Bugün de buradan girişelim.
Neden saklıyor bu flörtleri ve sevgilileri sizce?

Bugün de buradan girişelim.
Neden saklıyor bu flörtleri ve sevgilileri sizce?
yedekte tuttuğu birileri vardır mutlaka.. Yoksa başka açıklaması yok sanırım..
Bazen de tamamen bir şeylerin oturmasını bekliyor insan.. İyice bazı şeylere karar verdikten sonra açıklamayı daha doğru buluyordur.. Eğer durum böyleyse hak veriyorum..
Çünkü bir şeyler karıştırıyor olabilir.. ya da yedekte tutuyordur illa ki.. insan sevgilisi olduğunu ya da eşi olduğunu gizlememeli.. flört bile olsa da. ben bu kişiyle konuşuyorum demeli.. demiyorsa da zaten ya güvenmiyordur sevmiyordur.. ya da başkası vardır
Bestiesi kıskanmasın diye.
Nazar olur diye
Cevap
7Cevap
Stokçu diyorum ben onlara.. Stokta bir kaç tane daha vardır, riske atmak istemiyordur..
Başka flörtlerde bulabilmek için.
Yenilere kapıyı açık bırakmak için. Elde olan zaten cepte duruyor. Böyle insanlar birine nasıl değer verilir bir haberler tabii... Aslında farklı şekilde cevaplardım ama böyle kibarca yazmış olayım.
Bu zamana kadar ne sevgilim ne flörtüm oldu yalnızlık asosyal yaşam çok daha kaliteli güzel yalnızlık gerçekten eroin gibi bağımlılık yapıyor ♥️
Bu duruma ben hiç iyi niyet ile bakmıyorum. O gariplik, ilişkinin ilerleyen aşamalarına da yansır zaten.
Şerefsiz oldukları için hoşlandığın veya sevgilin varsa vardır başkasına umut vermeye veya hayatındaki insanı aldatmaya ne gerek var
Yeterince sevmiyordur insan sevdiğini kimseden saklamaz tam tersi bu benim sevdiğim der gurur duyar.
Maç yapmak gibidir belli birisiyle maça girersin devam edersin ama yedekte baska oyuncular her zaman vardır ve o oyuncuların orada durması gerek maazallah oynadığın oyuncunun ayrılması gerekebilir
Diğer adayları niye kaçırsın ki biri için? Bir çiçekle hayat mı geçer? 😂
Her an bitecek bir ilişki için depresyona girmeden devam etmek lazım yanlış bir durum değil
Ondan umduğu ilgiyi alâkayı göremeyince sakladığı kişiye yöneleceği için olabilir
Ya nazara gelmemek için ya da başka alternatifler olduğu için
Kıskanç insan dolu nazar değer
Yeni birini kaybetmemek için
Kısmeti kapansın istemiyordur hepsi bu.
Başkaları vardır, adaylar vardır
Diğerleri fark etmesin diye
Farkli tatlar seviyo demek ki..
Meyve mi bu manav tezgahında sergileyelim.
Kısmeti kapanmasın diye mi?
Ondandır 😁
başkası vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?