Eşim son bir aydır çok tuhaf soguk yanına otururum ne oldu der ilgi sıfır 4 çocuğumuz var ben hep severim güzel konuşurum kadınlıgımıda yaparım tam 1 aydır etkinle çok haşır neşirler sürekli temas halindeler ben yokken bile bazen eltime gittiğini görüyorum eşimlede konuştum çok kıskanıyorsun onu diyor kıskanırım diyorum takıntılısın diyor sizce problem benmiyim gece Mesajlar yazıyorlar siliyorlar resimler yolluyor onla olan konuşmalarımızı eltim eşime yolluyor sürekli eltim bana iyi davranıyor ama canım yerine koyuyorlar kafayı yicem geçen gece eşim dışarı diye çıktı onun camına taş atarken gördüm sonra telefonla konuştu eve geri geldi sizce düşündüğüm gibi mi eltimin
Eşide kaynım yani eltimi sürekli aldatıyor eşim bana sürekli sorduğumda konuşuyoruz dertleşiyoruz diyor kafayı yicem ne yapayım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Abartiyorda olabilirsin Yemen'de kötüye yorma
Abartıyormuyum nasılyani
Belki farklı bir konudur senden sakladıklari kayinlarla yengelerin arasında genelde kardeşlik bağı vardır kötü düşünme derim
Ya bi insan hep iyi düşünür mü bak mesela gece gece kimse kaynına yazmaz ya da gece gece kimse yengesine kahveye gitmez hadi gitti bende dedim abartıyorum ama gerçekten camına taş atarken gördüm eltim sürekli bizde eşime bakıyor arada eşim arada iltifat ediyor eşime sorunca abimin karışı o yok takıntıymış benimki dertleşiyormuş kardeşiymiş o onun ama sürekli mesajlaşıyorlar siliyorlar ben canım değilim ki. Ben neden yazmıyorum kimseye ya da neden resim atmıyorum
Bilmiyorum bu işin düşüncesi bile iğrenç geliyor bana umarım sen yanılıyorsundur genede emin olmadan fevri bir şey yapma
Onu bekliyorum işte
Yanılırım inşallah ama bu kdarda olmaz ya sence mantıklımı bu kadar şey
Sen gene kötü düşünme derim sana bu şeyler aklımın midemin kaldırdığı şeyler değil dünyada kimsemi kalmadı bunlar böyle yapsın
İşte eşi aldatıyor eltimin oda belki eşimden ilgi görünce böyle oldu ben sakinim fevri davranmam ama her yerde bitiyor her gün bizde eşimle geçen gün camına taş atarken gördüm gördüğümü görünce eşim hemen telefonla konuştu sonra eve geldi ve eşim taş atmadan önce eltime gittiydim gecelik vardı üstünde
Sende takip et bir süre daha varsa böyle bir şey o zaman durum iğrenç ötesi
Eminim var ben çocuklarıma üzülüyorum onlar arada kalıcak kendimi geçtim ben elbet düzelirim ama onlar nasıl olacak evladımın biri engelli zaten her şeyi geçtim artık yoruldum yığılıp kalıcam bir gün
Kendini üzme asla çocukların için güçlü ol
Çocuklarım için zaten ayakta duruyorum çünkü normal değilim artık eşime de soguk davranıyorum dünden beri gelip konuşmaya çalışıyor konuşmıcsm asla ilgilrnmicem her şey unutulur ama bunu unutmam asla o yılan eltime ne yapsam acaba
Çocukların için olsa evliliğini sıkıntıya sokacak bir şey yapma eminde değilsin
Şuanlık beklemedeyim dediğim gibi bir müddet daha canım yerine koyarlar sonra eşim sudan çıkmış başlığa döner bende biliyorum ypıcagımı ama eşimin pişman olup dönmesini istiyorum bunu nasıl yaparım sence
Bir süre ilgisiz davran senin gibi bir eşi var çocuklarda var neden değerini bilmez anlamış değilim
Çok sevmek böyle yapıyormuş ama hakkım helal degil asla ölse hakkımı helal etmem diyorum ya ben ne ahlaksızlık yaptım ne fingirdeştim ne kayınlarıma sokuldum ben kendi halimde engelli çocuğumla hastane ev temizlik yemek çocuklar bu arada eşimede kadınlığımı gösteriyorum ihmal asla etmem bakıyorum kendimede demekki midesizler ne diyim Allah öyle bir yaprki en savunmasız anda öyle olurlar ki ilk işim psikiyatriye gidicem kendimi toplucam kendime makyajlar alıp giyincem bende onun kocasına öyle yapıcam bakayım ne dicekler
İnsanlarin neden se kıymetini bilmez yakınından olanın
Öyle işte bundan sonrada arar durur mumla. Bu arada sen nasılsın kendimden dönüp soramadım sana 😌
İyiyim ben pazar evdeyim biryerlere gideyim dedim gidemedim sen böyle canını sıkınca benimde canım sıkıldı
Yapan kendine yapar akıtılan her göz yaşı allahtarafında sorulur geçer elbet kaybedilen değer olunca insan kendine geliyor eminim akıllanacak ama geç olacak
Kesinlikle öyle sen yeterki üzme kendini
İstek attım mesaj atamıyorum ama
Tamam kabul ettim