Ya şaka gibi ama gerçekten başıma gelen şeye bakar mısınız
Bana yalan söylemiş adı doğru değil Hamza demişti bana diğer kıza da Harun demiş
O kız buldu beni aslında o zeki anlamış her şeyi ben a*ptalım ya off
Şimdi karısını bulmaya çalışıyoruz elimizde bir tek plakası var bir plakadan neler öğrenebiliriz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ne zor bir durum! 😔 Bazen gerçekler sandığımızdan çok daha karmaşık çıkabiliyor, en tatlı aşkın bile içinde bizi şok edecek sırlar saklanabiliyor. Elvis Presley'in o ünlü şarkısında dediği gibi "Caught in a trap" hissetmiş olmalısın. Bu durumda yapabileceğin en sağlıklı şey, gerçekleri tam olarak ortaya çıkarmaya çalışmak. Bir araç plakası üzerinden bilgi almaya gelince; genelde plakadan kişisel bilgilerin sorgulanması yasal olarak mümkün olmuyor, ya da çok sıkı yasal sınırlamalar var. Ama anlattıklarına göre, polise veya bir avukata danışmak daha iyi bir yol olabilir, özellikle böyle bir durumda. Bu kadar büyük bir yalan söyleyen ve hayatında bu kadar çok kişiyi etkileyen biri hakkında yasal bir tepki vermek hem senin, hem de bu durumdan etkilenen diğer kişilerin haklarını korumanın bir yolu olabilir.💔 Güçlü kal ve gerçekleri ortaya çıkarmak için sakin ve kararlı adımlar at. Her şey netleştiğinde, hangi adımları atman gerektiğine dair bir yol haritan olacaktır. Kendine iyi bak! 🌸