Erkekler!!! Kaşlarına kesik atmaları, geçici dövmeyle hava atmaları, kulaklarını deldirmeden küpe takmaları... Erkekliğini aşırı derecede vurgulanması. Karşı cinse aç aç bakmaları. Otobüslerde falan yayılarak oturmalarıGöğüsleri cikacak kadar kilolu olmasi 🤦🏻♀️Kadınsal tripler atmaları. Tartışma sonrasında telefon kapatmak mesela. Kaşlarının ortası tamam da üstünü ve altını almaları. Bakımlı erkek seviyoruz dedik bokunu çıkarın demedik. Başka kadınları örnek göstermeleri. erkekler önce kendi hallerine baksınlar, başkasını örnek göstermeden önce bize. biz size diyor muyuz saçlarınızı bu renge boyatın, böyle giyinin diye!😏Kadınlar !!! Benim fikrime göre futbolla ilgilenmeleri.. daha doğrusu ilgilendiklerini belli etmeleri, bu konuyu tartışıp üstüne yorum yapmaları kadınları itici yapmakta. Küfürlü konusmalari Ayyaş gibi alkol tuketmeleri Erkeksi tavirlarAşırı makyaj, çirkin dekolteBirbirlerine kanka diye hitap etmeleriAklıma gelenler bunlar şimdilik
Hayatta en çok karşılaştığım şey şu ki, insanlar neden yapıldığına bakmıyor, yaptı diyor. Oysa yapmamak için gösterilen çabayı görmezler, kırdıkları kalbi görmezler, kırıldım derler bu çok itici bir durum. Herşeyi kabullenmiş bir şekilde kafa dağıtmaya ayakta durmaya çalışsan bile bir kulp bulurlar, ama kendi davranışlarını hiç görmez o insanlar.
Kişiye göre değişse de genellikle aşırı kaba olması.. küfürlü konuşması. her karşı cinsin peşinden koşması kısaca boncuk dağıtması.. flörtöz olması. saygısız olması yalan söylemesi.. iki yüzlü olması ve arkadan konuşup dedikodu yapması. bu tür özellikleri karşı cinste itici buluyorum aslında her insan için itici şeyler bunlar.. kötü bir insan olması bile yeterli zaten sevmemek için.
İçi boş ego hiç bir şeye sahip olmayan ama kendisini bir şey zanneden tipler... Aslında sadece sevgilisinden gelenler veya babasından gelenler ile geçinen gözle görülür bir başarısı olmayan kadın ve erkek mide bulandırıcı oluyor
Bu konu ucu açık bir konu şahsen sevgilimin küfür etmesi onu itici bulurum hoş karşılamam mesela biz birbirimize tek bir kötü kelime bile kullanmayız kavga anında bile fakat ben sinir olduğum zaman da çok ağır ithamlarda bulunurum sevgilim de bu huyumu sevmez bu huyumu itici bulur ben de onun ara sıra ufak tefek dahi olsa ettiği küfürleri itici bulurum herkes için değişken bir soru
Kadın, argo konuşmaz ve dahi küfür etmez. Erkeksi hareketler yapmaz, yani böyle yaşamaz yoksa gırgır şamata olsun diye olabilir. Ve sigara içmez. Bunlar olmamalı kesinlikle
O kadar çok şey var ki aslında aşırı seçici biri olmaktan evde kaldım zaten. Duygularıma önem vermiştim buldum öyle birini o da kabul etmedi. Şimdilik ağıma çekildim kriterlerim çok fazla hala
kesinlikle ilişkisi varken gözünün sağa sola kaçması. bu bence kadınlar içinde erkekler içinde aynı ilişkin varsa gözünü kaçırmayacaksın karşıdakine saygın olsun direkkttt soğutur çok itici