Çok rüyama da girmiyor
Saçma sapan neyse sinirlerim bozuluyor ama böyle de
Arkadaşlar merhaba öncelikle 29 yaşındayım. Evli ve bir çocuk annesiyim. Tabi beni yargılayacaksiniz eleştirilere açığım ama hakaret olmadığı sürece. Benim böyle dusunmemin sebebi hatta uyuyamıyorum artık. Geceleri rüyamda belki düşündüğüm için olabilir. Kenddi kendime gelin güvey olmuşta olabilirim. Ama cidden sürekli göz göze geliyoruz. Baktığını hissettiğim için bende bunu hissediyorum. Hergun saçmalama diyorum. Ama bunu hissetmek bile beni çok mutlu ediyor. Her gün cıvıl cıvılım. Hasta olmaktan da korkuyorum. Bir de o evli yani saçmalama diyorum ya öyle şey mi olur. Başına gelen var mı bilmiyorum ama durum bundan ibaret içimi dökmek istedim.
Merhaba, sorundaki samımiyeti gördüğüm için yazmak istedim. Eşinle aranızda sorunlar mı var? Neden böyle düşünceler zihnine girdi? Seni buna iten sebepler nelerdi
Bunun sebeplerine uzun uzadıya bakmak lazım. Gecici bir heves mii yoksa farklı bir şey mi? Diyelim çocukta da karşılık buldu duyguların, o zaman ne olacak?
Cevap
12Cevap
Duygusal anlamda da olsa aldatmadır bu, kendini frenlemeni öneriyorum. Yanlış bir karar alıp sonrasında pişman olma ihtimalin yüksek.
Dusunmek suc değildir ama
Aldatmak olabilir ama senin düşündüğünü belki o düşünmüyor
o evli ama sende evlisin. Aslında baktığında şartlarda eşit. Benim başıma geldi. Uzun uzun tüm detayları ile anlatabilirim vaktin varsa ulaş bana
Yanlış kararlar alma kendini dizginle şeytana uyma derim sonuçta bir yuvan var
ilgisizlik ve kadinlgini hissedememen. bu tur duygulari kafanda yogunlastirmana sebep olmustur
Empati kur. Kocan bunu yapsa ne hissederdin?
Ee o zaman?
Dusunnek dinde bile suc degilken yani baska bisey demiyorum
varya cok atessin yakarsin
Yakarım ulen 😂😂
onda suphe yok
yakisikli mi ondan mi istedin
Yo çok çirkin 😂😂😂
cok z illi sin yaa
Aynı şeyi kocan yapsaydı ne hissederdin..
Nasıl huzur buluyorsan onu yaşa...
iç hasretler
Oda senden hoşlanıyor.
Evet.
Dusunmenin neresi suc acaba
Ozmn düşündüğün şahıs ile evlilik kurulmalı.
Sonradan dusunebilirsin aklina girebilir
E yanii
Sonucu merak ettim
Anlıyorum seni eşinden istediğin ilgi ve sevgiyi bulamayınca bazen bir bakış bile etkiliyor ama senin hissettiklerin sadece heves kalıcı bir şey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?