Cevap şu: size ilgi duyuyor
Sizden hoşlandığı tam olarak söylenemez ama size karşı birşeyler hissettiği bir gerçek. Doğum gününüzü 00:06da kutlayarak ilginizi çekmek istemiş. Eğer bu meseja sevimli bir cevap verseydiniz onun nekadar mutlu olduğunu görürdünüz enazindan hissederdiniz...
Reddetme Bahaneleri:
Erkek: Seni kızkardeşim gibi severim (çirkinsin)
Kadın: Seni ağabeyim gibi severim. ( Hiç tipim değilsin.. )
Erkek: Aramızda bu kadar yaş farkı olmasaydı keşke (çirkinsin)
Kadın: Şu sıralar kariyerime konsantreyim. (iş yapmak bile seninle olmaktan daha ilginç)
Erkek: Sorun senden değil benden (çirkinsin)
Kadın: Sorun senden değil, benden kaynaklanıyor. (sorun senden kaynaklanıyor)
Erkek: Arkadaş kalalım (çok ama çok çirkinsin)
Kadın: Arkadaş kalalım. (Benim yanımda ol da erkek arkadaşlarımın neler yaptıklarını anlatacak bir adam olsun)
Uzun yıllarımı kadınlar üzerine harcadım ve profesyonel derecede bilgi sahibim hatta kitap yazmaya bile başladım daha bitmedi ama ben yinede size yardımcı olmak istiyorum ve ücretsiz e kurs veriyorum e-mail üzerinden...(erkekler için daha doğrusu kadınlarda üye olabilir tabi ama kızlar hakkında bilgi vereceğim...)
Ayrıca ilişkilerinize de yardımcı olabilirim sorularınıza cevap vererek...
E-mail 1 : berktalay9806@gmail. com
E-mail 2 :
berktalay9007@gmail. com
Lütfen 1. e-maile yazınız cevap gelmez ise 2. ye yazınız. E-mailde konu yerine kızlar soruyor yazmazsanız cevap gelmez.
Iyi günler...
Unutmayın hiçbir ilişki imkansız değildir bunu yazılarımı okuyarak anlayacaksınız üye olmak istiyorum diye e-mail göndermeniz yeterli...09 Yorumla- +1 yıl
dayı sen neyin kafasını yaşıyon?
Soran+1 yılben çirkinim yani ona göre. cevap verdim biraz konuştuk ama çok konuşmadık
Soran+1 yılhayır öyle söylemedi hatta iltifatlar ederdi. bu aşk mevzusu açıldığı zaman (yaklaşık 2 sene önce) hiç bir şey söylemedi. benden ne bekliyordun ki dedi. sonra kavga büyüdü büyüdü çok kötü kavga ettik elime ne geçtiyse fırlattım felan. sonra aylarca konuşmadık. doğum günümü kutladı kavga ettik yine. sonra da ara ara karşılaştık ayaküstü konuştuk havadan sudan. bu sefer de gece 12 de mesaj atmış işte ama bu sefer kızmadım konuştuk. yine havadan sudan
- +1 yıl
Anladım, bu arkadaş sana hâlâ biraz ilgi duyuyor. Senin yapman gereken aranızdaki mesafeyi korumak. ilk birkaç gün ilk mesajı o atacaktır sonrada vaz geçecektir. işte o vazgeçtiği mesaj atmadığı o günden 2 gün sonra sen mesaj atacaksın. Aranız düzelir, tabi istediğin buysa...
Soran+1 yılbana sadece doğum günümde mesaj attı. normal zamanda da paylaşımlarımı beğenir hepsi bu kadar
Soran+1 yılhiç öyle bir umudum yok
En İyi Cevaplar
İnsan sevdiği insanı sürekli düşünür.
Tabiiki ilk doğum günü nü kutlyacak kişi kendisi olmak için
Sana gerlçekten çok değer verdiğini kanıtlamak için
o saatlerde doğum günü nü kutlamak ister.
Çok ince bir görüştür aslında.
Hep ilk olmak ilk önce onu düşünmek ve ilk onu yaşamak.
Akrep burcu olduğunu söyledin sevgilinin.
Biraz aktif birisi demekki.
Akrep burcu gece alemlerini çok sever sürekli çapkın olur
Sexe çok düşkün olur.
Ve geç saatlerde hep aklında kadınlar geçer.
Bu'da başka bir ayrıntı...15 Yorumla
Soran+1 yılakrep burcu için iyi düşünen yok zaten :)
Soran+1 yılbaşak burcuyum. balık burcu pek sevmem :)
Soran+1 yılpek alışılacal gibi değil. hiç çekilmiyor çok huysuz
Sende basak burcusun :) kendımden biliyorum biz herseye cok buyuk anlamlar yukleriz. Bazen ortada oyle bırsey olmamasına ragmen :) ama olabılır tabiki. Onceden de kutluyor muydu boyle? Gecen sene benım de cok yakın bır arkadasım dogum gunumu tam 12de benı arayıp sarkı soyleyerek kutlamıstı. Cocuk 1 ay sonra benden hoslandıgını soyledı. Yanı olamayacak bırsey degıl
02 Yorumla
Soran+1 yılben paronayak değilim adam değişik. yani hatırlamasını bile beklemezken o saatte mesaj atmış olması çok çok şaşırttı beni. klasik bir flörtte kutlanabilir bu garip değil ama biz kavgalıydık sın 1.5 senedir ve geçen sene kutladığı için kavga çıkardım bana mesaj atma diye
+1 yılgün dönüşünden dogum gununu kutlması hos tabıı aynı taktığı sevdıgım arkadaslarıma bende yapıyorum bunun burclarla alakası yok
01 Yorumla
Soran+1 yılburçla alakası olduğu için demedim zaten bazıları soruyor ne burcu diye önden yazayım dedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
+1 yılİnsan sevdiği kızın doğum tarihini bilmez mi? Bildiği halde harekete geçmez ve bunu kutlamazdı. Saat 00:06 geçiyor ve bunu kutluyayım diye aklından geçirmişse harbi gerizekalıdır. İnsan düşünür o kadar saat geçmiş şimdi kutlarsam bu kız ne düşünür diye. Kendimi o erkeğin yerine koydum diyeyim unuttum doğum günün olduğunu asla o saatte kutlamam, ertesi gün derim ki kusura bakma ben doğum günü gibi şeyleri sevmiyorum gibisinden bir bahane üretirim. Ya da ertesi gün olur bir güzel hediyeyle gelir ve kusuruma bakma doğum gününü unuttum beni affeder misin der. Ama onun yaptığı tam bir öküzlük saat 00:06'da kutlamak nedir?
12 Yorumla
Soran+1 yılyok öyle değil. doğum günümde gün girdikten tam 6 dakika sonra kutladı. geç kutlamadı yani
- +1 yıl
Bence yine yanlis olmuş yerini bekleseymis
abi hic mesaj atmasa daha mı iyi birakın bu kadar paranoya olmayı adam değer vermiş gece gece uşenmeden doğum gununu kutlamış yok dakikası dakikasına atacak diye bir kaide yok, ya unutmus gibi yapsa sana sabah süpriz yapsa, bu defada unuttu diyip herife trip atıp konusmayacaksın adam surpriz yapacam desede inanmazsınız :d
01 Yorumla
Soran+1 yılgüncellememi okur musun rica etsem
+1 yılSizin ölçünüz bu mudur? Burçlar vs bırakın bu işlleri. Adam seviyorsa zaten bunu hissetirir size eğer hissetemiyorsanız zaten baştan heyecanı olmayan şey uzun soluklu olmaz. Sizin bu yıl ilk doğum gününü kutlamış olabilir bu sizi sevdiği aşık olduğu anlamı da gelmez ya da tam tersi durum. Size nasıl davranıyor size gerekli değeri veriyor mu siz buna bakın. Bugün doğum gününüzü yok tanışma yıldönümüzü hatırlayıp ertesi günde kalbinizi kırıyorsa neye yaradı?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılyok artık jessicaaa.. o. O o zmn ben arkadaşım arife aşığım çünkü tam 00.01'de geçen gün doğum gününü kutladım hasktr l*n noluoreeeeeee.. bir kimlik çatışması yaşıyorum sanırım ama farkında değilim.. '') senin sorundan sonra kendimi sorgulamaya başladım pembiş..
03 Yorumla
Soran+1 yılığğğğğ pislik :P ahahahha :D ama şaka bir yana arifle pek duygusal şeyler yaşadığınızı sanmıyorum :)
- +1 yıl
bizimki tamamen fiziksel sdfsdfsdf
Soran+1 yılduymaz olaydımmm :D
+1 yılayrıydık. ben dün gece aradım kutladım ama geri dönmedi hatta soyle yazdım.
seni aradım çunku dogum gununu ilk kutlayan ben olmak istedim. dogun gunun kutlu olsun. hayatında mutluluk ve umut olsun. benim gelecegimde varsa benden sana versin. o guzel yuzun hic üzülmesin. iyi geceler...
umutsuz vakayım...14 Yorumla
Soran+1 yılumutsuz vaka değilsin de kıskandım :) iyi yapmışsın döner sana merak etme. geçen sene kavga çıkardım ne mesaj atıyorsun diye dayanamadım doğum gününde mesaj attım :D
- +1 yıl
keske banada yapsa seviyorsan kavga etmeyi kesin hayat kısa.
Soran+1 yılsevmiyorum da aslında çok kızdırıyor beni
- +1 yıl
bende onu cok kızdırıyorum kıskanmamı istemiyor.
bence bunu çok sorun etmemelisin kendimden biliyorum tartışacağınız çok daha büyük konular olacaktır ileride böyle şeyler için birbirinizi kırmayın belki de gün gelecek arayacaksınız bugünleri tıpkı benim gibi :(
01 Yorumla
Soran+1 yılsorun etmemeliyim derken?
Seviyor demek ki. Ben de kutlamıştım 00:00'da. Hatta sadece onun için beklemiştim, yoksa uyumuş olurdum. Sabahın 4'ünde doğmuş olsaydı o saatte de kutlardım. Sevdiğim kişi için bu az bile..
(Ama kıymet bildi mi diye soracak olursan; Hayır..)10 YorumlaÇok net söyliyim bence ortalık bir yerde yazmıyorsa doğum günün, kesinlikle bunu beklemiş biridir bende unutamadığım birinin telefon numarasını zorla bulmuştum ve aradığımda çok sevinmişti. Canım ya napıyor acaba şimdi tekrar zamanı gelsede arasam :/
00 Yorumlaneden adama gidip sormuyorsun ki. tabi ya özgüveniniz yok. zaten özgüven sadece erkeklere mahsus birşey nede olsa (:
09 Yorumla
Soran+1 yılsevdiğimi biliyor. beni istemedi. bana sahip çıkmadı. gidip tekrar tekrar onu sevdiğimi mi söyleyim
- +1 yıl
istemediyse ilgisini çekmiyorsundur. kızlar erkekten hoşlansada peşinde süründürmek için erkeklerin teklifini kabul etmezler çoğu zaman ama erkeklerde öyle olmaz. ilgisini çekmiyorsan kabul etmez ilgisini çekiyorsanda bir ilişki başlar. onun haricindede davranışlarından birşey çıkartmayın.
Soran+1 yılevet tam bir mal.
Soran+1 yılbir öyle bir böyle. kafamı allak bullak ediyor
Soran+1 yılo zaman sende malsın
+1 yılBu ne saçma bir soru. Nerden bilelim kardeş. Ona bakılırsa benimde 1 yıllık sevgilim yarım saat sonra kutladı odun. Napıyım sevmiyo diye tribe mi gireyim şimdi. Doğum günü kutlamasından sevgi anlaşılmaz
00 Yorumla
+1 yılbelli de olmaz bir hatunla bir yerdeyken muhabbet arasında geçen bir konuşmadan dolayı aklına gelmişsindir.. ve atmıştır yani :) bencede illa o anı bekleyen biri 00:01 de atar :)
11 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
seçeneklerde "ne alaka" şıkkı da olmalı. çok kuruntu yapıyorsun işte günümüzde bu kadar basitleşti ilişkiler.
01 Yorumla
Soran+1 yılsorum neden 6 dk geç mesaj attı değiş gece mesaj atmış olması önemsediğini mi gösterir
+1 yılgün içinde unuturum diye atmıştır kesin :))
şaka şaka... :))
Seviyodur ya yoksa o saati denk getirmeye niye çalışsın ki... !!04 Yorumla
Soran+1 yılolabilir haklısın çok unutkan çünkü :)
- +1 yıl
unutkanlık varsa o zaman dediğim doğru çıkma olasılığı gerçekten çok yüksek :)))
Soran+1 yılöyle böyle değil hemde. zaten hatırlamış olması bile bir mucize bana kalırsa dert etmiyorum :)
- +1 yıl
neyse sen dert etmiyosan sıkıntı yok yani :))
+1 yılAnkette "seviyor" sonucu çıksa, sen çocuğa gidip, "KS'de sordum beni seviyormuşsun, hadi itiraf et" mi diyeceksin :):):) O değilde gecenin bir yarısı o çocuk seni nasıl düşünüyordu acaba, pek hayra alamet değil:)
10 Yorumla
+1 yılböyle saçma şeylerle ölçülmez sevgi. boş muhabbet üstüne kurulu bir ilişkin varsa, boş muhabbetleride sorun edersiniz. ŞEKİL A: Üstte görüldüğü gibi.
01 Yorumla
Soran+1 yılbir ilişkimiz yok. hatta kavgalıydık. gün içinde kutlasaydı da bu soruyu soracaktım ama o saatte kutlamış olmasına çok çok şaşırdım.
akrepppp uzak dur derim sevdiğini de biliyormuş kesin akrep gibi sokar ilerde senin canın yanar
01 Yorumla
Soran+1 yıldiyosun :/
+1 yılüzerinde çok düşünmemiş de olabilir. pek bel bağlama yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet olabilit haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yılAkrep burcu ve böylesini bulduysan kaçırma seviyo belli
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl itiraf ettiricem bilmiyorum ki
Bence sevmiyor bacım 00:01 de kutlamamış. Hey allahım yaa Soruya bak :D
12 Yorumla
Soran+1 yılsoruya baksaydın eğer sorunun o olmadığını görürdün. bir zeki sensin ya *
+1 yılSeviyor veya sevmiyor diyemeyiz ama onemsedigi kesin.
10 YorumlaSenin kafanı karıştıran ney anlamadm? Madem 6 dk geç attığına takmıyorsun neye takıyosun? Gece kutlar tabi normal olanda budur ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılgece kutlaması hayra alamet mi yoksa sıradan bir durum mu bunu soruyorum
Seni önemsiyor canım ama sevip sevmediğini bilemezsin hal ve tavır davranışlarına dikkat et zarf atıyo olabilir hemen kapılma
02 Yorumla
Soran+1 yılbiraz dengesiz. hali tavrı belli değil ki
+1 yılSeviyor deger veriyor 6 dk dan bisey olmazzz
Dogum gunun kutlu olsuuun :)💲👜👚👡👠💸🎁🎂🎀🎉🎊🎉🎊🎉🎊02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :) zaten mesele 6 dk geç atması değil gece o saatte mesaj atması
- +1 yıl
Deger veriyor istee ^^
ilk kutlayan kişi olmak için o saatte atmış mesajı.. onun telefonunun saati 12:01 falan olamazmı? tüm saatler senin telefonunun saatine göre olacak diye bir şey yok dimi?
01 Yorumla
Soran+1 yılgüncellemeyi okursan ne demek istediğimi anlarsın
yazıyı okuyunca sevdiğine karar verdim bide bu işler anlaşılır sende uyuyamadıysan bişeyler vardır
00 Yorumlaİyilik yaramıyor... Adam düşünmüş erkenden kutlamış işte mutlu olun azcık.
04 Yorumla
Soran+1 yılmutsuz olduğumu kim söylemiş
Soran+1 yılbu bana değer verdiğini mi gösterir diyorum
Hayır sevmiyor 00.06 ne ya? Seven insan 00.00da atar 00.06 ne? Daha fazla görüşme bence :d
01 Yorumla
Soran+1 yılgüncellemeyi okur musun
+1 yılYa varya sizin gibiler yüzünden kadın milletinden nefret ettim nasıl bir varlıksınız siz ya
15 Yorumla
Soran+1 yılne olmuş ne yapmışım
- +1 yıl
böyle birşey için bile sevgisinden şüphe ediyosun. sevgilini tanısam senden aytılması için elimden ne gelirse yapardım
Soran+1 yıldetayı ve güncellememi bir okursan neden sorduğumu anlarsın
- +1 yıl
Bu artık çok klişe bir olay zaten. Gece kutlamak neymiş ya illede 00,00 olunca kutlanacak. Ne alakası var sabah gidersin adam gibi kutlarsın diğeri bildiğin göz boyamak. Adam sevgilisinn karısının doğum gününü facebook tan kutluyo var mı böyle bir saçmalık yaa
Soran+1 yılben takılmam o olaya hiç de öyle bir çabam olmadı. ondan böyle bir çaba beklemezdim
6Dakika 360 saniye yani. Bu sürede ne yaptı çok merak ettim limdi. Alarm kurmuştur. Çalınca ertelemiş. 5Dk sonra tekrar çalmış ve kutlamıştır.
14 Yorumla
Soran+1 yılsoru neden 6 dk geç attı değil. gece mesaj atmış olması önemsediğine mi işaret
Soran+1 yılajandada vardır sanırım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen hergün "seni bana verene şükürler olsun" diyebileceğim kadını arıyorum... Böyle saçma sapan şeylere takılanlar aman uzak olsun😇
02 Yorumla
Soran+1 yılsoruyu okumaya üşenen adam kadını zor bulur
- +1 yıl
Okutacak kadın yok işte 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılabi ahalksajfjasfk şaka sandım yeminle kdsfjsdjflsdf sonra sizin yüzünüzden kezban diyolar bize de :D
01 Yorumla
Soran+1 yılkezbanlıkla ne alaka? soruyu algılamaya beynin yetmedi de ben mi kezban oldum
+1 yılankaralıdır belki :D 'seviyor mudur' dan daha mantıklı
01 Yorumla
Soran+1 yılhahah yok ankaralı değil karadenizli :)
Niye aklındaymış demekki atsam mı atmasam mı kararsız kalmış olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir haklısın
O nasıl bir incelik :) doğum gününü sormayan kütükler bile var
03 Yorumla
Soran+1 yıl3 senenin üstüne hatırlasın bir zahmet :) incedir o konularda :)
Soran+1 yıl:))
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıldoğum gününü 00.06 da kutlayan adam evet seni öenmseyen biri ama ne bilim seviyor mu yoksa takılmalık için mi seviyor onu bilemeyiz ki?
00 Yorumla uyumadan önce seni düşünmüş ya da genelde gündüz uyuduğu için vakit olmaz diye niyet edip öyle atmış;d
01 Yorumla
Soran+1 yılgündüz çalışıyor ya
Benim de doğum günümü 00:00 kutlamıştı gayet de sevmedi.. hiç alaka kurma böyle şeylerle. direkt hal ve hareketlerinden belli eder
01 Yorumla
Soran+1 yılbir anlasam böyle salakça şeyleri kovalamayacağım. akrep burcu çok sinir bozucu
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende sevdiğim hoşlandıgım kızın kini tamm 00:00 da kutladım yazdıgım mesaj diğerlerine kapak olunca kız benide kutlama yazısınıda sildi... dogum günün ktlu olsun yazmış sa sıradan.. sevmiyordur belkide kopyala yapıştır yazısı...
01 Yorumla
Soran+1 yılevet doğum günün kutlu olsun dedi sadece bir de sevimli sevimli whatsapp ikonlarıyla doldurmuş
00.00 da kutlaması gerekti olmamış bu :))) şaka yaptım 6 dk gecikme o süreyi beklediğini gösterir :)) uyuyakalmıştır garibim..
00 Yorumlasendne nefret ediyor bence o yüzden seni sıkmak için fazla ilgi gösterşyo ama sen anlamyonnn anlamıyonnnnn :DDDDD
00 YorumlaHayatta başka kafana takacak derdin olmaması ne güzel.
11 Yorumla
Soran+1 yılAslında var ama burada sorabileceğim soru bu
Hassas olan insan bu saate dikkat eder. Eğer etmişse seni sevmiştir hoşlanmıştır yoksa elalemin kızından ona ne? Yarın kutlarım der sallar.
00 Yorumla
+1 yılbirde pembe renkte sıçsın istersen? daha ne yapsın adam sevdiğini belli etmek için
03 Yorumla
Soran+1 yılmavi sıçsın :)
- +1 yıl
deli bunlar :D
Soran+1 yılhahahah :)
Önemsiyor seni önemsemese hiç uğraşmaz
Sevip sevmediğinide bilemeyiz müneccim değiliz kdjddj01 Yorumla
Soran+1 yılbende onu sormuştum aslında. teşekkür ederim :)
Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Sevıp sevmedıgını bılemem yalnız senı onemsedıgı bır gercek !!!
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım öyledir
@-Ares- te benimkisini 00.00 da kutlamıştı, tanrııım şimdi Sergen beni mi seviyor =//
02 Yorumla
+1 yılne kadar kaba bir davranış 00.01 de kutlamıydı bence sevmiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılsoruyu okumadan cevaplamak daha kaba bir davranışmış
Saçmalık. Kaç gram s. çtığını söylesrydin belki daha cok yardımcı olurdu.
03 Yorumla
Soran+1 yılimkanım olsa öğrenirdim çok psikopatımdır o konuda :)
Soran+1 yılsağol iyi dileklerin için :)
Sevmiyor ben 00:00 da kutlamistim 6 dkdir aklı nerde : )
03 Yorumla
Soran+1 yılben gündüze bile razıydım gece atması çok şaşırttı
Soran+1 yıldiyosun... dur gideyim hemen kavga edeyim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl00:02 de atmıştı bana böyle düşünürsek senden daha çok seviyor beni :D. d:D:D. d
01 Yorumla
Soran+1 yılne güzel Allah daha da arttırsın :)
Mesaj geç gelmiştir ben çok seviyorum mesela bazen özel günleri unutuyorum bu kızlar derdiniz bu olsunda daha kötüsü olmasın inşallah
02 Yorumla
Soran+1 yılsorun o değil. sevgili değiliz hatta kavgalıyız. uzun süredir çok mecbur kalmadıkça konuşmadık ama buna rağmen gece doğum günümü kutladı
keşke sizinkiler kondom kullansaymış ne hallere kaldık
10 Yorumla
+1 yıl00:01 demi kutlaması gerekiyordu. Kutlamış adamcağız. :)
00 YorumlaAkrep candır hacı abi adam tutkulu benim gibi de ayrıntıcı sevmiş adam koyver gitsin...
02 Yorumla
Soran+1 yıldiyosunnn :)
saatinde kutlayan seviyor demek değil asıl sevgi kalpte gizlidir ve umarım seviyordur..
06 Yorumla
Soran+1 yıl3 senedir ben anlayamadım bu adamı size soruyorum işte. hatırlamış olması bile bir mucize bana kalırsa
Soran+1 yıl3 senedir çıkmıyoruz sorun orda. 3 senedir kavga ediyoruz sadece
Soran+1 yılseviyorum galiba
+1 yılsevmiyor. ben sevdiğim kızın doğum gününü 00:00 da kutladım, hatta yılbaşında tam 00:00da bile mesaj attım. sonuç olarak yine yalnızım
01 YorumlaDeemekki unutmamıs demmekı beklemış 12den sonrayı bence sevıyor hıc kafanı yorma :)
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım :)
+1 yılsadece buna bakarak karar vermek doğru değil. sevmiyorda olabilir ki muhtemelen öyle
01 Yorumla
Soran+1 yılneden böyle düşündün biraz açıklar mısın
Hemcinsim olmamaliydin bu nasil bir mal sorudur, bence sana yazdigina dua et
01 Yorumla
Soran+1 yılalgında sorun mu var soruyu okumayı mı beceremedin?
Ben sevdiğim için 00:00 da atardım bilmiyorum bence biraz...
00 Yorumla- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat