Kalbim temiz merhametliyim bana bir iyilik yapana ben bin kat daha fazla karşılığını veririm elim kolum tutuyor ama böyle bile olsa yinede sevilmemki artık kızlar boya tipe bakıyor 😔insanlar dışarıda görünce tuhaf tuhaf bakıyorlar zaten ama ben böyle olmak istemedimki suçum günahım neydi benimki yalnızlığa mahkum edildim 😔
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kıyamam ya lütfen öyle düşünme sen böyle düşününce eline hicbisey geçmiyor hep iyi yönlerini keşfet ve oradan ilerle hem buzamanda az ilgi okadar iyi çünkü hepsi menfaat cidden insanı yoruyor 10 kişinin verdiği ilgi sana verilen bir ilgiye karşılık geliyor tamamen zaman kaybı enerji kaybi insanlarla uğraşmak öyle durum bu yönden bak daha iyi olacaksın eminim 🙂🌸
İyi yönlerim çok var kalbim çok temiz bana değer verene 2 kat fazla değer veriririm aklımda çok iyi çalışıyor ama bunlar yeterli olmayacak hiçbir zaman ben hiç değer görmedim 😞
Sen gerçekten çok yanlış düşünüyorsun şimdi dersin hayal satıyor bana ama hayır gerçekten en güzel sevgiyi sen bulacaksın hiç umudunu kaybetme kızlar erkeklerde tipe boya okadar dikat etmiyor ağzı iyi laf yaparsa sempatikse yeme de yanında yat
Ağzım bile konuşurken kelimeleri yutuyorum konuşurken nefesim tükeniyor
Geçen gün Kadıköy sahilde yürürken bir çift gördüm kel ve en fazla 170 boyundaki erkeğin yanında sülün gibi çok güzel bir kız vardı ve el ele güle oynaya geliyorlardı yani demek ki alakası yok tiple
Bide tip çok göreceli bir şey mesela sen kendini beğenmiyorsun belki ama başkasına göre gayet iyi olabilirsin
Bilmiyorum benim tek bir arkadaşım bile yok ne zaman edinmeye çalışsam insanlar benden kaçıyor 😞
Benimde arkadaşım yok çünkü insanlar çok çıkarcı, önceden çok arkadaşım vardı ama çıkarları bitince iletişim koptu artık insanlara karşı mesafeliyim. Bence bunu fırsat olarak düşün, kendini geliştirmek için bolca vaktin var
Kısa boy ve çirkinlik nasıl gelişebilirki
@cevap sahibi ne yapabiliriz peki kendimizi geliştirmek için
@Roniyaa Evet
Çirkin olduğumu düşünmüyorum öyle diyen de olmadı hiç sadece bende çok arkadaş yanlısı değilim ve bu arkadaşla geçirdiğim tüm zamlar bana kalıyor artık boş kişileri çıkardım hayatımdan o zamanda neler yapabilirim nasıl geliştirebilrim kendimi:)
Arkadaşlar mesela öncelikle yabancı dil öğrenin, İngilizce ve Almayacayı tavsiye ederim ne demişler 1 lisan 1 insan. Sonra yapmak istediğiniz başka şeyler olabilir onları yapın imkânlarınız doğrultusunda, mesele spora başlayın hem sağlıklı olursunuz hem vücudunuz şekle girer. Popüler Kişisel gelişim kitapları var onları okuyun size pek çok şey katacaktır
Başka neler olabilir
Sen bunlardan başla sonrasını zaten kendin bulursun ama spora başlamanı özelikle tavsiye ederim, vücut yaparsan hem çekiciliğin artar hem de özgüvenin yükselir kendini daha iyi hissedersin
Ya birde benim kafa şeklim tuhaf dışarıda her gören gülüyor buna nasıl bir çözüm bulabiliriz
Hal böyle olunca yüzümde çirkin gözüküyor
Kısa ve çirkin olduğunu nerden anladın
Kendime bakarak
Boyun kaç tipini göremiyorum boyunu soyle bari
1.73
Ama 1.73 gibi durmuyorum 😞
Simdi ben boya çok takıntılı olan biriyim. 175 altı asla sevmem. Ama gel gör ki hoşlandığım adamın boyu 173. Çok umutsuz olma
Benim vücut kısa boynum uzun kafam uzun 1.73 gibi göstermiyorum 😢
Ya olabilir 165 adamın da karısı var. Hatta 160ın da var
Eminim onlarda tip vardır bende oda yok
Ordamısın?