Ya mesela sevdiğim üstüne titrediğim fedakarlık yapan insanlar beni sevmiyor kullanıyor enayi görüyor. Benim de sevmediğim gram bi şey hissetmediğim insanlar bana köle oluyor ama gram sevmiyor istemiyorum. Ne olacak.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu biraz insanlarin artık tahammülsüz olmasından bence
Bence de. Ben de tahammülsüzüm.
O yüzden bir çok insan yanlızlığı tercih ediyor
Evet ben de ben max 3 ay sevgili oldum çünkü sıkıldım bıktım bunaldım bütün erkeklerden.
Pis olmaları mal olmaları kusurları iyice büyüyor vakit geçtikçe çünkü.
Kisisel tercihler tartışılmaz elbette ama bu kadar olumsuz olmak istemezdim
Senin düşüncelerin saygı duyarım
Ya bak benim terk edildiğim de terk ettiğim ilişki de oldu. Şöyle diyim. Bazen mesela gerçekten özel hissin oluyor seviyorsun ama karşı taraf çok toksik kötü ve sana zarar veren geleceği olmayan biri olduğu için bitiriyorsun güvenmediğin için ona. Bazen de mesela özel hissetmiyor aşık olmuyorsun ama seviyorsun hani işine geliyor ama onda da aşk yok diye tam doymuyorsun ve kusurları batıyor bitiyor. Bazen de o seni hiç tam sevmiyor zaten hep böyle mesafeli ve gidecek gibi oluyor ondan zaten o sana tam yapışmadığı için sen ona hep bi yakınlaşma arzusu ile sevmek istiyorsun. Ya eskiden emek vardı derinlik gerçeklik vardı sevgide aşkta. İnsanlar cidden canını verirdi. Ama şimdi yok her caman somut şeyler maddiyat güzellik daha ön planda. Herkes herkese sadece obje gibi bakıyor. Gerçekten seven saf güvenen de enayi muamelesi görüyor ve sevmekten soğuyor. Ben mesela beni hak etmeyen erkekleri güzelce sevdim ne oldu hep süistimal edildim basit ucuz enayi kız muamelesi gördüm. Halbuki şımarık asla sevmeyen kibirli bencil kızlara tapıyorlar işte.
İnsanlar böyle böyle küsüyor işte herşeye bir dağ başında yanlız kalmayı bir odadan hiç cikmamayi istiyor.. Gün geçtikçe keşke biriktiriyor.. sonra güvende kalmıyor hisde.. Gülümsemeyi unutuyor.. o yüzden beklenti içerisinde omaya gerek yok bence.. güzel şeyler hep eskilerde kaldı..
Aynen öyle valla eskiden insanlara karşı heyecan özen duyardım aşık olurdum şimdi kimse beni heyecanlandırmıyor kimse bana özel de gelmiyor hayran olduğum ünlülerle bile tanışıp sohbet ediyorum hani sıradan düz biri bana göre kimseyi öyle gözümde yüceltmiyorum. Mesela bi erkeğe heyecan duyuyorsam bu asla kalbine ruhuna olmadı sadece fiziksel tutku arzu oldu onda da zaten soğutacak kaba bencil tacizci bi şey yapsa irite oldum gittim yani. Ya da baktım mesela bana sadece obje muamelesi yapıyor hiç duygusal desteği yok ya da paramı yemeye çalışıyor. Hop giderim hiç uğraşmam.
Sadece ailemi 2 arkadaşımı ve kedimi seviyorum onun dışında dünyada kimse umrum değil.
Belirli şeyler yasandiktan sonra insan anlıyor ki aradığım bu değil anlıyor ki ailen dışında her şey boş ve tek karşılıksız onlar seviyor.. Zevkler bitiyor arzu bitiyor.. farkında olmadan herşeyi o kadar hızlı tüketiyoruz ki.. sonrası koca boşluk.. bazen bir yabanci geliyor ve sanki senmişsin gibi sanki seni sana anlatır gibi anlatıyor.. keşkeler.. pişmanlıklar.. bitip tükenen güven.. cabuk tüketip çabuk tüketiyoruz..
Aynen öyle. Mesela hemen dost diyoruz iki gün sonra nefret edip küsüyoruz ya da bir anda hemen arzuladık diye aşk diyoruz iki gün öpüştükten tanıdıktan sonra nefret edip bitiriyoruz. Emek yok tanıma anlama çaba yok. Hani sadık dürüst olmak emek vermek fedakarlık yapmak hep enayilik gibi gözüküyor. Ne kadar yüzeysel olur kolay siler atarsan o kadar güçlüsün gibi.
baya iç döktük gören diyecek ki bunlar ne karamsar yahu ☺️☺️
Kımseye haddinden fazla değer verme
Evet öyle yapmaya çalışıyorum zaten hep ama hep hak ettiklerinden daha fazla veriyorum gibi hissediyorum her ne kadar kendimi tutsam da.
Verme frenle kendini
Mesela en son sevgili olduğum erkek her anlamda benden kötü düşük biriydi kendimdiyordu sana deli gibi aşığım çok şanslıyım mükemmel bir kadınsın diye ama ona rağmen bana aldığı tek hediye kitaptı uyduruk ucuz o da okunmuş kitabını getirdi ya da bi şarap alma sözü verdi herkes oha 30 yaşında çalışan adam gitsin de takı alsın şarap ne be ucuz dedi. Ya da mesela konsere yemeğe gittiğimizde hep bi ben bi o ya da ayrı öderdik ve bana seks için hep ısrar ederdi tek derdi sexti hiç diğer şeyleri takmaz sıkılır hep yiyişmek isterdi.
Frenliyorum zaten. Mesela hediye almıyorum ya da insanların asla hesabını ödemiyorum. 2 o öderse birini ben ödüyorum.
Sks yapma
Yapmadım zaten asla sadece öpüştük ona da dedim istemiyorum diye defalarca uyardım ama hep beni ikna edip ısrar etmeye çalıştığı için sinirlenip bitirdim ne diye o pislik mala ödül vereyim. Şimdi köpek gibi hala bekliyor birgün mesaj atarım belki diye. seks yapsam eminim paçavra gibi davranıp terk ederdi ben güvenip sevmişken.
Yüz verme *
Türk erkeklerinin çoğu öyle çünkü seks yapana kadar harika aşık seks yaptıktan sonra yabancı düşman adeta direkt kaçıp değersizleştiriyorlar inanılmaz bir kazık atma ve bıçaklama bence.
Zaten engelledim ya bitirdim.
Doğru olanı yaptın bundan sonra da dikkatli ol
Abi zaten dikkatli mantıklı ve kriterli olarak bence bir kadının bir erkekle ilişki yaşaması aşık olması imkansız. Ancak aklını bırakıp kriterleri düşürünce erkekleri sevebilirsin çünkü. şu an çevremdeki ilişkisi olan kızlara bakıyorum hepsi kullanılıyor ve mal. Mesela benim ilişkim olduğu zamanlar da arkadaşlarım benim için öyle düşünüyordu. İçinde anlamıyorsun.
Doğru
Senin deneyimlerin nasıldı. Ya ilişki bence alkol uyuşturucu gibi. Hani kafası güzel mutluluk heyecan coşku sevinç veriyor ama aslında zararlı tehlikeli görücü yıpratıcı ve bence hayattaki genel başarını kariyerini olumsuz etkileyen bi şey.
benim narsist vardı
cok dusunmekte yorar
Hoslandigin erkk nasıl peki