Aşk İlişkileri Neden seven insanı değilde sevdiğimizi istiyoruz neden imkansizlar iyi geliyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir kız arkadaşım benden hoşlanıyor onun yakın kız arkadaşı söyledi ne yapmam lazım şans versem boşuna onu üzmüş olur muyum? Güncellemeler+1 yıl Ne yapmam lazım ciddi olarak soruyorum Neden seven insanı değilde sevdiğimizi istiyoruz neden imkansizlar iyi geliyor? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayat böyle bir yer. Sen başkasını seversin, başkası seni. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne olacak peki hemde yakın arkadaşım bu kız düşünmektükenmektir +1 yıl Ne zamandır yakın arkadaşın ve hiç mi fark etmedin? Soran +1 yıl 12 yıllık bir geçmiş var hiç fark etmedim çünkü ona kız gözüyle bakmamıştım bugüne kadar düşünmektükenmektir +1 yıl Ona kız gözüyle bakmamıştım derken? Erkeğe mi benziyor? Soran +1 yıl Ne alaka erkeğe benziyor mu dedim ben kız gözü ile bakmadım karşı cins olarak düşünmedim anlamındaAyrıca engel neden attın ki?
madds Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bir şey hissetmiyorsan şans verme deneme tahtası değil 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yani var birşeyler ama anlatmak istesem doğru yanlış diye beni yönlendirir misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hayat böyle bir yer. Sen başkasını seversin, başkası seni.
Ne olacak peki hemde yakın arkadaşım bu kız
Ne zamandır yakın arkadaşın ve hiç mi fark etmedin?
12 yıllık bir geçmiş var hiç fark etmedim çünkü ona kız gözüyle bakmamıştım bugüne kadar
Ona kız gözüyle bakmamıştım derken? Erkeğe mi benziyor?
Ne alaka erkeğe benziyor mu dedim ben kız gözü ile bakmadım karşı cins olarak düşünmedim anlamında
Ayrıca engel neden attın ki?
Bir şey hissetmiyorsan şans verme deneme tahtası değil
Yani var birşeyler ama anlatmak istesem doğru yanlış diye beni yönlendirir misin