Flörtüm beni fakültenin önünden almak istedi , ben kabul etmeyince soğuk davranmaya başladı. Nasıl durumu düzeltebilirim?

Şimdi fakültelerimiz karşılıklı. Daha tanışalı 2 gün oluyor. Hiç yüz yüze görüşmedik , instagramdan konuşuyoruz. Okulların kapanmasına az kaldı zaten bi kahve içelim instagramdan konuşmayı çok uzatmadan dedi.
Normalde bugün istemişti. Ben yarın buluşmaya ikna ettim. İkimizin dersi de aynı anda bitiyor neredeyse. Nerede buluşalım dedim. Sizin fakülteden alırım seni dedi ama hani hem daha yeni tanıştık, arkadaşlarıma da anlatmadım. Sevgili olup olmayacağımız da belirsiz.
Tüm sınıfın yarın bizi görmesine gerek yok yani. O yüzden daha arkadaşlarıma anlatmadım , ne olacağımız da belirsiz farklı bir yerde buluşalım dedim. Benden mi utanıyorsun dedi. Durumu açıkladım ama şimdi de soğuk yapıyor bana.
Ama sevgili olmak için de acele ediyor genel olarak her şeye acele ediyor. Ne yapayım sizce?
Flörtüm beni fakültenin önünden almak istedi , ben kabul etmeyince soğuk davranmaya başladı. Nasıl durumu düzeltebilirim?