Hangi hareketler bir kadını itici yapar, sizi ondan direkt uzaklaştırır? Bakalım kadınlar kendileri içinde bu kadar sert olabilecek mi? Kendi görüşünü yap, başkasına yorum değil.
Tartışma ve kavgadan beslenen kadın tipleri var. Ota boka trip atan ortada bişey yokken kıskançlık krizi geçiren kadınların özgüvensiz olduğunu düşünüyorum. Kısacası çok sahiplenen başkasına gitmesinden korkan ve bunu belli eden kadınlar her zaman itici olmuştur. Böyle biriydim ve terk edildim 😂güzel deneyim oldu
Car car konuşmaları, ben bile tahammül edemiyorum. Ayarsız ayarsız davranışlar. Bir kadına küfürü de hiç yakıştıramıyorum. Hadi erkek edince yapabileceği şeyi söylemiş oluyor, onu da yalnış bulsam da adam yapabileceği şeyi söylemiş oluyor en azından. Ya kadına ne demeli? Hangi akla hizmet yapamayacağın şeyi yapabileceğini söylüyorsun? Çirkin.. BENCE...
Sürekli cilveli cilveli konuşan kızlara tilt oluyorum hayır yani arada biz de baş başayken erkek arkadaşımıza cilve yaparız ama bunlar sürekli kırıta kırıta cilve yapıyor. Tuhaf yani ağızlarını elimle düzeltesim geliyor
Kiskanclardan nefret ediyorum yaa. Mesela sevgilimleyken kıskanç kıskanç bakan kız coktu bi de utanmadan milletin sevgilisine kocasına ağzını suyu aka aka bakan medeniyetsiz kezban lar var
Kendi adıma konuşacağım; çok durgun çok sakin ve çok tepkisiz olduğum için karşı tarafa sıkıcı gelebilirim. Onun dışında yılışık, laubali, çirkef, ağzı bozuk kadınlar bana itici geliyor. İyi akşamlar:-)
- erkekler öyle sevmez. dimi alikerimsu? -yha billion mu çok doğalım benN - berksucan yaaa bak ellerimize ne kadar minik elim dimii. Metecanboy sen de bak, ayy ne kadar minnağım 🥺👉👈
dırdır aşırı kıskançlık hesap sorma görüntülü arama aşırı makyaj aşırı mal mülk teşhiri salakça ilişki testleri ile adamı deneme çabaları sigara içmesi
Aşırı şirin sevgi sözcükleri, sık-boğaz etmeler ve başkasıyla konuştuğunda kıskanç tavırlar. Yanlış anlaşılmazsın lez değilim, ama bu tuhaflıklar yüzünden hiç kız arkadaşım kalmadı🤕