su kalmadı gibi. Belediye bile sondaj vursa olmuyor. Su güven mekanizması bir türlü tam çalışmıyor. Karşıt cins hep kendi çıkarını düşünüyor zaten. Cem Yılmaz bir skeci var bilir misin? 😀 gülesim de yokta neyse... aşık olmadım hiç zaten.
Iyi yani da var kötü yanida Iyi yani kalp yarası aşk acisi yok Kötü yani herkesin yanında omuzunu yaslayacagi elini tutacağı sevgilisi var karar veremedim hangisi kötü
İnsanlar kendisine uygun partner bulamadığı için dışardan aşk orucu gibi durabilir. Aslında insanlar istediği sevgi, saygi veya aşkı bulamıyo bulduğunu sandıkları ise hüsranla sonuçlanıyo
Bir yıla az kalmış tam birinci yılının şafağında yeni bir aşka yelken açabilirsin ama bu aşk planlı olmaz tabi ne zaman nereden çıkacağı belli olmuyor. Yer fıstığı gibi yerden bitiveriyor :d