Ya eşime ne oldu bilmiyorum? korkuyorum lütfen dalga geçmeyin Akıl verin😥🥺?

Arkadaşlar 2 senedir evliyiz kocam ile liseden berri çok güzel aşk yaşadık 1 oğlumuz oldu 7 aylık herşeye çok güzel maddi durumumuz yerinde işlerimiz var yanlız son aylarda kocama bir haller oldu eşime yani liseden berri beni deli gibi kıskanan herif şimdi ise kıskanmaz oldu ben rahat giyen birisyim normalde ama artık bana karışmıyor hatta geçen gün düğüne gittik bu çok kapalı olmuş daha açık giy diyor İzmir'de oturuyoruz dün yürüyüşe çıkalım dedi TM dedim altıma tayt üstüme tsirot giydim bana iç çamaşırı giyme dedi şok içindeyim bana bir kere bile bikini giydirmeyen çocuk bana gitmiş bikini almış hemde kırmızı bana bu bikini ile yürüyüş yap dedi gülerek şaka dimi. dedim tabiki şaka dedi bana kendini göstermekten bu kdr çekinme diyor korkuyorum aslında ne oldu böyle eşime anlamıyorum kafam çok karışık arkadaşlar aklımda deli sorular sanki beden aynı ama içinde başka birisi var şort giyiyorum bu çok uzun daha kısa giy bence diyor etek giyiyorum bu çok uzun degilmi daha kısa giy diyor şaka gibi resmen ne oldu bu çocuğa böyle napicam bilmiyorum

Ya eşime ne oldu bilmiyorum? korkuyorum lütfen dalga geçmeyin Akıl verin😥🥺?