Bi erkek nasıl bu kadar tepkisiz kalabilir?

Ondan çok hoşlanıyorum ama asla yüzüme bakmıyor. Bi erkek nasıl bu kadar ilgisiz kalabilir? Gittiğim spor salonunda çalışıyor orada görüyorum. İlk zamanlar benimde aklımda yoktu sonra bi kaç kez selam verip konuştum. Salona ara vermiştim bu sürede aman şansımı deneyeyim diye mesaj attım instagramdan merhaba nasılsın diye istekler kısmına düştü galiba cevap vermedi bana. Gördü görmedi mi diye merakımdan kalpler atıp çok tatlısın yazdım sonra storykerime bakmaya başladı benim hesabım açık. Beş altı keredir falan görüyor hikayelerimi belli ki mesajları gördü ama ufacık bi tepkisi yok engel vsde atmadı. Şimdi ben tekrar salona başladım o kız olduğumu anlamıştır. Bi kaç seferdir gidiyorum ama ilgilenmiyor pek bi iki kere göz göze geldim sadece. Benim olduğum kısma geleyim bile demiyor. Tip olarak ondan çokta aşağıda değilim sırf eğlenmek için bile bi erkek ona yürüyen kıza bir tepki gösterir dağ mı taş mı bu çocuk böyle oldukça daha da üzülüyorum sizce ne yapayım bildiğim kadarıyla sevgilisi de yok gibi yardımcı olur musunuz
Bi erkek nasıl bu kadar tepkisiz kalabilir?