Konu tamamen spordu meme karıştıran arkadaşlar için söylüyorum bu kısmı :)
Tatlıya bağlandı kıskanmış tontiğim :)
Bak şimdi o nolcak biliyormusun spor yapacak kas yapacak ondan sonra illaki bi şekilde karşına gelecek sana o vücudu sergilemeye çalışacak bak pazularıma bak göğüs yaptım baklava oldum falan ben şunu çok net biliyorum ki hiç bir kaslı kendinden başka kimseyi beğenmez onun aşık olduğu tek şey kendi vücududur bunu yüzlerce binlerce defa şahit oldum bırak gitsin zaten seni sevmez o
He kıskanma konusuna gelince ben benim kadınımın benden başkasına bakmasına izin vermem o kadar o benim bende onun olurum
Soru kalkmaz ancak şikayet olursa silinir
Yani biri gelse senin flortun olsun bu deseki benim önceki sevgilimin kalçası ve göğüsleri çok güzeldi diyip fotosunu gösterse ne düşünürsün soyliyim bu beni yedekte tutmuş dersin e çocuk haklı yani bence madem daha iyiydi neden burdasın toparlanacak bı durum muhabbet sana kalmış ama insanları birbaskasinin fiziki vs seyleriyle kıyaslamak kim olursa olsun doğru bişey değil sonuçta herkesin kafası çok rahat olamıyor böyle şeyler için , senin yerinde olsam özür dilerdim eğer biseyler düşünüyorsam onunla
Özür dilemedim. Ve dilemem bana güvenmeyen birinden. Sadece yanlış anladığını anlattım ama nafile. Sanki konu spor değilmiş gibi aşırı tepki verdi. Güven problemi var. Neyse konu kapandı zaten.
Çoğu erkek sevdiği veya hoşlandığı kadının kendisini başka erkeklerle kıyaslama yapmasını kaldıramaz. İnsan kırılır yani. Kusurabakma ama Çocuğun gururuyla oynamışsin oda kendine daha fazla zarar vermemek için konuşmayı kesmiş seninle. Bak şöyle düşün senin çok hoşlandığın bir çocuk başkasını göğüslerini veya poposunu veya belini sana atıp seninle kıyaslasa hoşuna gidermi? Bunu yapan biriyle konuşmaya devam edermisin?
Alakası yok. Kıyaslama yapılmadı. O 4 yıl sürer dedi. Ben de daha önceki konuşmayı hatırlayıp aaa böyle biri vardı birkaç ayda hallolmuş o kadar uzun sürmüyor dedim. Olay bu. Ve yeni konuştum sanıyor halen. Bana İnanmadı. Neyse bakalım olan oldu artık..
Kendini eksik hissetmiş olabilir..
Aklının hala eski sevgilinde olduğunu düşünmüş olabilir.
Çünkü hala eski sevgilinin resmini silmemiş arşivte tutmuşsun..
Onu beğenmediğini zannetmiş olabilir..
Gururlu çocukmuş.
Empati yap o sana eski sevgilisinin resmini gönderseydi sen ne düşünürdün..
Eski sevgili değil yaa.. Şu an konuşmadığım birinin spor vucuduydu.
Cevap
2Cevap
Talihsiz bir boş bulunma 🤣🤣🤣 bir erkeğe başka bir erkeğin iyi olan bir vücut bölgesinden bahset, bir de abart sana foto attığını söyle. Olmamış beybi. Tepki göstermesi çok normal bence, sadece engeli tercih etmeyebilirdi. Bana flörtüm bak benim spor yapan arkadaşım kalçasını attı kısa sürede yapmış bunu dese ben o adam hakkında nelerrrr düşünürüm neleeerrr🤣🤣
Kalçayla sırt arasında çok fark var 😂 kızma nedeni de şu an görüştüğümü sanması. Smse geçtik anlattım ama yok inanmadı. Demek ki güven problemi var bu da tuz biber oldu :)
Yanlış anlama cidden çocuk haklı. Başka birini ona övmüş gibi olmuşsun. Ayrıca kadının kalçası seksi erkeğin sırtı yapma cinsiyetler arası eşit sayılır bu durum 😅😅😅
Değil de neyse hem ona dil döktüm hem de size dil dökmiyim şimdi :) güvenmesi bana. Kendi bilir ne diyim..
Güvenmiyorsa zaten yürümezdi. Devam etse sürekli acaba diyecekti senin için. Böylesi hayırlı olmuş bence
Evet vardı gayet yerinde bir tepki elin kızı ona memelerini atsa estetik yaptırdım diye sende tepki vermemelisin madem normal bir durum
Çocuk senden hpşlanmış kıskanmış ama yapcak bişi yok
Bana bahane gibi geldi
Potansiyel aldatacak kişi gibisin :)
Hı hı evet böyle söylüyorum bahsediyorum aldatıcamı :)
Gerçekten öyle sen daha iyisini buldukça değiştirirsin böyle bir izlenimin var gözün durmadığına işaret detay :D
Detay bilmeden ne güzel sallıyorsunuz yaa 😂 memleket Müge anlı izleye izleye yargı dağıtır olmuş.
Müge anlıyla alakası neyse kendi kafasına göre laf sokacağını sanıyor :D Sensin şamps
Kompleks yapmış ergen 😂😂😂
Yav güle güle Yazaydın keşke dengesiz
Çocuk haklı sen canımsın
İyi de ben arzulu bi şekilde söylemedim ki. Spordu mevzu.
Olsun fark etmiyor yalnış bu yaptığın
kıskanmıştır
Kıskanınca bitirir mi insan. Ne biliyim bahane gibi sanki
salla gitsin
Sacmalamış iyice
Yoktu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?