Bohçada anlaşmazlık yaşıyoruz, ne yapmalıyız?

Merhabalar, 2 ay sonra Söz/Nişan yapacağız. Nişanlım çok hevesli ve istekli bohça için ve söz için... dun birlikte oturduk ve bohça listesi yaptık. O önüne bir kağıt aldı, ben de bir kağıt aldım. O benim listeme ne yazdıysa (terlik. İç çamaşır, saat, ayakkabı vs vs.) Birebir aynılarını da onun bohça listesine yazdık.
Internetten istediği kazağı, pijama takımımı vs, hepsini bana gönderdi. Şimdi nişanlım masraftan kaçmıyor, bana da her şeyin en güzelini ve iyisini alacağını biliyorum, ancak birebir aynı şeyleri yazmak, ve bir de bana beğendiği ürünlerinin fotoğrafını göndermesi zoruma gitti açıkçası. Hani sonuçta ben gelin olacağım, onun bana yapması normal, tabi diyebilirsiniz ki "e sen de ona yapcan birebir aynılarını, kadın erkek eşit ne var bunda" sözlerinizi duyar gibiyim. Ama işte benim zoruma gitti. Yani kendime aldıracağım her şeyi (masraf olarak da uçmayacağım zaten) onun da kendisine aldırması ne bileyim tuhafıma gitti.
Güncellemeler
1 yıl
Mesela parfum yazacaktık listeye. Bir parfum mu yazalım, iki mi? Dedi. Ben de tek yeterli olmaz mı dedim, "yok ya sen bana iki tane ben de sana iki tane alayım" dedi. Hani şöyle soyleyim. Hiç bir konuda altta kalmadı. Yani evlilik konusunda da daha önce "kız erkek eşittir, hayat müşterek, sonuçta ikimiz de kazanıyoruz ileride ikimiz giderlerlerimizi ödeyeceğiz " demişti. Aklıma bu lafı geldi, yani kadın olarak hiç bir ayrıcalık tanımıyor öyle diyeyim.
Bohçada anlaşmazlık yaşıyoruz, ne yapmalıyız?