İlişkilerde paranoyaklık seviyeniz nedir? Kendinize kaç puan verirsiniz?

İlişkilerde paranoyaklık seviyeniz nedir? Kendinize kaç puan verirsiniz?
Hiçbir zaman paranoyak olmadım. Fakat aklımdan bir şey geçmişse o mutlaka gerçektir. Karşımdaki ne kadar inkar ederse etsin, Gerçek mutlaka ortaya çıkar. Haliyle hislerim kuvvetlidir. Karşımdaki paranoyak olduğumu iddia etse dahi er geç haklılığım ortaya çıkar.
İlişkilerde paranoyak olan yoktur , paranoya olması sağlayan kişi vardır, öyle biriyle tanışırsın ki hiç böyle durumların olmaz direkt güvenirsin . İlk başlarda olur öyle şeyler önemli olan karşısında ki kişinin kendisini düzeltmesi.
Örnek veriyorum ; ilişkinin ilk ayı çok sıcak davranıp , sonra kendini geri çektiğinde kız sana neden böyle yapıyorsun başkası var mı dediğinde paranoyak mı oluyor? Yoo olmuyor , öyle olmasını sen sağlıyorsun. Demek istediğim allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Sonuna kadar haklısın vala. Herkes en başta olduğu gibi olsa sorun olmayacak
Birşeye eminsem yargılarım her konuda ve kişide. Kendi kendine akıl yürütmek karamsarlığa kapılmak çiftleri mutlu olacakken mutsuzluğa iten faktörler. Her zaman karşılıklı dinleme ve uzlaşmayı savunurum iletişimlerde.✨
Tabiki orası öyle ama gel gelelim insan da bu duruma kendi kendine düşmüyor iten bir şeyler sebepler oluyor elbet
Doğrudur😌
Pek yüksek değil. Paranoya yapmama neden olacak kadar güven sorunları oluşmuşsa birşeyler yanlış gidiyordur. Yanlışları tekrarlamaktan ve sürdürmekten pek hoşlanmam.
Bence de bir yerde bitirmek daha iyi
Cevap
5Cevap
Ben Paranoyak hiç değilim sevdiğim kadına güvenirim sonuna kadar.. zaten güvenmeyen insan da niye birbiriyle sevgili oluyorsa.
İlk başlarda çok oluyor. Ondan emin olduktan sonra kalmıyor bu tür şeyler. Önemli olan iyi insanlara denk gelip her anlamda iyileşebilmek sanırım 🌸.
İyi insanlara denk gelmek zor iş zor 😇
Paranoyaklık mı bilmiyorum ama aşırı aşırı aşırı kıskanıyorum. Bunu belli etmemeye çalışıyorum ama 2 dakika tutamıyorum kendimi hsjsjhshsh
En doğrusu bence bu ya kıskanan insan seven insandır 😇
Kafamda kurup duruyorsam zaten neden o ilişkinin içindeyim ki derim. Güven yoksa ilişki de olmaz ortada.
Boşa kurmaz insan 😇
tabii ki de paranoyak değilim ama kıskanç biriyim sevgilim için ateş yakarım Ateş püskürtürüm sevdiğim adam için
Seven kıskanır net 😂
Paranoyak değilim.. Ama aşırı derecede kıskanç bir kadınım.. 😄
Paranoya mı zihnimde yaşar karşıya hiçbir şey göstermem
Ama bu biraz tehlikeli 😇
No zararı en fazla benim çöküşün olur, ona da alıştık🚬🫠
Çöküş bizim işimiz 😂
Paranoyak hiç değilim ama çok kıskanıyorum be dkdkdjd
Seven insan kıskanır bence de kıskanmayan sevmez 😇
Kıskanmayan uzak olsun 😂
Hiç değilim güveniyorum, telefonu açmıyorsa şarzı yoktur, geç geldiyse trafik vardır, yani takılmam bilirim ki bir şey yapmaz
Aldatılanlar kulübüne katılmazsın umarım
Yüksek gözlem yeteneğine ve kuvvetli hislere sahip birisiyim. O yüzden birseyden şüphelendiysem doğruluğu er ya da geç ortaya çıkar.
Şüphelenirsem paranoyak oluyorum. Ve Şüphe kadının en güçlü silahıdır. Bir kadın şüpheleniyorsa mutlaka bir şey vardır.
Öyle değilim ya ben sıkmam
Ucundan da olsa kıskanırsın ama dimi
Hayır sanırım kıskanmam
O zaman kendine güvenin mi tam çözemedim seni 😂
Onlada alakası yok gidecek olan zaten gider aldatacak zaten aldatır jxjdj olmazsa olmaz yani zorlayamam artık
Akışa salarım gider diyorsun yani 😂
Öyle olması gerekmiyor mu sence de?
Yani haklısın ama bunu aldatılmadan önce öğrenmek sezmek ve bitirmek daha iyi değil mi
Aldatılmayı vs beklelememk gerek bence sıkılan belli ediyor sinyali alınca sal gitsin😂
Evet bak şu an aynı fikirdeyiz 😇 baktın sallanıyor salla gitsin 😂
Aynen erkek çok sjdj
Adam olanı az 😂😂
Paranoyak değilim ama kıskanırım üzülürüm baya, yani istediğim gibi olmazsa yıpranırım o ilişkide
Bişeyden şüphelenmişsem, içim rahat değilse haklıyımdır paranoyak değil 😂
Nerdeyse yok gibi zaten sevgisini , ilgisini göstermeyen biriyle olmam.🙄
Kafamda kurmam. Kurmaya başlıyorsam zaten ayrılırım.
Yüz tam puan 😂
Ürkütücü 😂
Örümceeeekk korktun muuuğğ 😂
Vala 100 dersen korkarım 😇
Buna benzer bir durum yaşıyorum ben de. Whatsapp üzerinden bana uzun süredir yazmadığı oluyor ama snapchat ve instagramda paylaşım yapıyor.
Sıfır
Paranoyak değilim
Çoktur
neredeyse hiç yok
Güvenmiyorum.
Sıfır
Yüzde sıfır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?