Çok kavga ediyoruz, toparlanır mıyız?

Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz, ikimizde sabırsız ve sinirli insanlarız. Ben olaylar uzamasın çabuk çözülsün istiyorum ona kalsa 2 gün konu açılmaz hatta zor yazılır. Zamanında yaşadığı kötü olayları bana çok yansıttı, ben yanında oldum ama bana iyi davranmadı. Şimdi ikimiz de değişmeye çalışıyoruz hatalarımızı düzeltmeye çalışıyoruz. Ama hep aynı duvara tosluyoruz. İkimizde birbirimizi anlamadığımızdan yakınıyoruz. O duygularını söylemeden benim anlamamı bekliyor, ben ise hissettiklerimi anlatıp nasıl düzeleceğine kadar anlatıyorum. İlgi istiyorum ama küçük evde ailesiyle yaşıyor ve işi geceli gündüzlü sürdüğü için işten çıkınca yorgun oluyor ve istediğim zamanı geçiremiyorum onunla. Çok fazla bir şey istemiyorum ama bazı sorunlar çıkıyor sürekli karşımıza ve her şey erteleniyor. 3 aydır görüşemüyoruz. Ve sürekli ilişki uçlara sürükleniyor. Benimde sabrım yok onun da. Ben çok yoruldum. Nerede yanlış yaptığımı ve onun nerde yanlış yaptığını biliyorum. Ama o kadar sinirleniyorumki bazen yine aynı şeyi yapıyorum. O da aynı şekilde.

Çok kavga ediyoruz, toparlanır mıyız?