AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
211Cevap
Hamilelikte kadınların hormonları tavan olacağı için her şey olabilir mazur görmek lazım 😁
Aldatma sayılmaz buna engel olunamaz bence yine de sadık kalmalı eşler birbirine
Hayır tabiki de değil ama bu işlerde hayal etmek ya da düşünmekle başlıyor
Normalde olmaması gereken bir durum ancak 1 kez bile olsa hayal etmeyen yoktur bence.
Hayal etmek neysede hızlı dıye kız benim adımı bağırmış adam şok 😏😏
Hayır değil. Roleplaying zaten bunun üzerine kurulu. Kimi hayal ediyorsun eski sevgilini mi
Hayalde yaşanıyor ise bence değil
Hayaller gerçeye dökülüyor ise evet ihanet
Sami Yusuf eşiyle tanıştığında seninle tanışınca bütün kadınların cenaze namazını kıldım demişti 🖤
Bir kez denemek istedim, ereksiyonu kaybettim. Bir daha denemem. Kesinlikle ihanettir.
Şimdi evlenmeden önce cinsel hayatı çok güzel ise evlenince performansı çok kötü birine denk gelince kadının aklına gelir diye düşünüyorum çünkü her kadın kadınlığını hisseden adamı ister
Evet sayılır. Kimse eşinin başkasını düşünmesini istemez herhalde
Değildir bence... hayal kurmanın ne sınırı nede cezası olur...
Karaktersizligın ta kendisidir
Ihanetin ta kendjsj
Ihanet değil ama sevgisizlik ve saygısızlık ve ona haksızlıktır
Herşeyden önce hayatındaki kişiye saygısızlıktir sonra aldatma elbette hayal de olsa
İhanettir. Aksini söyleyen bu duyguyu yaşamalı bence.
Aynen
Karşıdakine ihanet olarak düşünüyorum ben. Bir başkası varsa aklında ayrılıp aklında ki ile kalsın.
Hayal etmek mesele değil , önemli olan o hayali gerçekleştirmemek.
mac seyretmeyi hayal ediyorsa normal :)
bunu hemen her erkek yapar zaten
Bence değildir kimse kendini aklaması hayal ettirene de bakmak lazım benim düşünceme göre.
Evet, insan evleneceği insanı her zaman çok iyi seçmelidir. Hikayenin sonu iyi bitmez yoksa..
İnsanın senin gibi güzel bir eşi olsa başkasını hayal etmez gönlü güzel
Sanmıyorum onun ismini sevinirken söylerse çok kötü oluro ayrı 🙂
Sevişirken
yıne can alıcı soru ama zaten haz alamazsın oyle olursa belli olur
Söylemedigin sürece sorun olmaz ama bunu yenmeye çalış bence kocana bağlanmaya calış
Artık ihanet midir, aldatma mıdır bilemem ama, kul hakkı yediği kesin...
Hayal etmek önemli olmaz ama birlikte olmak ihanet sayilir
Özele bakarmisin
Baska birini hayal edecek kadar iliskimde kafa karisikligim varsa zaten evlenmem. Evliysem de oyle bi hayal dunyasi yaratmam kendime
Hoşuma gidiyosa hayal ederim valla ben
İnsanların düşünceleri görünür olsaydı bu dediğini inkar edebilecek bir tane insan kalmazdı haha
Çoğu evli çift fantezi kurar ve fantezilerde ya ünlüler ya da yakın çevre ele anılır. O yüzden kimse kimseyi kandırmasın
İlle fiziksel olarak aldatmak gerekmiyor. Zihinsel olarak da düşünmek aldatmak sayılır. 🤔
Burdan biriyle birlşkteyim koz evliymiş ne bilim ben aşık oldu
Onun altındayken seni düşünüyorum canımı çok sıkıuor bu diyo bana
düşüncelerimize hakim olamayız istesek da istemesek da aklımız bazen başka yerlere gider o yüzden ben e sayılmaz
Gercekten fikrini yazabilen biri
Sadece aklna geliyosa bisey diyemem ama onla bir birliktelik hayal ediyosan ask mesk ya da onu andıran davranıslar hayal ediyosan ihanet degil bu kaqpeliktir
Aman aman allah korusun. Valla ben iyice aşktan evlilikten soğudum yalnızlığın en güzel yanıda bu. İhanettir tabi
Ben beraberlik sırasında yapıyorum bunu. İhanetse de yapıcak bişi yok 🤷🏻♀️
Kimi hayal ediyorsun :)
@Minionica eski sevgili 😏
Herkes aynı heralde :D konuşalım mı biraz?
@Minionica no no no
Evet kesinlikle ihanettir.
Ya kardeş başkasına kör olamıyorsanız sevmeyin be ya.
E yani? Adam senin içinde gidip geliyor ama komşunu hayal ediyor, ne hissederdin bir düşün? :D
Düşünmem için zihin okuyor olmam lazım 🤦♀️ açıkça söylersede komşu kızına yollarım. .
Bavulu ile )
Ahahaha :D
Bence ihanet değil, sonuçta düşünmek bu
Bir başkasını hayal eden kişi ortam ve durumlar müsait olduğunda rahatlıkla aldatabilir bence, yanındaki hayallerinden çıkaranın aklına ve kalbine kolaylıkla başkası girebilir
👏👏
Evliyken başkasını. Düşün. Psikolajik aldatmaya girer onu düşünürsün. Bu seferde hayal edersin. Bu böyle ilerler en son mesaj yazmaya kadar gider. Böylece yuvanı güzelce yıkmış olursun
Mesela ben karımla si.. kişirken hep kafamda cansu ve aslı yı hayal ederim o zaman dahada şehvetli oluyorum bu duruma karımda şaşıyor tabi o cansu ve aslı yı hayal ettiğimi bilmiyor.
Değil bence ama karşıdakine de bunu hissettirmemek lazım
Gerçekten böyle mı düşünüyorsun
@Cnykn evet
Net bir cevabım maalesef yok 🤔 Ben de hep bu durumlarda kendi kendime takılıp kalıyorum (?)...
Ben hayal etmişsem ihanet değildir
Kadın benim aklıma gelmeseymiş banane
Şimdi herkes namuslu ayağına yatar 😂
Öyle şeyler yapmaz düşünmez tabi kimse😇😄
Kesin düşünmüyorlardır.. hepsi çok namuslu.. düşünceyi ihanet sayalar. Gerçeğini yapar benim yurdum insanı..
düşünce söylenmemiş sözdür. eylem yoksa çok kafaya takılmamalı ama yine de incitici.
Onu bilemem ama cinsel ilişki sırasında başkasını hayal ederek sev işmek haram.
Evli birisi ile ilişkim bile oldu biseksuelim bu arada anlatabildim mi...
Evli isen başkasını hayal edersen dokunuyormusun hayal ettiğin kişiye?
Dokunamadığın için aldatmak olmaz
Dünya üzerinde yaşamış veya şu an yaşıyor olan herhangi birini hayal etmesi benim için ayrılık sebebidir
Bir başkasını hayal etmek/düşünmek, aldatmak için yeterli değil ihanet değildir.
Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır der üstad
. Hayal dünyanızı guzellestirin ki dünyadan zevk alasiniz
Evliyken başka birini düşünüyorsan bence karını severek evlenmedin veya sonradan sevgin azaldı
ben sanmıyorum çok saçma ihanet falan değildir kardeşim. ne başkasıyla konuşmusun ne görüşülmüş ne de bişeyler yaşanılmış. EŞ de o zaman başka birini hayal ettirmesin.
İşte son cümle 👏🏼👏🏼
Empati kur sonuca varırsın
O zaman hayal ettiğin kişiyle evlen bu Nası soru ya
👏👏
Kalkması için bazen başkası veya fanteziler gerekiyor :)
Tabiki sayılır aldatmak sadece fiilen yapılan bir şey değildir ki..
İhanet olması için illaki fiziksel bir eyleme ihtiyaç yok.