Alakalı alakasız her şeyden umutlanma da aşka dahil mi arkadaşlar 😇

Alakalı alakasız her şeyden umutlanma da aşka dahil mi arkadaşlar 😇
Beklenti içine girip, kendi kendimizi kandırma moduna giriyoruz. Beyin sahte hayaller kurarak, sahte dopamin, mutluluk kaynağı üretiyor. Zamanla da bu gerçekmiş gibi algılamaya başlıyoruz. Bunun tek çaresi kendinle ilgilenerek, kendi gerçek mutluluğunu keşfetmek.
Mantıklı 👍🏻
Boş işler çocukken bi kıza tutulmuştum bende kendi kafamda en ufak olaydan kendimi kandırıyodum çok kötü bir şey bence yani birinden umut beklemek için sıkı bi arkadaşlığın olacak onunda senden hoşlandığını flan anlıycan anca ozaman ümitlenmeli insan bence o ekran görüntüsü atan arkadaşına nap ne et bu dediklerimi söyle bence sonradan pişman olur bak demedi deme arkadaşınsa mutlaka uyar ya da gitsin o kişiyle arkadaş olsun boşa beklemesin söyle ona
Çünkü insan öyledir umut her zaman.. çünkü başarmak o hayalini gerçekleştirmek isterler.. ama boş yere umutlanmamak gerekiyor sonrasında hayal kırıklığı yaşanıyor çünkü maalesef. ya da umutsuzluk
Ah ah.. başımıza ne geldiyse bu umutlanmadan geldi. Geriye dönüp baktığımda neleri yanlış anlamışım, nelere boş yere umutlanmışım.. Kendime en çok bu yüzden kızgınım. Umut bazen çok büyük bir düşman olabiliyor.
Cevap
12Cevap
Zalım insan kişileri zaten her hareketleriyle umut verebiliyorlar 😅
Allah onları ne yapsın 😂
Zalım yapmasın :D
Zalımları adam yaparız 😂
Uğraşamayız 😅
Hani eğitecektik 😂
Eğitimlere ara verdik djdj
Benim neden haberim yok sosyetik 😂
Şimdi oldu :D
Denk mi geldi 😂
Dikkatsiz öğrencisin demek ki jddk
Sıfır mı aldım ne rüşvet istersin 😂
Şşş, rüşvet geçmiyor burada (bir kahve) 😅
Sade mi 😂
Sade ve köpüklü 😃
Borcum olsun 😂
Bencede olur gibi jsjsjjj ne demek gözüne bakmak
Bunlar olmuştur zaten ya 😂
Aklıma bi arkadaş geldi seneler önce.. selam vermişti kız aleyküm selam diyince.. o gün bu artık yengeniz ona göre diye diye kafamızı şişirmişti
Kızların Max seni sevmiyorum deme şekli 😂😂 gerçekten kız ilk siz yürümeden yürümez bence bu yeşil ışık. Çok hafiften sinyal vermiş
Artık onların sorunu bu 😂
Kimin
Hoşlandığından dolayı odak noktan o olduğu için ister istemez onu da hayallerine dahil ediyorsun normaldir
Hoşlanmaya başladığım da tw den birbirimizi takip etmeye başlamıştık. Beğendiği bütün tweetleri üzerime alınıyordum sjxjsjd öyle aşkın cilvesi işte
Çünkü hayatımız da sevgi görmemişiz knk benim hayatımda hiç sevgilim olmadığı için bu normal bir şey tabi seninde sevgilin oldu mu bilmiyorum
Karşıdaki kişiden herhangi bir olumlu dönür almadıktan sonra boş yerə umutlanarak kəndini kötü bir duruma sokmak biraz acizce bencə.
platoniğin aşırı umut veren sıradan davranışları olmasin da.. :D
Algıda seçicilik devreye girdiği için. Başkası iyi akşamlar dese umrunda olmazdı mesela :d
Sebebi çaresizlik olabilir herhalde.
hayır umutlanmıyorum hiç gerek yok çünkü öyle şeylere
Ay çok tatlı yaa 😅 insanı o ümit ayakta tutuyor 😊
Bu bir insanın kendisine verebileceği kötü zararlardan biri, boş yere umutlanmamak gerekir.
Akıl ve zekâ aşka bağlı performans düşüklüğü yaşadığı için..😃
Çünkü ap-tal modumuz açılıyor, akıl seyahate çıkıyor. O vicdansızlar da bilerek yapıyorlar bence.
Boş bişey ya umutlanmak.. Cidden herşeyden umutlanıyorum. Çok sacma
Onunda hoşlanmasını istiyoruz
Çünkü onun da benden hoşlandığını hissetmek istiyorum en azından düşünmek istiyorum sana da dediğim gibi ben o treni kaçırdım
Benim m*llık seviyesi bu
Deme kendine öyle 😇
Güzel soru , cevabları 4 gözle okuyacağım 👀🤓😉
Teşekkür ederim 🙏
Kızlar olarak bi tık safız yanlışlıkla eli çarpsa knk asikkk valla eli çarptı bilerek yaptı bi de kusura bakma dedi var yaa diye anlatıyoruz
Ekran goruntusune baya güldüm😄
Kendimizi kandırıyoruz 😂
Apt*llık mı desem saflık mı bilemedim😅
Güzellik diyelim 😂
Peki peki öyle diyelim seni mi kırıcam😅
Kırma beni evet 😇
Saftirikleşiyoruz düşünemiyoruzz
Ah ah bizim bu kafamız 😂
Reddedilmek çok kötü bir şey.
Ben hep arada kalıp şüpheyle bakıyorum.
Bize de hep ukala zalimin oğulları denk geliyor.
Çünkü düşüncemize koşullanıyoruz
Aşka degil de seviyesizliğe dahil.
Beyin koşarak uzaklaştığı için olabilir 😅
duygularımızdan dolayı
Umut platoniğin ekmeğidir
Görseldeki daha çok beyinsize benziyor ama neyse
Bunun düşüşü daha derine ve sert oluyo sonra
Ben ümütlenmiyorum
Çünkü aşk insanın gözünü kör eder
Ask ishte 😀
Akıllı işi tam dimi 😂
Alma alma akıllı insan işi değil 😂