SEVGILIM BENI SUREKLI DIŞARIDAKİ KIZLARLA KIYASLIYOR BENZETİYOR?

merhaba 1 yıllık bir ilişkim var ilk zamanlar cok ilgiliydi her şey mukkemeldi fakat bana bugun ilk zamanlar gibi bakim yapmadigimi kendime bakmadigimi soyledi hatta tek bunla kalmadi bana disardaki kizlari övdü saclarini falan vb. sürekli bana degismemi soyluyor kendime bakim yapmami soyluyor ve disardaki kizlari kiskandigini soyledi bu bakim konusunda beni degistirmeye calisiyor istediklerini yapmaya calisip degistirmeye calistigim halde hala bana bagirip cagiriyor kızıyor sürekli beraber calistigi kizi benden hoslaniyomu sence diyip bana soruyor bi ornek veriyim mesela benim saçım biraz dalgali kivircik ama sürekli benim saçımi duz ve uzun olmasini istiyor surekli diger kizlar gibi olmami istiyor ama ben ona demiyorum ki onunda saci uzun diger erkekler gibi kestir tarzi seyler demiyorum kirilcagini biliyorum ama buna ragmen bana bunlari diye iliyor isyerindeki kizin sacini begeniyomus bunu anlatiyor bide bunlara ragmen bana bozuldun mu diye soruyor bu durumlara cok moralim bozuluyor sizce napmaliy
SEVGILIM BENI SUREKLI DIŞARIDAKİ KIZLARLA KIYASLIYOR BENZETİYOR?