Kişilik & Karakter Ne Kadar Paranoyaksın? Çokbilenazgörencocuk Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hayatınızda ki kritik anları veya korku dolu anılarınızı dört gözle yoruma bekliyoruz. Kötü ruhların beni etkisine aldığını hissediyorum. Beni takip edenler olduğuna inanıyorum. Hayatta kötülükler sık sık beni bulur. Kendimi hiç yalnız hissetmem. Geceleri odamda/binada tuhaf sesler duyuyorum. Hakkımda onur kırıcı sözleri çok duyuyorum. ( Sonuç Depresyon Stres ) Ruhlar ile bir anlaşmam var! Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ne Kadar Paranoyaksın? Cevapla Yorum Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Aydınlanmış Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Şöyle bir durum varBeni biri sinirlendirdiyinde sanki içimde asit kaynıyor gibi kötü bir öfke duyuyorumBastırmasını öğrendim ama bu bana zarar veriyorSanırım "Kötü ruhlar" Beni etkisi altına alıyor... 1 0 Yorumla
filofobik Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl cparatoner gibi çekerim bir ara kurşun döktüreyim dedimyahu o kafanda dolaştırdıkları kaynar su dökülür mökülür diyip vazgeçtim 1 0 Yorumla
çtlkprf Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl yüzde yüz paranoyak olduma inanıom 1 1 Yorumla Çokbilenazgörencocuk +1 yıl O zaman çevrendekilere dikkatli olmalarını söylemelisin. 😱 Yorumla
En İyi Cevaplar