Ailesi istemediği halde davullu zurnalı dörtdörtlük evlendik ama süreç çok zordu Şu an 5 aylık hamileyim ve ailesinin yanına döndü ama babada hiç söylemedi 2 hafta oluyor. Ailesinden gizli nikahı kiydik geçen yıl yani onları kullandiktan sonra katık attı görüsmüyorum diyip nikaha oturdu. Ailesi zaten ona güvenmiyordur. Siddet hakaretede bayilirlar aile icinde.4 istekli bacısı var anne babasıda igrenc hatta hepsi toplanip damatlarla daha biz sevgiliyken bile dövmüslerdi. İnstagrami hepsi dondurulmus ve daha bana 1 hafta önce seni alıp gidecem diye yazmisdi yani binevi U-Dönüsüne yakındı.. zaten normalde çocuğuna düskündüde eli 7.24 karnimdaydi bilmem ne bebeğimizle gidecez yazdı ondan beri ses yok. Sizce telefonları elinden almislarmidir, yoksa o hayatta silmezdi mesajlarımızı ve bagimliydi Instagrama
(Tabi bu kendi hür iradesiyle dönmüs olmasini değiştirmez o zaten hataydi kör esek kuyuya 2 kez düser).
(Tabi bu kendi hür iradesiyle dönmüs olmasini değiştirmez o zaten hataydi kör esek kuyuya 2 kez düser).
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Allah sana akıl fikir versin diyecem de geç kalmışsın sanki.
Ailesi senin hamile olduğunu bilmiyor mu
Herkes biliyo
Ama evliligi basindan beri istemedilerki zaten yani bebekde pek takmazlar
Evliliği istemeseler bile sen hamileyken Alı koymazlar heralde başka bişey vargibi
Polise haber et
Yapmislardir
Kesin almışlardır yazık sana adama
Hamile mi of canım çekti
Eşinde öküzmüş