1 yıllık ilişkim benim takıntılı ve paronoyak olmam yüzünden bitti istemsiz çok ağır konuşuyorum acayip takıntılıyım onu herkesten ve herşeyden kısaknıyorum bunun düzelmesi için ne yapabilirim kızın gönlünü alıp tekarar başlamak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir şimdiden teşekkürler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sabırla anlayışla tertemiz sevecek biri olacak onun sevgisi iyileştirecek.
Siz başkasını böyle severken o kıymetinizi bilmedi diye bu hâle geldiniz.
Tek yol bu başka çâresi yok.16 Yorumla
Soran+1 yılbaşkası mı düzelticek yani anlamadım
- +1 yıl
Bu kardeşimizdeki paranoya, bunu sevgi ve sabır iyileştirmez. Bi kız sevsede düzelmez. psikolojik bişey bu.
- +1 yıl
Güveni sarsılmamis. Aldatılma da Yok sanırım.
Soran+1 yıl@KSNamusBekçisi terk edilme var en büyük güven sarsıcı değersız hissettiren olay
En İyi Cevaplar
Herşeyi akışına bırakarak ve bir süre uzak durarak yapabilirsin. Eğer böyle kafanda kurarsan ilerde kıza ve kendine çok zarar vereceğini bilmelisin. İstediğin kadsr zoruna gitse de yavaştan mesela diyelim biyere gitmesini kıskanıyorsun, ona izin ver. Kendini tut ağzını bagla gerekirse. Yavaş yavaş anlayacaksın korkulacak bişey olmadığını. Çünkü ben kaybetmekten korktum, sıktım ve kaybettim. Ne çok geniş ne çok sıkı ikisi de öldürür. Takıntı bende de var ama ilişki olarak değil. Asıyorum yavaş yavaş. Eğer değişirsen ilişkini kurtarırsin ama eskiye asla dönme.
270 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru bir yorum bu dediğini uygulicam o tut diyorsun ya o an bazen öyle olmuyor nasıl tamamen tutarım
- +1 yıl
Bak mesela küçük şeyler büyük etkiler yaratır. Mesela dışarı cikiyorumdan örnek veriyim belki öyle değil ama tek o aklıma geldi, kız çıktı sen kıskanıyorsun merak ediyorsun hani nolucak biri bakar mı dedin diyelim, hemen telefonu bırak evde veya yanına al, kapat ve tek ya da bir kaç arkadaşınla yürüyüşe çık, dışarı çık. Bir iki kez böyle yap, daha sonra zor olmadığını, kızın da sana inandığını yavaştan alistigini ve seni sevenin senden zaten uzaklaşmayacagini anlıyorsun. Hani bazı insanlar vardır, dibinde olur güvenmezsin, bazi insanlar vardır uzaklarda olur ama o güven hissi senden ayrılmaz. İşte o güven hissine ancak öyle kavuşursun. Dediğim gibi direk ona tamam de, dikkat et kendine de atıyorum hemen arkadaşlarını al sende çık. Bir süre sonra insan çok alisiykr bende kendimden biliyorum :) çünkü yanlış yapan da hep kendine yapar. İnsanlar aslında sadece kendini kandırır. Mesela bir uğraş bul, o her dakika aklında diyelim bir iş olur bir aş olur gezmek olur kurs olur ders olur bir film olur dizi olur Evet aklına gelecek arada, mesajını atarsın ama asla gel napiyosun orda vs değil, naptın bakalım, nasıl gidiyor demek çok fark yaratacak:). Önce kafanda bitir. Gerisi geliyor.
Soran+1 yılgerçekten baya iyi yorumların var aynı durumları yaşamışız benden ayrıldı istemiyorum çekemiyorum artık dedi düzelcem dedim inanmıyorum dedi 1 hafta zaman istedim kendimi düzeltmek için olmazsa bitsin dedim gerçekten düzeilmek istiyorum yani çok iyi biri onuda kaybetmek istemiyorum
Soran+1 yılstresi de mi aynı şekil geçirdin bende aşırı sitresiliyim
- +1 yıl
İlk küçük adım gibi dursa da istemek en büyük adimlardandir. Bir adım atmazsan devamı gelmez, ki istemek herşeyin başıdır. Bende hep sinirlendim kiskandim ama bunlara ders olarak baktım kendine kızma. O kızı da anla, çünkü insan sürekli buna maruz kalınca bunalir korkar. Bir süre bekle, hemen yazma. Önce alış önce dene. İnsan herşeye alışıyor. İlk çok zor gelir ama herşey başta zor gelir. Onun içinde çok zor. Sevince insanın sahiplenme hissi artar, ama dozunu ayarlamak çok önemli. Eğer kendini tazeler dönersen ve asla eski haline dönme, bunu yaparsan batar herseh dönmezsen, mesela o biyere gidince sende kendine vakit ayırıp kendini sıkıp zorlar kelimelerini seçerek dersen, herşey düzelir. Hatta sen bile buna alışırsın. Yahu benim eskiden agladigim şeylere şu an o kadar releksim ki. Öyle ağzım bozuktu şimdi varya düzgünce açıklama yapar geçerim ve şunu fark ettim böyle olduğundan beri asla kaybetmedim. Bir fark yarat mesela , ve işte emin olduğun vakit çık karşısına kelimelerini özenle sec, zorla kendini ve bir süre alistigini göreceksin.:)
- +1 yıl
Çok stresli insandım herşeyi takardım sonra boş insanların yorumu mesela canımı sikardi. Sonra tüm soru işaretlerini karşına aldım. Ya dedim sizin canınızı okiycam😂. Sonra hepsinin cevabını buldum, doğruyu buldum hayatıma baktım. Artık gelen kötü düşünceler elbette geldikleri gibi geri dönüyorlardı. Stres çok düşünmekten olur. Korkulardan olur kabullenemeyisten olur. Hepsini serbest bırak. Bana en iyi gelen seu yürüyüş oldu. Çok yürü gerçekten strese birebir. Kaçma yüzleş. Ve sevdiğini asla kaybetme. Kizdigin herşey kaçar ama sakinlikle sorunu söyleyip cozdugunde o zaman sen kazanırsın ve senin olan daima sana kalır bunu hiç unutma.
Soran+1 yılbirşey diyim mi hakikaten çok iyi birisin harika tavisiyelerin var
- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺️psikolog olmak istiyorum inşallah başarırım henüz o bölümü okumuyorum ama bilgi artiklarim ve yaşadıklarımdan yazdım. Kendine alan tanı insan herşeye alışıyor herşeye. Dediklerimi yapınca hafifledigini hissedeceksin ilişkin güzel olur inşallah şimdi toparlan ve daha sonra güncel yerine başardım yaz hadi selametle :)
Soran+1 yılbiz 3 ay önce gene bundan sebep böyle aramız açılmıştı ozamanda düzelcem demiştim ama ozaman hiç düzelmeye çalışmamıştım çünkü farkında değildim böyle olduğumun şimdi bana inanmıyor istemiorum diyor şansım yok dimi oda haklı çok çekti hep alttan aldı
- +1 yıl
Elbette haklı. Çünkü ikinci şans insanı rezil de eder vezirde. Ona çok uzun olmayan bir mesaj at derim, düzeleceğini uğraştığını fikirler aradığını ve çok daha farklı döneceğini, ondan özür dilediğini içeren samimi bir mesaj. Şimdilik ara verme gibi bişey yapın bana kalırsa. İstemek gibi büyük bir adımı attığını söyle. Ve onun karşısına tavsiyelerimi ve bir çok araştırma video da var önerebilirim youtubede izlemelisin insan iyice anlıyor. Şansı bilmem ama umut bende hep var. Çünkü en imkansız şeyler bile var oluyor. Aslında herşey bizim cabamiza bağlı. Bir o kadar da gerçekleştirmemiz gerek. Bak mesela her saniye yanımda kalsın istediğim insan senelerdir yanımda yok. Tabi tek hata bende değildi ama alışmaktan bahsediyorum. Sen böyle olma. Kız seviyor ve iyiyse sende seviyorsan tut elinden. Ona zaman tanı✨ ona alan tanı. Kendine de, mesela gezebildigin görebildiğin arastiedigin kendine kaldığın vakitler olsun dakima saat veya gün olabilir bunlar. Bu sefer sen kendini belli et alttan al. Ama önce düzeltt önce kendine alan oluştur değiş bu bir işe girmek bir kitap bir film yeni yerler görmek çokça şey olur o ilgisini çok çeker sende rahatlarsın. Yeterki vazgeçme ve sakin kötü söz söyleme.
Soran+1 yılyoutube kanallarını izlemek isterim
Soran+1 yıltüm herşeyi denedim ama olmadı çok netim dedi daha eskisi gibi olmaz gerçekten kendimi düzelttiğimi söyledim netim dedi nerdeyse 1 saat ya da yarım saat uğraştım en son daha elimden birşey gelmez yazdım kararını vermşsin hoşçakal dedim o zaten kararını 1 haftalık kısımda vermiş bitirmiş çoktan artık bitti gibi ne önerirsin gibi değil bitti önerebiliceğin birşey var mı
Soran+1 yılne konuda tavsiye istiyorsun jadlşgdsjlg
Soran+1 yılkendimi düzelttim ama doğru insanı kaybettim gibi hissediyorum bide okadar dil döktüm yalvardım eskisi gibi olmicak dedim ama olmadı :(
- +1 yıl
Şimdi kız seni red etti bıktım dedi. Bunu kabullenip kesinlikle dediklerimi yap kesinlikle biliyorum ki yazıyorum. Benim dediklerimden vazgeçme devam et pes etme ve kıza asla su surecye yazma yaptığını yaptın özrünü diledin şans istedin. Artık sosyal mecralarda da görüyorsa seni süper. Asla hüzünlü bişey atmiyorsun hayatına devam eder gibi, sürekli arkadaşlarınla gez birini bul mutlu gibi ol (dost) kiskandirma saçmalığına girme sakin. Şimdi geri çekil asla mesaj atma. O seni izliycek sakin izlemez deme. Mutlu gözik, çok abartma gezdiğini görsün mutlu olduğunu hissetsin değiştiğini kendine özel alan yarattığını yenilikler yaptığını bir iş bir kurs eğitim film ne bileyim bunları yap inan ki bir süre sonra o gelecektir
Soran+1 yılknk özelden yazabiliyormusun ben bu kızlar soruyoyu pek anlamıyorum
Soran+1 yılaramızda mesafe var sosyal medyadan konuştukta ben öyle çok gönderi durum atan birisi değilim beni gecerken falanda göremez mutlu olduğumuda göremez
Soran+1 yılbeni göremeyeceği için bunlar olmazki başka ne önerirsin
Soran+1 yılsenin şeyin ne ki
Soran+1 yılsosyal medyadan ne yapabilirim
- +1 yıl
Bak şimdi benim hoslandigim bir çocuk var. Okuldaki bu ben bunla çok goz göze geliyordum falan. Durumlarıma saniyesinde bakıyordu wpden birden bakmamaya başladı bende kestim bakmayı. Daha sonra bugün Instagram hesabımı herkese açık yaptım. Bizim aynı sınıfta olduğumuz, benim samimiyetim olmayan, onun çok samimi bir arkadaşı var. Bu çocuk, hesabımı açtığım gibi takip etmedigim kullanıcı adını bile bilmediğim halde, hesabıma girmiş tüm hikayelerime bakmış hatta iki saat önce attığıma da bakmış sabah atmıştım birde. Bunlar tesadüf müdür
Soran+1 yılanlat kanka
Soran+1 yıldeğil kanka aynısını bizimkilerde yapıyordu
Soran+1 yılarkadşına baktırıyor dikkat çekmeye çalışıyor önemse diye
Soran+1 yılKNK senden hoşlanıyor o çocuk takıntı yapmış arkdaşınada baktırıyor seni kendine çekmeye çalışıyor
Soran+1 yılvar knk
Soran+1 yılknk kız birşey yapmasam dönmez dimi
Soran+1 yılknka kız baya uzakta beni göremez zaten daha arayamam konuşmak bile istemiyor iyi gözükmem imkansız yani o beni hiç göremez
Soran+1 yılsosyal medyam varda şimdi atarsam onun için attımı düşünür bayadır birşeyler paylaşmıyorum
Soran+1 yılEvet knk dikkat çekmek için benim arkadaşlar çok yapıyordu böyle
Soran+1 yılinternetim kötü olduğundan geç cevap verdim :(
Soran+1 yılknk red edilme korkusu var senin yazmanı bekliyor oda sadece kesişmeler olur bakar izler ama gelemez korkudan bizimkilerde öyleydi 6 7 ay boyunca öyle oldu en sonunda dayanamadı kızın durumuna yazdı öyle konuştular samfhgsdkhfgdf
- +1 yıl
Evet kanka sanki birşeyden çekiniyor bende şey hissediyorum böyle olunca beni istemiyor falan. Geçen derste durup dururken iki üç kez adım geçti, konu şeydi bunun arkadaşlarıyla biz kopyalaşmıştik sonra arkadaşları söyledi buna oda iki üç kez "candan size ya yanlış söylediyse kız kendi doğru yapmistir." Falan dedi ben bakana kadar baktığım gibi de yüzüme bakıyordu zaten
Soran+1 yılKnk sana sataşıyorda sanırsam bunun sevgilisi daha önce olmamais olduysa bile 2 3 günlük haftalık ondada kız gelmiştir nasıl yaklaşcağını bilmiyor dikkat çekmek için yapıyor bunları kötü davrana bilir gıcık ol konuş diye ama seviyor seni
Soran+1 yılKnk ozman o ortam çocuğu ya şey gibi kızlarla haşır neşir kanka mi sevgilimi belli değil hoşlantısı olmuş denemek istemiş böyle sevgili olsanda aldatma potansiyelini bilemem de canını sıkabilir yaptığı şeyler onu gösteriyor
Soran+1 yılKanka cevap verebilceği durum atsana
Soran+1 yılKnk öyle birşey bulki kendine göre cevap verilsin duruma bende çok durum atan biri değilim bilmiyorum ne aticağımı
Soran+1 yılYaz illaki verir vermeme gibi durum olursa zaten olmazsa olursa sorunlu tiptir
Soran+1 yıl:( kanka daha iyisini bulursun sen
Soran+1 yılbakabilirmisin
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
+1 yılTüm kızlardan Uzak dur babamda böyle. Değişmiyor geçmiyor. Git tedavi ol
13 Yorumla
Soran+1 yıliyide sanki ne yaptım uzak dur diyorsun
- +1 yıl
Önceden aldatılma var mi? Ailende problem var mıydı
Soran+1 yılaldatılma olmadı ailedede problem yok bi defa terk edilmiştim sadece okadar oda uzak mesafe ilişkisiydi
+1 yılPsikiyatride gideceğini, bu halinden kurtulacahini , onu kaybetmek istemediğini, bu dönemde desteğine çok ihtiyacın olduğunu söyle
05 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşı destekler hayatı zehir ettiği kişi değil aptal olmayın
- +1 yıl
@BlackoutMoon daha düzeltip yazarsan anlariz
- +1 yıl
Soran anlasa yeter
- +1 yıl
O halde gİt ayrı yorum yap gzekali @blackoutmoon
- +1 yıl
neyse ne
+1 yılParanoyak davrandıysan zaten ilişkide ne sen onu tanımışsındır ne de sen kendini 'paranoyak' tan başka tanıtabilmişsindir. Geçmişte takılı kalma kendin sağlığına kavuş.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzgüven kazanmak
12 Yorumla
Soran+1 yılnasıl kazanılır ki
Cevap sahibi+1 yılKendini başka şeylerle meşgul et bir alanda kendini geliştir veya vücut yap beslenmene dikkat et
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem