Flörtum benden bahsetmiyor arkadaşlarına yanımda görürler zaten ne gerek demeye diyor ama hiç arkadaşlariyla denk gelmiyoruz hiç dememiş şöyle böyle konuştuğum var diye
2 ay
Bir erkek neden flörtünü gizler?

Flörtum benden bahsetmiyor arkadaşlarına yanımda görürler zaten ne gerek demeye diyor ama hiç arkadaşlariyla denk gelmiyoruz hiç dememiş şöyle böyle konuştuğum var diye
ya sevgilisi var ya senden utanıyor, ben arkadaşı gelecek diye gitmek isteyince dur tanıştırayım diyenler oluyor ve çok hoşuma gidiyor normal akışta insanlar ister arkadaşıyla tanışmanı o da bi görsün halini tavrını fikir versin ister
Görüş
7Görüş
Abi nekadar saçma düşünce insan sevdiğini kırkanır neden bahsetsin abaza insanlara sen kız arkadaşlarına bahsedermisin
Yani en yakın arkadaşıinada demiyo çocuğun sevgilisi var
Olum ne kadar basit durumlar haller lan
Sevgili ne flört ne kımin eli kımın cebınde belli değil cok basit olum.
İşine gelmiyordur, taliplerini elde tutmak ister tabiki
Benim sevgilimde biyografisinde benimle ilgili şeyler var. Herseyiyle birbirimize ait olduğumuzu gösteriyor fakat gösteriş diye değil. Oturduğu ortamlarda kimse benden söz edemez bilen bildigiyle kalsın diyor fazlasını bilmelerine gerek yok diyor
Kısmetini kapatmasın diye. Benimkide öyleydi şu an niyetini çok iyi belli ediyor. Ne bir yerde paylaştı ne de arkadaşlarına söyledi etti
Bense olsam bahsetmem , normaldir , iki gun sonra baskasini bulucaksin onu tanit , bunu tanit , sıkılır insan , aytica bazi seyler gizli tutulmali, benim flortum varr herkes duysunn , demek sacmalik
Derse ciddisiniz gibi görünür. Senle sadece eğlence için flört olmuş olabilir
Cevresinde o. C. Cok vardir seni gizlemek istiyodur
Nasıl yani
ya ciddi degil ya da seni yakıştıramıyor yanına
Cepte tutuyor seni. Uzak durmalısın kardeşim
Diğerleri anlamasin diye
Yok ya öyle bir tip değil
başka flörtü vardır
bence ayrıl gitsin
Belki yedeksin 😉
En İyi Görüş