Benim onları aşmam için ikisinin ölmesi gerekiyor sanırım, diğerleriyle hesaplaşmak da yeter
psikoloğa anlatsam da ne yapabilir
Benim onları aşmam için ikisinin ölmesi gerekiyor sanırım, diğerleriyle hesaplaşmak da yeter
psikoloğa anlatsam da ne yapabilir
Öldürmek istiyorsun çünkü o kişileri.
İntikam almak istiyorsun kin var içinde öfke var geçmeyen sakinleşmeyen..
Zamanı var ve o zaman geldiğinde kaçacak delik arayacaklar yılanı çoktan sokmuş olacak o, akrep..
İnşAllah inşAllah
Evet öldürmek istiyorum net olarak hem bunu yapan ben olmak istemiyorum çünkü ben iyi biriyim
Cevap
2Cevap
Psikolog değil de psikiyatri daha hızlı aşar muhtemelen travmatik bir duygu yoğunluğu
İlaç kullanmam ben sağlıklıyım onlar asıl ruh hastaları
Başkalarını da psikologluk yapıyorlar benim gibi başkaları da var ama kendileri psikoloğa gitmezler :D çünkü onlar kötü
Birden böyle düşüncelerin gelmesi ve sonra sakinleşmen panik atak veya anksiyete ataginin mekanizmasına benzeyen bir küçük çapta öfke krizi gibi... Ben de yıllarca psikiyatride kaygı tedavisi görmüş birisi olarak söylüyorum kesinlikle git çok işine yarar
İlaç kullanmam, yine de gidebilirim konuşmak için
Bu arada ilaçlar öyle ağır şeyler değil senin rahatlamani sağlarlar ve yan etkileri çok düşük zaten doktor ona göre ayarlıyor
Hııım anlıyorum, ben normalde mutluyum sakinim sadece bir saat falan geliyor böyle sonra aklıma getirmeye tenezzül etmiyorum
Resmen düşünce yapım değişiyor
Ama geldiğinde tam geliyor öldürmek istiyorum yani ben öldürmiyim de kendileri yok olsun
Anlıyorum gündelik yaşamınızı fazla olumsuz etkilerse kesinlikle gidin ben bir sene erken gitseydim çok daha hızlı geçerdi
Senin anlattıkların neyden dolayı geçmiş olsun, demek ki sen de iyi ve hassas biri misin
Hassas demeyelim de düşünceli ve insancıl
Evet bende de performans anksiyetesi, mükemmeliyetçilik ve garanticilik kaynaklı anksiyete var
Teşekkür ettim valla çok zor süreçti bence vakit kaybetmeden git dediğim gibi ben bir sene falan erken gitsem bambaşka bir hızda iyilesebilirdi
Psikolog eğer yönlendirirse falan tamam :) rica ederim teşekkür ederim
Rica ederim iyi akşamlar
İyi akşamlar💕
Bazi seyleri insan hiç unutmuyor
Biraz zaman lazım affetmedijce aşamazsın
Nasıl affedilir ki
Sallamiycan unutcan takmıycan
Bir düşünme yöntemi olmalı
Sanırım ben kinliym biri kötüyse yüz yıl da geçse hatırlıyorum
Evet kinlisin bu snaa çok Zarar verir herkes kötü iyi insan var mı mı bence yok
Hıııım bu açıdan da düşüneyim biraz rahatlatabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?