• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Evliyken başkasını hayal etmek ihanet midir?

PiLLy_BheBek
PiLLy_BheBek Takip Et
FenomenMaster Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1029
Yapay Zekaya Sor
Bir başkasını hayal etmek/düşünmek, aldatmak için yeterli mi?
Aldatma Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
39 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Tabii ki de sayılır sonuçta aldatmak akılda başlayan bir olay ayrıca bu sadece kişinin karşıdaki kişiye saygısızlık etmesi değildir kişi eğer mesela hani normalde birisiyle birliktesin değil mi ama başkasını düşünüyorsun bir kere kendi kendine hakaret ediyorsun yanında olduğunu aldattığın kişiyi hakaret ediyorsun hiçe sayıyorsun daha sonra mesela aslında aklında düşündüğün kişiyi bile hiçe sayıyorsun kötü bir şey yani tabii ki de aldatmak aslında sen bir kişi değil üç kişiyi birden aldatıyorsun zevk diye bir şey olmaz ki ilişkinin hiçbir heyecanı olmaz ne kadar güzel ilerlerse ilerlesin karşıdaki kişi ne kadar iyi varlıklı İyi bir hayat vaad ederse etsin sevmiyorsan aşk bittiyse yavaş yavaş gözlerin dışarı kaymaya başladıysa ayrılmak en mantıklısı sevgi bitince olmuyor

5
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Alemhoda
    Alemhoda Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Bence degildir.6 yıllık evliyim 7 senem icindeyim ve bu olay bi kac kere başıma geldi. hatta böyle bir soruda paylaştım. Hic eşimi aldatmak aklımdan gecmedi ama ınsan ıster istemez başkasını düşünebiliyor. Olayımı anlatım. Universite ögrencisiyim iki sene oldu taşınalı yan komşum sürekli bakyor evli degl bekar. Eczanede calışyor iş yeride evime yakın. okuldan sonra eşimle dışarı cıktıgmız an peşimizden geliyor arabayı yavaştan baka baka peşimizde dolaşyor. Eve gelirken okula giderken sürekli eczane kapısına cıkar bakar. Bakıyor diye bebegimi bile dişarda oynatamıyorum. Ama ınsan oglu işte iki bir bucuk seneden sonra bende gördükce düşünyorum elindeki bi şey degil ki. Görünmemeye calışyorsun ama allahin verdigi gün karşılaşyorsun. Ama asla ve asla ihanet düşünmedim ve yapmam. Ama neyse kim ne istiyorsa oyle anlayacak zaten. Ben düşünyorum. her gördügümde hatta yüzüm kızariyor eve gelince sürekli aklımda oluyor. Bazende diyorum evli degilsem bakmazdı bile sapıklık amacta bakyor diye icimdeki fırtınayı yatıştıryom

6
    0 Yorumla
  • suumisali_
    suumisali_ Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Bunu sadece erkekler yapmıyor, maalesef düşüncelere engel olmak pek mümkün değil. Davranışlara engel olmak mümkün olsa da, düşüncelere dur diyebilmek mümkün değil.
    Eylemsel bir tepkime olmadığı sürece ihanet sayılmaz.
    Hatta p*rno izlemeyi bile ihanet olarak görenler var, ben bu durumu da ihanet olarak görmüyorum

5
    0 Yorumla
  • QueenOfTheFate
    QueenOfTheFate Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Aklına birinin düşmesi veya birinin dikkatini çekmiş olduğunu fark edip bunu düşünmen aldatma değil ancak başkasını, kafanın içinde partnerin yerine koymak biraz aldatmış olmak oluyor.

4
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

117

Cevap

211

Cevap

• Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.

duygusal anlamda ihanet sayılır bence. Böyle bir şey ayrıca yaralayıcı. Hani başkasını hayal ettiğinden bi şekilde haberin olursa, bilmiyorum ya, gerçekten üzücü.

8
    0 Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Evliyken başkasını düşünmek ve onunla olma arzusu içine girmek ama bunu sadece hayalde yaşamak aldatma lugatına düşünce aldatması olarak girer.

5
    6 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Yakalanma şansı sıfır 😄

• IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

Sıfırın altında 🤣🤣

• PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Beynine çip koyacagim Aliii😂

• IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

Elon musktan ödünç al bir tane nörolink yap beni linkime tıkla beynime gir 🤣

• PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Hitit duası: Tanrım değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için cesaret, değiştiremeyeceğim şeyleri kabullenmek için sabır, aradaki farkı anlamak için ise akıl ver

• IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

Hititler iyi dua ediyorlar 🤭

• _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı.

İhanet tabiki.. Hayatımdaki erkek her şeyiyle bende olmalı. Böyle bir şey mümkün olmayacağı için sap sap devam..

3
    0 Yorumla
  • Şiirselbiri
    Şiirselbiri Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 25
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Evliyken bi başkası ile evlenilir mi diye sorulmadığı kaldı zaten.

3
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.

Selam gadası 🙃

İlla ki ihanet olarak kabul edilir.

1
    0 Yorumla
  • _AsabiHatun__
    _AsabiHatun__ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 109
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Aldatmak sadece yatmak ile olmuyor. Bir kişiye odaklanmak, düşünmek varken neden bin kişiyi hayal edelim? Hayal eden neler yapmaz ki? Karakter yoksunları ancak böyle yapar. Hayal eden gider aldatır da, çünkü böyle kişileri durduramazsın bile. Kafaya takan insanlar bile var günümüzde. Karakteri olan bir kişiyi hayal eder, düşünür ve sadece ona odaklanır. İnsan olan bunu yapar.

3
    0 Yorumla
  • whitecruz1000
    whitecruz1000 Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 37%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.

İnsanlar kendilerini aldatırlar önce.. Ve bunu hepimiz yapıyoruz. Aldatmanın dozunu düşünmek sanırım kendimizi diğerlerine göre daha masum hissetmemize yardımcı oluyor. Ya da bazı şeyleri hatırlamıyor gibi yapmak mesela... Mesela sadece birileri ile bakışan birisi kendisini birileri ile flört edene göre daha masum sanıyor. Birileri ile flört eden ise kendini biri ile ilişki yaşayandan daha masum sanıyor. Biri ile ilişki yaşayan ise birden fazla kişiyle takılan kişiden daha masum görüyor kendini.. Garip ama hepsi de aslında aldatmak.. Ve herkes aldatır kendini... Kendinden daha fazla kimseyi aldatamaz kimse. Sonuç olarak birilerini düşünmek de önce kendini aldatmaktır bence.. Çünkü bunu dürüstçe söyleyemiyorsun karşında ki kişiye.

3
    0 Yorumla
  • ϻerii_
    ϻerii_ Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

İhanet bir yana dursun çok mide bulandırıcı bi şey. Yanında başkasının kokusu varken başkasını düşünmek çok berbat bir durum. Başkasını düşüneceksin madem neden evleniyorsun, amac ne yani. Sırf evlenmek için evlendiklerini düşünüyorum ben böyle insanların. Aynı zamanda karakterleri de bozuk.

5
    0 Yorumla
  • BaliketliBalikesirli
    BaliketliBalikesirli Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 93%
    +1 yıl

Hayatım boyunca 4-5 kez birisine karşı bir şeyler hissettiğim zamanlar oldu ve bu anlarda eski sevgililerim olsun ya da başka bir erkek aklıma hiç gelmedi, ucundan dahi geçmedi. Sadece aklından geçirmek fiziksel olarak bir ihanet söz konusu olmasa gerek ama bu insanı fiziksel ihanete bile götürebilir.

4
    0 Yorumla
  • Çilek_22
    Çilek_22 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 78%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Kimi hayal ettiğine göre durum değişebilir..
    Mesela ünlü bir ismi beğeniyor ve hayal kuruyorsa bu zararsız ulaşılamayacak pembe bir hayaldir..
    Fakat kişi kendi veya eşinin yakın çevresinden sürekli görüşüp konuştuğu birini hayal ediyorsa bu kişi tehlikeli sularda yüzüyor demektir.. zihnni ihanete açmış demektir.. eninde sonunda bu hayali gerçekleştirecektir.

2
    5 Yorumla
    • mertburak01
      mertburak01
      +1 yıl

Yok öyle bir şey yaaaa, ünlü bir ismi beğenip hayal kurmasını olabilir buluyorsunuz ha🤔🤔eşiyle ten tene yaşıyor iken, zihninde bilinç altında ünlüyle sevişecek, hatta çok zevke gelip şehvete kapılıp, kurgu birden dışa yansıyıp, harikasınnn tom, muhteşemsin falanda diyebilir dimi😛😊

Yorumla
    • Çilek_22
      Çilek_22
      +1 yıl

Buda bir çeşit fantezidir..
      Aradaki
      Şehveti artırmak için anlık bir durum
      İhanete girmez..
      Fakat gece değilde gündüz işte çalışırken bile hayal kuruyorsa o zaman tehlikelidir..

Yorumla
    • mertburak01
      mertburak01
      +1 yıl

Fanteziler yeniliklikler renk katıcı illaki, hazzı artırmak için değişken şeyler katılıyor içine okey ona, zihinde olacağına, kartları açık oynasalar daha yarar saglamaz mı, sonuçta yatak odası dışına normal kimlik bırakılır, içeriye en uygun bir kimlik altında soyunulur sevişilir, falanlar filanlar olur😊

Yorumla
    • Çilek_22
      Çilek_22
      +1 yıl

Kartları kapalı oynamak zaten işin tadı tuzu biberi asıl..
      Kartları açık oynamaya kalksalar iki tarafta bunu asls kabul etmez.. işin tadı tuzu kaçar bence.. oyunu kuralına göre oynamak bazen açık oynamaktan çok daha fazla işe yarar..

Yorumla
    • mertburak01
      mertburak01
      +1 yıl

Son cümlen bayagı iyi geçerliymiş bak, katılıyorum👏👏biberlere tuzlara gelecek olursak, kimisi üstüne serper gibi yapar, katmak için katar ve psikolojikmen tatmin, kimisi özenle döşer üstüne ve avcarlar hatta😊yani tatlar tuzlar değişken damak tadına göre, damaklar uyuşuyorsa her türlü bir şekilde o lezzeti yakalarlar.

Yorumla
  • jean007
    jean007 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 91%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.

hanımefendi akıllara her şey gelir bu suç değildir aklımıza gelenler hakkında suçlu sayılmayız ama bu hayaller evlilik ilişkinizi veya eşinizi aksatıyor artık devamlı onu kuruyorsanız evet bu bir ihanet sayılır hayallerin bile yeri ve zamanı vardır gelir geçer ama asla sürmez

1
    0 Yorumla
  • delidolu3400
    delidolu3400 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 82%
    +1 yıl

Mk bu soruyu soran erkek olsa kadınlar topa tutar di yorumlara bakıyorum ne kadar da nazik kibar olan lar var halal olsun dayı oğlu sizlere valla soruya gelecek olursa nasıl ki birini sevmek ihanet se birinden hoşlanmak ihanet ise bu da ayın b. k bir insan ne diye başka birini hayal eder o kişiyi sevdiği için ulan o zaman niye evlendin hadi evlendin geçmişe sünger çekmeyi bileceksiniz bilmiyorsanız da her haltı anlatmayacak siniz nokta.

2
    0 Yorumla
  • Haticegörenn
    Haticegörenn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 79%
    +1 yıl

yeterli bu aldatmaktır bunu normal kabul etmemek lazım aldatma potaniyeli olan bi insan henüz aldatmamışsa bu aldatmayacağı veya belirli koşullar sağlanırsa aldatamayacağı anlamına gelmez başkasını düşünen bir kadın belirli koşullar sağlanırsa başkasına karşı kendini serbest bırakır zevklerine yenik düşer

2
    0 Yorumla
  • MassacreTerrible
    MassacreTerrible Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 46%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Kafasındaki düşünceyi uygulamaya koymadıktan sonra ihanet sayılmaz ama hoş bir durum değil insan eşi varken aklında o olmalıdır başkasını düşünüyorsa bu ilişkinin su alacak kadar çatlak olduğu olduğunu gösterir ve buda eşine olan sevgisin de his kaybına yol açar duygusal düşünen kadında bunu fark eder

1
    0 Yorumla
  • srtcbrk
    srtcbrk Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

degildir ve gunah da degildir...
    peygamberimize evliler bunu cok sormus ve cevab ;
    "elbette ki evliyken bi baskasini severbikir hoslanabilirsiniz... bu ayip da degil gunah da degildir... lakin bunun icin 1 adim atmaniz felaketiniz olur "
    buyurmustur...

1
    0 Yorumla
  • Ersinlivaneli
    Ersinlivaneli Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 71%
    +1 yıl

Düşünmek ihanet olsa hiç ihanet etmeyen kalmazdı illa beğenilen biri olur düşünce olarak... onunla iliski yasamak isteği düşüncesi olmasa bile bi begeni hoşlanma vardır...özellikle kadinlarda böyle... erkekler belki direk iliski hayal eder... bence hayallerden sorumlu değiliz...

1
    0 Yorumla
  • Blondesmann
    Blondesmann Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    +1 yıl

İhanetin ete kemiğe bürünmüş halidir bence. Aklında biri varken bir ömür yan yana olacağın insana saygısızlıktır. Hiç kimse hak etmez, düşmandan uzak.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Tam olarak ihanet olmuyor çünkü harekete geçilmemiş. Fakat benim lügatım da aşk anlamında hayatında biri varsa başka biri ancak senin arkadaşın olabilir. İş arkadaşın ise onunla ilgili duygularını eve taşımazsın, işte bırakırsın. Eve geldiğinde kendinle, çocuklarınızla ve eşinizle ilgilenilir.

2
    0 Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.

Yani ihanet ilk akılda başlar.

15
    0 Yorumla
  • AFTERHARDİNAFTER
    AFTERHARDİNAFTER Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 63%
    +1 yıl

Ben sadece eşimi hayal ediyorum. Özledim ama ya. 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

1
    5 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Uzakta mi nerde ki🙁

Yorumla
    • AFTERHARDİNAFTER
      AFTERHARDİNAFTER
      +1 yıl

Ayrılmak zorunda kaldık. Ama. kalbim. aciyor. çok. Ellerim çok titriyor artık. Kötüyüm. Onsuz nnefes alamiyorm ki. 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Umarım bir çözüm bulursunuz en kısa sürede, üzüldüm..

Yorumla
    • AFTERHARDİNAFTER
      AFTERHARDİNAFTER
      +1 yıl

Nolur dua et hep. 🤧🤧🤧🤧🤧🤕🤕🤕🤕🤕🤕🥺🥺🥺🥺🥺🥺

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Tamam edecem söz

Yorumla
  • Zirve43
    Zirve43 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 60%
    +1 yıl

Eğer eşiniz sağlıklı ve görevlerini yerine getiren biriyse başkasını hayal etmek ihanettir. Sağlıklı ama isteksiz, mazeret makinasına dönüşmüş üşengeç zevksiz Bi yaratık olduysa artık hayal etmek yetmez, o hayalleri gerçekleştirmek bile haktır bence😘

0
    0 Yorumla
  • Hhhppp
    Hhhppp Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 76%
    +1 yıl

İşte bu net bitti aldattı ! Bunu bana lisede bir öğretmenim söylemişti “Aldatma bacak arasında başlamaz, aldatma düşüncede başlar” demişti o zamanlar tabi liseli aşık dolaşıyorum koridorlarda heey gisi hey 😅

1
    0 Yorumla
  • delirmedimhala
    delirmedimhala Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır değildir. Ben evlendiğim zaman ( Allah nasip, kısmet eder de beni bu halimle kabul edecek aklı evvel bulursam ) her gece yatağa yattığımda Hagi'nin monacoya attığı golü düşüneceğim. Bunun ihanet olacağını pek sanmıyorum.

1
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı.

İhanettir diyenler şöyle kenara ayrilsinlar.. Onlarin kulağına bişey söyleyeceğim.

1
    4 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Merak ettim bana da söyle

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

Onlara hiç katılmadığımı..

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Bende

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

😊💐

Yorumla
  • PoleStar5
    PoleStar5 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı.

Ben zarar gördüğüm kişileri dağa çıkarıp ağacın dalına asmak istiyorum.
    Gelen giden yırtıcılar her yerini kemirsin diye.
    O kadar kinleniyorum yani.
    Ama bir muddet sonra unutup gidiyorum.
    Böyle düşunmem TCK'ya göre bu suç değil.

1
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

27 yasinda evlenmiş biri olarak önermiyorum çok erken bence kendinizi bulmalısınız , en azından bir kaç sene daha bekleyin. Evlilik. maddi. manevi ağır bir sorumluluk. Belli. bir. olgunluk. seviyesi gerektirir. Sonrasindan pişmanlık getirebilir..

4
    2 Yorumla
    • Rose83
      Rose83
      +1 yıl

Yanlış yere yanlış yorum yazdım 😛🤭

Yorumla
    • mir-svoboda
      mir-svoboda
      +1 yıl

Sen içini dökmek istiyormuşsun önemli olan o nereye döktüğünün bir önemi yok

Yorumla
  • Bir-Piremses
    Bir-Piremses Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

İhanetin ne çok türü var 😂😂 bence hepimiz kabul etmeliyiz ki kimse %100 sadık değil. Yakışıklı ya da güzel birini görünce sevgilisi olanda olmayanda, evli olanda bakıyor.

2
    0 Yorumla
  • ysm44
    ysm44 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 90%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.

Bırak başkasını hayal etmeyi yolda geçse bir erkek ona ihanet ettiğimi sanıyordum yok öyle değil iş o bana aitken gelirken ya da gelene kadar neler yapmış çok utandım kendimden

2
    0 Yorumla
  • SonModelUye
    SonModelUye Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 34%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

bir kişiye aitken başkasını düşünmek veya hayal etmek bu onu aldatmak değil kendini aldatmaktır.. bence hayalden önce hayatındaki kişiyi bırak ve hayallerine kaldıgın yerden devam et derler adama.

2
    0 Yorumla
  • sedatgöktaş
    sedatgöktaş Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

kimse kimsenin hayalini elinden alamaz ama hayal gerçeğe dönüşür ve sürekli o kişiyi arzular isen arzuladığın şey için onu ele geçirmek için her şeyi yapar insan

1
    0 Yorumla
  • knnLion
    knnLion Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Her şeyi aldatmak saymak bence mantıksız. Düşünülebilir ki eşin de ara ara ister istemez düşünüyordur. Önemli olan yanındakine saygı duymak ve gizli saklı bir işe girişmek diyebilirim. İnsan bünyesi tek kişiye bağlı değildir sadece bağlı kalmaya çalışır.

1
    0 Yorumla
  • MrNobody1234567890
    MrNobody1234567890 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 55
    +1 yıl

ihanet sayılmaz.
    ihanet olması için bunu yapmak gerekir.
    başkasını düşünmek ve hayal etmek ihanet etmeyi tetikler sadece.
    hem hayal etmek, düşünmek normal bir şeydir. ne olduğu önemli değil önemli olan onu takıntı haline getirmemek o zaman bu normal bir durum olmaz.

1
    0 Yorumla
  • Perikızı__
    Perikızı__ Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Eşin bilmiyorsa ve sadece hayallerinde kalmışsa değildir

4
    0 Yorumla
  • Happy_Moons
    Happy_Moons Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

bence evet.. bi sekilde araya baskasini sokuyorsun, ihanete girer bana gore. demek ki akli baskalarinda hep

2
    0 Yorumla
  • Nessssrincimmmm
    Nessssrincimmmm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 65%
    +1 yıl

Bence hayal etmesi ihanet sayılmaz ama bu durum partnerinizi üzer. Eğer gerçekten hayali bırakıp icraat'e geçtiyse ihanet etmiş olur.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Düşüncelerimizi bari rahat bıraksınlar yaa. Tabii ki hayırrrr

7
    5 Yorumla
    • tab11
      tab11
      +1 yıl

Like

Yorumla
    • Alemhoda
      Alemhoda
      +1 yıl

Ne zmn bu cv gelir diye bakınyordum. bende istem dışı düşünyorum bence ihanet olmaz ya. Kalkıp onunla her fantezi her şeyi düşünmiyorsan ihanet sayılmaz.

Yorumla
    • Kenan3529
      Kenan3529
      +1 yıl

Aradığım cevap

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Alemhoda bazen istemsizce ilişki sırasında bile başka birini başka zaman ve mekanı hayal edebiliyoruz. Zihnin sınırı yok orada her şey serbest ve ben orada olmayı seviyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Kenan3529 akkın yolu bir😉

Yorumla
  • zalimsinhayat91
    zalimsinhayat91 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

bu sadece evliyken eşiniz için geçerli bir durum değildir sevgiliniz sözlünüz nişanlınız varsa onun için de geçerlidir evet aldatmaya girer

2
    0 Yorumla
  • Akrep-Bir_Adam
    Akrep-Bir_Adam Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.

Sadece evli iken değil bence Flört veya sevgili dönemin de bile başka birini düşünmek bile ihanete girer.

2
    0 Yorumla
  • gizli_hazine
    gizli_hazine Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

bence ihanettir madem neden evlendin git hayalindekiyle evlen ya oda hayalinde başkasını düşünürse diye dusun bakalım için rahat edermi

2
    0 Yorumla
  • HesapsızHayat
    HesapsızHayat Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 90%
    +1 yıl

Beyin aldatması midemi bulandırıyor resmen üstelik evli birinin başka birini hayal etmesi kadar iğrenç bir durum yok.

2
    0 Yorumla
  • La-vita-è-amore
    La-vita-è-amore Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Hayır.

Düşünce yüzünden ihanet olmaz. Ancak bu tür düşünceler tehlikelidir. Ve kişiyi reelde düşüne düşüne o yere götürür...

2
    0 Yorumla
  • romantikseraeri
    romantikseraeri Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.

Bunu hemen hemen cogu kişi yaparama kimse söylemez belli etmez insanın hayal dünyalarıneler var bi görülse şokolunur eminim

1
    0 Yorumla
  • Kafkarsya
    Kafkarsya Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 85%
    +1 yıl

Eğer sadece hayalde kalıyorsa ve eşine ilgisiz davranmıyorsa kişi ihanet değildir, aksi söz konusu olursa ihanettir.

1
    0 Yorumla
  • inadınasevv
    inadınasevv Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Bedeni benle olsa nolur ruhu başkasıylayken
    Bedeni uzak ama ruhu benle yaşamak için bi sebep bile sayılır
    O yüzden önce kalbi önemli olan

1
    1 Yorumla
    • inadınasevv
      inadınasevv
      +1 yıl

Duygusala bağladık cevap veremedim ihanettir 😅

Yorumla
  • Eskişehir_Beyefedisi
    Eskişehir_Beyefedisi Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Evet bana göre öyle ama bazen evlilikler içinden çıkılmaz haller aliyor kavgalar dövüşler artiyor bu saatten sonra bana göre aldatma değildir bu

1
    0 Yorumla
  • dely1man
    dely1man Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 56%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Bence evet ihanettir asıl olan niyettir zaten niyet bozulduğu zaman ruhen ve fiziki olarak zaten gerçekleşir

1
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.

Hislere ve dşüncelere çok zaman engel olunamıyor. Şahsi kanaatim eyleme geçmeyen hiç bir şey suç değildir.

1
    0 Yorumla
  • ErtugrulKARTAL1903
    ErtugrulKARTAL1903 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 68%
    +1 yıl

Yakında erkek veya kadın ismi söylemek bile ihanet mi diye soracaksınız. Ne alaka aldatmak veya ihanet ile ilgili bu konu.

1
    0 Yorumla
  • GOKHANoturumactı
    GOKHANoturumactı Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.

Tabı kı. Aklı başkasında daha ne olsun. Bu resmen aldatmak , aldatmak sadece başka kişiyle cinsel ilişkiye girmek degıl kı.

1
    0 Yorumla
  • єчєσfthєdrαgσn
    єчєσfthєdrαgσn Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl

Ben flört bile bulsam sadece onu hayal etmeye başlıuorum. Eşim olsa sanırım gözüm kör olur kalbim onun için atardı.

1
    0 Yorumla
  • KaRa-YaZı
    KaRa-YaZı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 89%
    +1 yıl

evet ederiz.. ama bu sadece hayal anı ve anlıktır.. evli değilim ama birini çok sever ken birini arzuladım yani ünlü biriydi

1
    1 Yorumla
    • KaRa-YaZı
      KaRa-YaZı
      +1 yıl

Hayırlı kandiller..

Yorumla
  • wertz7
    wertz7 Takip Et
    Yoda Yaş: 58 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı.

''insan sahip olduklarının nankörü, sahip olmak istediklerinin kölesi, sahip olamadıklarının delisidir...''

1
    0 Yorumla
  • saturnusss
    saturnusss Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

evet. Sen birini seviyosan aklina baska birileri gelmemeli bence

2
    0 Yorumla
  • karakartal-1903
    karakartal-1903 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Evliliğinde mutsuzsan başka birileri düşünülüyor ne yazıkki. tabi nasıl düşünüldüğüde önemli

2
    8 Yorumla
    • gamsızhayattt00
      gamsızhayattt00
      +1 yıl

Aynenn

Yorumla
    • karakartal-1903
      karakartal-1903
      +1 yıl

Çok körü bi durum ama yapıcak bişey yok. bende düşünmüyo değilim:(

Yorumla
    • gamsızhayattt00
      gamsızhayattt00
      +1 yıl

Valla bende

Yorumla
    • karakartal-1903
      karakartal-1903
      +1 yıl

Tanıdık birini i düşünüyorsun peki? ve nasıl düşünüyorsun

Yorumla
    • karakartal-1903
      karakartal-1903
      +1 yıl

Gamsız hayat sana bu soruyu özelden sormak isterdim ama mesaj atmaya puanım yetersizmiş:)

Yorumla
    • gamsızhayattt00
      gamsızhayattt00
      +1 yıl

Yapck bsy yok🙂

Yorumla
    • karakartal-1903
      karakartal-1903
      +1 yıl

Kimi düşündüğünü söylemedin:)

Yorumla
    • karakartal-1903
      karakartal-1903
      +1 yıl

Gamsızhayatt nerelerdesin?:(

Yorumla
  • gökyüzününbekçisi
    gökyüzününbekçisi Takip Et
    Bilge Yaş: 104 , eic 100%
    +1 yıl

Her eylem once hayalle baslar. Zihnine girdiyse gerisinin onemi yok.

2
    0 Yorumla
  • hhangoverr
    hhangoverr Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Evet bunu anlattık biz bunu tavayla tencereyle anlattık biz bunu telefonla anlattık

3
    0 Yorumla
  • ufukhggg
    ufukhggg Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 88%
    +1 yıl

Ne ihaneti yaw kim sevişirken sevistiği kişiyi düşünüyor sanki

1
    0 Yorumla
  • İlhann06
    İlhann06 Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Evliyken etkilendiği ya da hayal etmeyen çok çok az insan vardır bence

1
    0 Yorumla
  • Blackİnstinct
    Blackİnstinct Takip Et
    Bilge Yaş: 45 , eic 98%
    +1 yıl

Fazla üfürmeye gerek yok bunu düşünmeyen yoktur belki olaması gerken budur

1
    0 Yorumla
  • KaptanMagaralı
    KaptanMagaralı Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.

Aklında ve gönlünde baskası varsa baska biriyle evlenmek önce kendine ihanettir
    Gönül kimi severse o gönül ona ait kalır

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (268)
Devamını Gör(313)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evliyken başkasını hayal etmek ihanet midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evliyken başka birini düşünmek aldatmaya girer mi? 77 cevap verildi
Evliyken başkasına bakmak aldatmaya girer mi? 37 cevap verildi
Evliyken başka biriyle dertleşmek aldatmak sayılır mı? 32 cevap verildi
Evliyken başka evli biriyle duygusal ve görüntülü ilişki yaşamak sizce aldatma mı? 4 cevap verildi
Sevgiliyle evlilik hayali kurmak saçma mı? 15 cevap verildi
Evliyken başkasını beğenmek ihanet midir? 19 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Konuşmadan önce düşünür müsünüz?
  • Saçlarınızın modelini ne sıklıkla değiştiriyorsunuz?
  • Sert müzikleri sever misin?
  • Saçlarınızı ne sıklıkla kestiriyorsunuz?
  • Dünya Kupası 2026 Türkiye grup maç saatleri size uygun mu, canlı izleyecek misiniz?
  • Regl oldum karnıma ara ara sancı giriyor, bana gecmiş olsun demek ister misiniz?
  • Buradan mesajlaşmaktan en keyif aldığınız arkadaşınız kim?
  • Gece saatlerinde tost yer misiniz?
  • Sevgilinizin karşı cinsten kankası olabilir mi?
  • Gece aldığınız kararlar sağlıklı oluyor mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨