Eşimin bu pısırıklığı ne olacak?

2 yıllık evliyim eşimde bende bankaciyiz evden çalışıyoruz 9 aylık kızımız var. Kirada oturuyoruz evimiz arabamiz yok. Düğünden sonra borçları yavaş yavaş kapattık kredi kartımdan 10.800 TL lik altın aldım ve ilk bı hafta eşime demedim haberi olmasın bı yerde birikim olsun elimizi tutar dedim. Sonra bankacı olduğu için ekstre yüksek geldi vs bende açıkladım ikimiz için birikim amaçlı kenara attım dedim. Gidip fiziki altın olarak gram yaptırdı 11 adet gram oldu. Neyse kenarda duruyor. Bı gün artık çok bunaldım bı kaç tanesi ile tatile gidelim dedim onlar bizim birikimimiz olmaz falan dedi. Şimdi annesi ile babası baskı yapıyor ortaya para koyun kurban alalım diyorlar. Eşimde hemen tabii 5 6 bin veririm dedi benim yaptığım gramlari kastediyor. Sırf ailesi bişe demesin diye birikimi veriyor bizim altın takı vs yok elimizde ki tek şey o 11 adet gram. Kiradayiz birikmiş paramız yok borcumuz varken kurban kesmek bize farz olmuyor ama benim bu pısırık kocam ailesine karşı hemen atladı. Çünkü onlar takılan altınları bozdurup borç kapattığımızı bilmiyor zengin sanıyor bizi çift maaş alıyoruz falan. Ben bu tarafta karta borç öderken o birikimi kurban da ortak olmak için ailesine veriyor sizce bu bana haksızlık değil mi?
Eşimin bu pısırıklığı ne olacak?