Erkek arkadaşım ev arkadaşlarının sevgilisini her şekilde saygı duyup doğum günlerini kutluyor. Lütfen aşağıda yazdığımı da okuyun?

Evet erkek arkadaşım ev arkadaşlarının sevgilisinin doğum günü olduğunda bana mesaj atıp sende o kızın doğum gününü kutlar mısın demişti ben daha kızın doğum gününü kutlamadan bana tekrar sordu kutladın mi diye? Bende: evet, inşallah onlar da benimkini kutlarlar dedim bana huzursuzluk çıkarma dedi neyse. Benim bu olaydan 1 hafta sonra yüzüm yürüyen merdivenlerin arasına girdi gelip bana hiçbir şekilde çok geçmiş olsun demediler. Yine sevgilimin doğum günü ile benimki birbirine çok yakın onunkini kutladılar benimkini kutlamadılar Bende kavga çıkardım sevgilime dedimki sen bu millete bu kadar değer veriyorsun madem onlar neden vermiyor diyip arkadaşlarını takipten çıktım bana dediki sen bu saygısızlığı yaptın mı gerçekten dedi bende ona ALLAH SENİN GİBİ BİRİN DÜŞMANIMIN BAŞINA VERMESİN DEDİM. BENDEN AYRILDI... cehennemin dibine kadar yolu var 1.5 yıllık ilişkiyi bitirdi!

Erkek arkadaşım ev arkadaşlarının sevgilisini her şekilde saygı duyup doğum günlerini kutluyor. Lütfen aşağıda yazdığımı da okuyun?