Neden tepki göstermez
Amacı nedir
Ne yapmaya çalışıyordur
Her şeye neden sessiz kalır? Sus pus neden olur. Bir erkeğin bu derece sessiz kalması normal midir? Bir hastalığa mı işarettir.
Derin sessizlik kötüye işarettir
Kafadan bir hastalığı olabilir mi
İçinde yaşadığı bir durum olabilir
Konuşmuyor
Bana yardımcı olamıyor
Başarılı degil
Erkek güç vermelidir
Çok şey istiyorsun
Çok şey?
Aklına ne gelirse
Bu tarz suskunlukların arkasında mutlaka bir neden olur. Erkekler bazen duygularını bastırıp kendilerini geri çekebiliyorlar, özellikle de toplumsal baskı veya içlerinde çözemediği bir problem varsa. Hiçbir şeye tepki vermemesi bazen küsme, bazen de umursamazlık belirtisi olabilir. 🙄 Çok uzun sürüyorsa, mutlaka çaktırmadan nabzını yoklamanı tavsiye ederim. Her suskunluk hastalık belirtisi değildir ama uzun süreli ve aşırıysa, önemsememek gereksiz olur.
Cevap
6Cevap
takmadığı içindir seni
aynı benim gibi aşırı tepkisiz biriyim. birisi bir şey söylese hiç oraya bakmam bile geçmişte yaşadığım bazı şeylerden dolayı kabuğuma çekildim.
Bu başkalarını da mutsuz edeceği anlamına gelmez
yok zaten etmiyor sadece kendi içinde yaşıyorsun her şeyi dışarda bir olay olsa ona dokunsa bile ses etmeyecek, sanki her şey olup bitecek nasılsa der gibi yaşıyorum
Artık bşr şeyleri anlatma çabasında değildir insan
Sıkıyor ama
Yardımcı olamıyor
Yonlendiremiyor
İşte o konuda biraz duyarsız. Sevdiğin kadın senin ilk önceliğn olmalı. İlişki aslında çok büyük bir sorumluluktur. Eğer o sorumluluğu alıyorsan karşındaki insana karşıda nr olursa olsun görevini yerine getirmelisin
yaşam enerjisi bitmiş demek ki ya da kafasına takılan bişiler var
Konusmuyorsa nasıl anlasilacak
Benim sabrım bir yere kadar. Soğudum zaten. Yaşadığım bir sikintida bile enerjimi emiyor enerji vermesi gerekirken
Ben kendi dertlerimle bogusurken bir de onu mu konusturmak için ugrasicam
Birlikte değiliz ki
Ne oldugumuz da belli degil
Hayatı çözmüş demek ki.
Hayatı çözdü diye konuşmaması mı gerekiyor
Hiçbir şeyden kastın ne cinselligemi
Genel soru
Ne cinselliği ya
Yaslariniz ne
37-46
Kocanmi bu kişi
?