Aldatılmak boşanmak toplumda neden ayıp niye?

Sevelerek evlendik ama dogumdan sonra Esim beni defalarca aldattı 3 yıl falan eve boynunda morluklarla geliyordu dayanamadim boşanmak istiyorum dedim o kızlada konuştum bir tek esimle takilmiyormus dolmus şoförleri falan o kiz bile bana kafanda kurmussun inkar etmedi ama beni deli gibi sucladiladilar esimde oda gittim evden ama maalesef aileler beni suçladı sen kadın ol aileni yıkma o erkek yapmıştır hata şimdi pişman falan benimde işim gelirim olmadığı için ne yaparım gibi depresyona girdim sonunda yine aynı eve döndüm hergun kavga 5 yaşında çocugumda bıktı bizden ve bi an düzelip pişman olduğunu sanmisimtim yine eve gec gelmeler falan tek başıma ne yaparım çocuğumla bana fikir verin lütfen

Güncellemeler
+1 yıl
Esim eve bir çikolata getirse bile bak böyle bir esim benim gibisi yok hani bana bazen ismimi vermez ola der sadece annesi tek varlığı çocuğu hasta olsa Dr götürmez ben hasta olsam 1 bardak su vermez sürekli benim yaptığım seylerde eleştiri var hiç bir zaman güzel bir laf söylemez küçümser bana mükemmel bir hayat vaadetmis bir tek evi var yat kalk sukret diyo benim islerime karışma ziynetimi satıp araba aldı kendisi uni. Mezunu ben okumak isteyince okuma dedi gizli saklı sınavlara giryom
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgi yok ilişki yok aynı evde yaşıyoruz
Aldatılmak boşanmak toplumda neden ayıp niye?