Son aylarda çok fazla kavga ediyoruz sorunun kimde olduğunu anlayamıyorum yardım eder misiniz?

Tam 1,5 yıl oldu ve Nisan ayından beri çok fazla kavga ediyoruz. Birkaç ay önce beni aldatmayı düşünmüş ve bunu kendi de itiraf etti, fakat yapmadığını kendini kötü hissedip vazgeçtiğini söyledi. O günden beri bu aklımdan çıkmadı ve ayrı kaldığımız zamanlarda dışarı çıkacağını söylediği her an aklıma başka şeyler geldi ve saçma sapan kavgalar ettik. Hepsinin sonu da "ayrılmak mı istiyorsun yani?" olarak bitti. Ya o soruyor ya da ben soruyorum bu soruyu. Bugün hatta az önce yine kavga ettik ve sevgimi belli edemediğimi söyledi. Bende bunun biraz farkındayım fakat hâlâ ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bu zamana kadar çok fazla nefret söylemi aldım. Ailemle aramız her zaman çok açıktı bu yüzden sevgiden biraz uzağım. Onu çok seviyorum fakat belli edemiyorum ve güvenmekte zorluk çekiyorum. Ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin, en kısa sürede kendimi düzeltmem ve açıklamam gerekiyor.

Son aylarda çok fazla kavga ediyoruz sorunun kimde olduğunu anlayamıyorum yardım eder misiniz?